marine modelbouw nl de be opend de deur

Discussie in 'Marineschepen' gestart door hms kortenaer, 14 okt 2017.

  1. hms kortenaer

    hms kortenaer

    Lid geworden:
    28 mrt 2006
    Berichten:
    170
    Locatie:
    delft
    marine modelbouw nl gaat in delft beginnen aan hun eerst op komst in het keetje delft en daar ook hun basis plaats te open en ook is er onderdak en we zijn de hele winter open en de koffie staat altijd klaar en je kunt ook bouwen en testvaren en gezellig samen zijn en elkaar tips en ideeen uitwisselen ook oor andere modelbouw takken zijn jullie welkom houd de Facebook pagina van marine modelbouw nl de in de gaten voor opening tijden en de eerst van weekend van november gaan we open en we hopen dat delft weer een modelbouw groep rijker wordt
    vr gr marco gerben bestuur van marine modelbouw nl de be

    de adres is
    muyskelaan 3
    2628wc delft
     
    Laatst bewerkt: 15 okt 2017
  2. ron van sommeren

    ron van sommeren Forum veteraan

    Lid geworden:
    31 aug 2002
    Berichten:
    29.332
    Locatie:
    halverwege Tiel & Nijmegen, tussen Maas & Waal
    Zo'n praktisch onleesbare letterbrij is toch geen presentatie van een internationale Nederlands/Duits/Belgische vereniging? Hoofdletters, punten, komma's en nieuwe regels doen wonderen voor de leesbaarheid. Wat ging er fout bij het posten?

    Titel kun je gedurende twee dagen aanpassen middels klik op Topic Tools. Die termijn geldt ook voor het bericht zelf. Daarna verlopen wijzigingen via moderatoren middels klik op Meld onder bericht.
     
    Laatst bewerkt: 16 okt 2017
  3. Roelof

    Roelof Moderator Moderator team Forum veteraan

    Lid geworden:
    20 aug 2003
    Berichten:
    29.481
    Locatie:
    Sassenheim
    Beste HMS Kortenear.

    1 topic is genoeg, de 3 anderen heb ik verwijderd omdat dubbelposten niet toegestaan is. Zoals terecht opgemerkt doe je jezelf maar ook je organisate niet veel goeds om zo een bericht te schrijven maar gezien je al ruim 10 jaar op dit forum zit mag dit hopelijk wel duidelijk zijn.
     

Deel Deze Pagina