Boorplatform model herstellen hulp gezocht loc.Dordrecht

Discussie in 'De Modelbouwkroeg' gestart door Martin Veen, 23 jul 2016.

  1. Martin Veen

    Martin Veen

    Lid geworden:
    23 jul 2016
    Berichten:
    1
    Locatie:
    Dordrecht
    Beste Modelbouwers,
    Mijn naam is Martin Veen en ik woon en Dordrecht en ik ben werkzaam in de olie en gasindustrie en was al een tijd op zoek naar een maquette van een fabriek en een boorplatform. Na veel zoektochten heb ik nu van beide een groot model ( L 125 X B 90 x H175 cm) aangekocht en deze staan bij ons op kantoor in Dordrecht. Voor de lezers welke nog leuke Olie en Gas modellen hebben staan van fabrieken/off-shore platforms e.d. Laat mij dit aub weten want er kan er nog wel eentje bij... (martinveen@gmail.com)
    Mijn topic;
    Ik zoek een modelbouwer welke mij wil helpen bij het nodige herstel werk aan de plastic delen van de modellen, het gaat om losse delen welke los zijn geraakt te lijmen, andere delen zijn afgebroken of weg e.d. Ook denk ik aan wat verlichting in de modules te plaatsen.
    Ik zoek iemand welke het ook leuk lijkt hieraan te werken tijdens kantooruren of in enkele avond delen in Dordrecht. Uiteraard zal spreken wij een vergoeding af voor de werkzaamheden. De modellen kunnen niet getransporteerd worden, ze moeten op kantoor blijven staan. Veel plezier met jullie hobby Modelbouw en alvast bedankt voor het lezen. Groet Martin
     

Deel Deze Pagina