toch wel jammer...

Discussie in 'F3J' gestart door bobt, 17 sep 2017.

  1. bobt

    bobt

    Lid geworden:
    15 jun 2010
    Berichten:
    1.256
    Locatie:
    Dordrecht
    Het NK F3J 2017 zit er weer op!

    Het afsluitende weekend in Losser wat best wel wat kleffe handjes op heeft geleverd gezien de weersvoorspelling! Volgens mij is iedereen in de (stromende) regen naar Losser gekomen met het idee: als we maar 4 ronden kunnen vliegen vandaag..

    Nou, dat bleek geen probleem! Het was een heerlijk weekend met soms lastige momenten maar over het algemeen een weekend en weer om voor te tekenen. Volgens mij een weekend met opvallend weinig lijnbreuk, nagenoeg geen (serieuze) schades en behulpzame mensen om even snel te helpen bij een loszittend flapscharnier of een druppel secondenlijm om het inbusje voor het hoogteroer te fixen.. beiden bij mij overigens :)

    De zondag was zo mogelijk nog mooier, beginnen met heel lichte lift wat later veranderde in bokkige stofzuigers en eindigde in een 2e ronde van de fly-off in volledig dode lucht.

    Ik ben met een enorm goed gevoel naar huis gereden, door mijn eigen resultaat maar vooral door een mooi weekend waar ik volgens mij geen (gemeend) onvertogen woord heb gehoord.

    Volgend jaar weer?
     
    jve, F3J-Karel, C3ntijn en 2 anderen vinden dit leuk.
  2. Alpha21

    Alpha21

    Lid geworden:
    29 okt 2010
    Berichten:
    573
    Locatie:
    Gld
    Vanwaar die titel 'toch wel jammer' Bob?

    Losser was zeer spannend in de aanloop: weersites gaven eenduidig regen aan op Zaterdag, prima weer voor Zondag. Uiteindelijk hebben we het hele weekend droog gehouden en een flinke 10 rondes + 2 fly-off gevlogen.
    Het was idd een heerlijk weekend F3J vliegen: Zaterdag zwaarbewolkt, regenbuien passeerden links en rechts van ons en desondanks bleek het flink thermisch. Zondag leek de betere dag (1Bft, lekker zonnetje), maar desondanks een stuk uitdagender dan Zaterdag.
    Felicitaties aan Pascal van Ool voor het winnen van 3 rondes en 3 NK wedstrijden op rij - outstanding!.(met name zijn 2de fly-off ronde vond ik persoonlijk indrukwekkend). Tevens ook flink felicitaties aan Vincent Maaas: junior lid die in zijn eerste deelname NK gelijk top 10 scoort.
     
    Laatst bewerkt: 21 sep 2017
    bobt vindt dit leuk.
  3. flymax

    flymax PH-SAM

    Lid geworden:
    11 jan 2009
    Berichten:
    2.065
    Locatie:
    Onder de rook van Zwolle
    volgens mij is dit het antwoord (maar dat kan alleen bobt bevestigen ;))
     
  4. bobt

    bobt

    Lid geworden:
    15 jun 2010
    Berichten:
    1.256
    Locatie:
    Dordrecht
    Flymax gaat door voor de volgende ronde :friends:
    Sorry, had de vraag even gemist ..
     
    flymax vindt dit leuk.
  5. rupke

    rupke

    Lid geworden:
    30 apr 2007
    Berichten:
    108
    Locatie:
    Swalmen
    Inderdaad jammer dat dit seizoen er weer op zit. We hebben een aantal hele mooie vliegdagen gekend met uitdagende omstandigheden. Ik heb nu al weer zin in volgende seizoen!
     
    John Tootall, bobt en F3J-Karel vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina