alleen voor de echte liefhebbers

Discussie in 'Algemeen scheepsbouw' gestart door Gerard ludikhuize, 22 jan 2018.

  1. Gerard ludikhuize

    Gerard ludikhuize

    Lid geworden:
    21 jan 2018
    Berichten:
    2
    Locatie:
    Almerecallelandouge
    Beste modelbouwers.
    Mijn buurman is overleden en heeft een zelfgebouwd 2 schroefs aangedreven elektrisch model Pegasus ca. 1 meter lang, radiografisch bestuurd gebouwd. Zelf ben ik bezig met een door een stoommachine aangedreven model en vind bouwen leuker dan varen. Ze willen dat het bij een echte liefhebber terechtkomt vandaar deze post. Heb jij interesse? Neem dan kontakt met mij op.
    Gerard Ludikhuize
     
  2. ricardo 15

    ricardo 15

    Lid geworden:
    26 mei 2008
    Berichten:
    12
    Locatie:
    Vlaardingen
    Goededag na ziekte ben ik juist weer opzoek naar een nieuw model.
    Wat zou deze moeten opbrengen?
     
  3. Gerard ludikhuize

    Gerard ludikhuize

    Lid geworden:
    21 jan 2018
    Berichten:
    2
    Locatie:
    Almerecallelandouge
    Beste Ricardo,

    Helaas wat vertraagd omdat ik op vakantie was, maar neem contact op met de schoonzoon van de voormalig eigenaar voor de afwikkeling. Hij wil een goede fles gin hebben voor het model. Rob van Smaalen heeft als mobiel nr. 0612339151
    Succes gerard
     
  4. Ernst Grundmann

    Ernst Grundmann PH-SAM Forum veteraan

    Lid geworden:
    27 aug 2002
    Berichten:
    13.367
    Locatie:
    Woerden
    Beste Gerard. Je kunt beter geen namen met bijbehorende telefoon nummers op het openbare forum plaatsen. Die gegevens kunnen zo in "verkeerde handen" komen en dat kan vervelende gevolgen hebben voor die persoon. Dit forum heeft de mogelijkheid om dit soort gegevens via een "conversatie", eigenlijk een privé bericht, aan iemand door te geven.
     
  5. ron van sommeren

    ron van sommeren Forum veteraan

    Lid geworden:
    31 aug 2002
    Berichten:
    29.332
    Locatie:
    halverwege Tiel & Nijmegen, tussen Maas & Waal
    Conversaties versus profielposts
    PB = privé bericht, op dit forum heet het conversatie. Je start een conversatie met een gebruiker door te klikken op foto'tje of naam van de betreffende gebruiker, er opent een klein venstertje en daarin klik je op start een conversatie.
    Je kunt ook via profielposts communiceren, door op iemands gebruikerspagina berichten te plaatsen, maar die zijn openbaar op jouw @Gerard ludikhuize profielpagina, iedereen kan ze lezen, en meedoen.

    Notificaties/meldingen
    Voor privébericht/conversaties kent het forum een paar handige opties zodat je o.a. berichten niet meer over het hoofd ziet. Je kunt een e-mail notificatie en/of een scherm-melding krijgen bij ontvangst van een privébericht/conversatie/post. Dit kan ook bij aantal andere forum-gebeurtenissen, zoals reacties in een discussie waarop je geabonneerd bent. Erg handig, je ziet niets meer over het hoofd :)

    E.e.a. is in te stellen door rechtsboven op je gebruikersnaam te klikken, daar zijn de diverse instellingen, ietwat onhandig, verdeeld over
     

Deel Deze Pagina