BeNeLux RCAP en Multikopter dag 2010

Discussie in 'Vliegmeetings' gestart door Arthur P., 21 jan 2010.

  1. Arthur P.

    Arthur P. Guest

    Dit is een eerste aankondiging.

    De laatste drie jaar hebben we een traditie opgebouwd van in de tweede helft van April een luchtfotografie en multikopter dag organiseren in Nederland, Belgie of Luxemburg. Dit jaar zal de dag gehouden worden in het weekende van 17/18 April of 24/25 April 2010, afhankelijk van weer en calenders.

    Lokatie is nog niet bepaald. De eerste werd gehouden in de bollenvelden rond Lisse en het Zuidhollandse groene hart, de 2e in Limburg, en de 3de in de omgeving Antwerpen. Dus dit jaar wordt het of Oost-Nederland (Gelderland/Overijssel), het hoge Noorden (Groningen/Friesland/Drenthe), of het Midden (Utrecht/Flevoland). I hoop natuurlijk dat vanuit een van de drie regios een vrijwilliger zich meldt om te helpen met het vinden van goede lokaties.

    Natuurlijk geven we er de voorkeur aan als er vooral vliegers deelnemen, inclusief vliegers van buiten de BeNeLux als die toevallig in de buurt zijn. Maar we hebben ook geen bezwaar tegen belangstellende kijkers mits die zich net als de vliegers van tevoren aanmelden voor de dag.

    Eenieder die belangstelling heeft in deelname, of helpen met de lokale organisatie, kan me het beste zsm een berichtje sturen om zich aan te melden.
     
  2. Acroniem

    Acroniem Guest

    Voor deze dag heb ik belangstelling, laat het me s.v.p. weten als je meer weet.
    m.vr.gr.
     
  3. Ramon Wind

    Ramon Wind

    Lid geworden:
    18 okt 2003
    Berichten:
    194
    Locatie:
    Den Ham
    lijkt me leuk. is er al meer bekend
     
  4. Arthur P.

    Arthur P. Guest

    BeNeLux RCAP dag 2010

    De weersvoorspelling lijken goed, en de "vulkanische as-jas van de keizer" is uit het oog verdewenen, dus de BeNeLux RCAP dag 2010 gaat in princiepe as Zaterdag, 24 April 2010 door. Het wordt dit jaar ergens in het midden / oosten van het land. Eenieder die belangstelling heeft deel te nemen maar nog geen bericht van me gehad heeft, kan me het beste even direct een berichtje sturen.
     
  5. Arthur P.

    Arthur P. Guest

    De dag is weer geweest. Het weer was perfect. De lokatie in de uiterwaarden van de IJssel tegenover Deventer zeker geschikt met parkeerruimte, restauratie en meerdere onderwerpen op loopafstand, en met regelmatig langslopend publiek die het gebeuren zeker interessant vonden. En dit jaar niemand met ernstige materiaalschade naar huis. Fotos van de dag zijn hier gepost: BeNeLux RCAP and Multikopter day 2010 - RC Groups met ook nog wat fotos van FredericG in zijn blog http://www.rcgroups.com/forums/member.php?u=14137

    Helaas viel de opkomst een beetje tegen doordat een aantal mensen bij minder dan optimaal weer hun materiaal de dagen voor de meeting perfect wilden afregelen met als gevolg "te snelle landingen" en serieuse materiaalschade, en ook een of twee ivm eerder aangegane verplichtingen. Daarom bij deze al de datum voor volgend jaar: de datum voor de BeNeLux RCAP dag 2011 wordt 16 April 2011 (met 17 April of 14 of 15 Mei als alternatieve data als het weer niet mee zit.
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 30 apr 2010
  6. Mijnheer Rob

    Mijnheer Rob

    Lid geworden:
    14 sep 2005
    Berichten:
    1.676
    Locatie:
    Aarle-Rixtel
    Mooi Arthur :thumbsup:
    Ik neem aan dat er nog meer foto's volgen?! Ik zal het wel in de gaten houden. Jammer dat ik er niet bij kon zijn, wellicht volgende ronde (ik heb nog geen 2011 kalender :oops: ).
     
  7. Arthur P.

    Arthur P. Guest

    BeNeLux RC Aerial Photography en Multikopter dag 2011

    De 5e BeNeLux RCAP en Multikopter dag wordt gehouden op 16 April 2011 ergens in het midden van het land.

    Als de weersvoorpsellingen voor de 16e te slecth zijn, dan schuit het door naar 17 April 2011 of een latere datum.

    Eenieder die nog niet rechtstreeks door mij is aangeschreven maar die belangstelling heeft om mee te doen, kan mij een berichtje sturen met daarin je volledige naam, woonplaats, email adres en mobiele telefoonnummer. Daarna krijg je bijtijds verdere info over de lokatie en spelregels.
     

Deel Deze Pagina