50 jarige jubilieumshow MVC Apollo '68 Horst 20 mei 2018

Discussie in 'Vliegmeetings' gestart door hans litjens, 15 feb 2018.

 1. hans litjens

  hans litjens

  Lid geworden:
  13 mrt 2007
  Berichten:
  74
  Locatie:
  Horst
  Beste Modelvlieg vrienden:

  MVC-Apollo’68 organiseert een van wege het 50-jarig jubileum een Model vliegshow op zondag 20 mei 2018 (eerste Pinksterdag), op ons modelvliegveld gelegen aan op de Kamp in Horst.

  Hierbij willen wij U van harte uitnodigen om aan onze show deel te nemen.

  We willen om 11:00 uur starten met de show, vanaf 10:00 uur is er gelegenheid om met verbrandingsmotoren het terrein te verkennen. Voor de Elektro vliegers gelden geen restricties. Wij willen alle deelnemers dan ook verzoeken om tijdig aanwezig te zijn.

  Ook dit jaar hebben wij weer voor kampeergelegenheid gezorgd. Belangstellenden hiervoor zijn vanaf donderdag van harte welkom. Op vrijdag, zaterdag en maandag (tweede Pinksterdag) is er gelegenheid tot vrij vliegen.

  Tevens zal er in ons clublokaal voldoende gelegenheid zijn om onder het genot van een drankje met collega modelvliegers gezellig samen te zijn.

  Inschrijven is mogelijk het inschrijfformulier of via; http://mvc-apollo68.nl. Wij willen u nadrukkelijk verzoeken zich aan te melden via onze website met de gevraagde informatie. Dit i.v.m. de opkomst op onze vliegshows de laatste jaren. We hebben ruime kampeergelegenheid, maar ook deze kan vol raken. Vandaar raden we iedereen aan van tevoren aan te melden. Anders kan het zijn dat bij aankomst de camping vol staat, in dat geval zult u doorverwezen worden naar een nabijgelegen camping.

  Hopende U op onze show te mogen begroeten,

  Met vriendelijke groeten,

  Het bestuur van MVC Apollo ‘68
  Poster vliegshow 2018.jpg apollo.jpg
   
 2. Michael16tsx

  Michael16tsx

  Lid geworden:
  12 mrt 2009
  Berichten:
  2.809
  Aanwezig en ingeschreven! :D
   
 3. hans litjens

  hans litjens

  Lid geworden:
  13 mrt 2007
  Berichten:
  74
  Locatie:
  Horst
  Weer even onder de aandacht! Alle voorbereidingen verlopen voorspoedig, al diverse piloten uit binnen en buitenland hebben zich aangemeld.

  Aanmelden kan nog steeds! : https://mvc-apollo68.nl/inschrijf
   

Deel Deze Pagina