Beta65S Binding probleem

Discussie in 'Multicopters' gestart door Dylanosaurus, 9 jun 2018.

  1. Dylanosaurus

    Dylanosaurus

    Lid geworden:
    8 jan 2015
    Berichten:
    199
    Locatie:
    België, Gent
    Beste leden


    Ik heb een beta65s in mijn bezit ( https://betafpv.com/products/beta65s-bnf-micro-whoop-quadcopter )

    Nu krijg ik hem niet gebonden met mijn transmitter ik gebruik een turnigy 9x met een Frysky DJT module. Ook heb ik geprobeerd om switch 1 "on" te zetten op de module zodat hij op D8 mode staat maar tevergeefs.


    iemand ideeën?


    mvg
     
  2. Indoorvlieger

    Indoorvlieger Forum veteraan

    Lid geworden:
    3 mei 2010
    Berichten:
    13.178
    Locatie:
    Flevoland
    Welke ontvanger zit er in de Beta65s?
     
  3. Dylanosaurus

    Dylanosaurus

    Lid geworden:
    8 jan 2015
    Berichten:
    199
    Locatie:
    België, Gent
    • Receiver: Frsky D8 potocol / DSMX / Flysky rx with AFHDS 2A protocol
     
  4. Indoorvlieger

    Indoorvlieger Forum veteraan

    Lid geworden:
    3 mei 2010
    Berichten:
    13.178
    Locatie:
    Flevoland
    Kun je een foto maken van de ontvanger? Misschien hebben ze stiekem een XM erin gezet, en die is D16.
     
  5. Dylanosaurus

    Dylanosaurus

    Lid geworden:
    8 jan 2015
    Berichten:
    199
    Locatie:
    België, Gent
  6. Indoorvlieger

    Indoorvlieger Forum veteraan

    Lid geworden:
    3 mei 2010
    Berichten:
    13.178
    Locatie:
    Flevoland
    Ik zie geen foto van de losse ontvanger, alleen van de flight controller. Of zit de ontvanger geïntegreerd in de flight controller?
     
  7. dutchcommando

    dutchcommando

    Lid geworden:
    23 mrt 2012
    Berichten:
    1.545
    Locatie:
    Soest
    ja die zit geïntegreerd in de fc....

    erg moeilijk om aan de hand van een foto dus om te kijken wat voor ontvanger erin gebakken zit..

    @ TS: als je zo een AIO bordje koopt moet je doorgeven wat voor ontvanger je wilt...
    wat heb jij doorgegeven? jij antwoord op de vraag met een copy paste van de website :
    • Receiver: Frsky D8 potocol / DSMX / Flysky rx with AFHDS 2A protocol....
    dat zijn dus de keuzes die je hebt en moet maken.. jij moet dus voor een Frsky gekozen hebben..
     
  8. Indoorvlieger

    Indoorvlieger Forum veteraan

    Lid geworden:
    3 mei 2010
    Berichten:
    13.178
    Locatie:
    Flevoland
    Dan zou het nog kunnen dat ze het verkeerde bordje erin hebben gezet.
     
  9. Dylanosaurus

    Dylanosaurus

    Lid geworden:
    8 jan 2015
    Berichten:
    199
    Locatie:
    België, Gent

    Ik heb het overgenomen van iemand waarbij mij verteld was dat het een frysky versie was.

    enig idee hoe ik dit nogmaals kan controleren?

    PS ook vond ik het volgende :

    2) The DJT and XJT modules are also supported. (The DJT module do not support the V1.0 of F3 FC with Frsky Rx and OSD. This board is not for produce nowadays)

    3) On the DJI or XJT module change the dip switch settings to switch 1 - “on” and switch 2 - “off” This sets the module to be compatible with the FrSky V8-II and D8 series receivers, and allows you to go into D8 mode. ( NOT Confirmed Yet).

    +

    EU Frsky Taranis Incompatibility Issue
    The native Frsky receiver on the BETAFPV FC boards only could support D8 protocol. This is not incompatible with the Frsky Taranis radio transmitter in EU firmware.
     
  10. Indoorvlieger

    Indoorvlieger Forum veteraan

    Lid geworden:
    3 mei 2010
    Berichten:
    13.178
    Locatie:
    Flevoland
    Ik zou vragen aan de fabrikant hoe je de verschillende versies kan herkennen. Zou niet de eerste keer zijn dat iemand FlySky en FrSky door elkaar haalt...
     
  11. Dylanosaurus

    Dylanosaurus

    Lid geworden:
    8 jan 2015
    Berichten:
    199
    Locatie:
    België, Gent
    De persoon van wie ik het heb overgekocht zei me dat hij het gebruikte voor zijn Taranis Q X7. Dus zal aan iets anders liggen denk ik
     
  12. Dylanosaurus

    Dylanosaurus

    Lid geworden:
    8 jan 2015
    Berichten:
    199
    Locatie:
    België, Gent
  13. EdAkker

    EdAkker

    Lid geworden:
    18 aug 2012
    Berichten:
    755
    Je kan je zender iets verder weg leggen, dat werkt bij veel ontvangers die slecht binden (wanneer de ontvanger naast de zender ligt).
    Als je een EU Taranis hebt kan het zijn dat dit ook niet werkt. Oplossing daarvoor is hier:
     

Deel Deze Pagina