Vrije Vlucht Evenementen en berichten 2016

Discussie in 'Vrije vlucht' gestart door moerman, 19 jan 2016.

  1. moerman

    moerman

    Lid geworden:
    16 aug 2007
    Berichten:
    1.441
    Locatie:
    Nijmegen
    KORHOENCUP 2016

    Hallo modelvliegers

    Het organiseren van de wedstrijd voor zaterdag 22 okt is een tijdje moeilijk geweest. Kees en Sjef zijn op vakantie en komende zaterdag is voor mij tot op heden problematisch. Met Maarten contact gehad omdat het komende zaterdag waarschijnlijk mooi vliegweer is en zaterdag 29 okt een internationale wedstrijd is gepland. Met hand en spandiensten willen we toch proberen de korhoencup zaterdag 22 okt te vliegen volgens het eerder gepubliceerde concept (zie notitie hieronder)

    Komende zaterdag 22 okt wordt op de Regte heide de Korhoencup gevlogen. Zoals in de wedstrijdkalender staat vermeld is dit geen selectie wedstrijd maar een fun/recr. wedstrijd . Deze fun/recr wedstrijd wordt daarom gevlogen volgens het "fly or die" systeem.
    • Alle regels zijn zoals bij een normale vliegwedstrijd alleen bepaald de vlieger zelf hoe lang hij vliegt.
    • De maximale vliegduur is steeds 3 minuten maar als deelnemer bepaal je zelf op grond van wind, omgeving en vliegrichting je vliegtijd.
    • Vliegtijd plus daaltijd is de tijd die genoteerd wordt op het scorebord.
    • Een vlucht van 2 min met daaltijd 11 sec wordt op het scorebord vermeld als 131
    • Een vlucht van 85 sec met een daaltijd van 21 sec wordt op het scorebord 106.
    • Aantal vliegrondes 5 mogelijk 7
    De wedstrijd begint om half 11 en er kan gevlogen worden in de klassen F1A, F1B, E36 en Chuck. De fraaie Korhoencup gaat naar de winnaar met de hoogste totaalscore in de klasse F1A // F1B // E36

    Omdat regen en teveel wind ook bij deze wedstrijd voor problemen en onaangename verrassingen kan zorgen is informatie over het doorgaan van de wedstrijd op zaterdagochtend 22 okt vanaf half 8 te verkrijgen via tel 01 32 07 00 26

    Windfinder Gilze geeft rustig weer voor de 22e. Dit in combinatie met het landschap rondom de hei in kleurrijke herfsttinten, zijn mooie ingrediƫnten voor 'heel Holland vliegt' komende zaterdag.

    Organisatie GLC. (Ad van Iersel ?) Maarten van Dijk, (Kees vd Ven?)
     

Deel Deze Pagina