Mijn ervaring met de Vbar Control

Discussie in 'Electronica' gestart door Tf-zuid, 6 jul 2014.

  1. helihenk

    helihenk

    Lid geworden:
    4 apr 2004
    Berichten:
    431
    Locatie:
    Etten-Leur
    Jumper ( jeti ) zit er ook in .
     
    pach1977 vindt dit leuk.
  2. Ghostje

    Ghostje

    Lid geworden:
    1 aug 2017
    Berichten:
    28
    Locatie:
    Brugge (België)
    Normaal jumper, usb kabel erin, neo van stroom voorzien en nadien de vbar control manager opstarten.
    Wel ervoor zorgen dat je ook ingelogd bent op de vstabi site en dan zou het gewoon moeten werken.
     
    pach1977 vindt dit leuk.
  3. jjdehaan

    jjdehaan

    Lid geworden:
    20 okt 2008
    Berichten:
    1.552
    Locatie:
    Blijham,Groningen
    Moet de vorige eigenaar deze niet over schrijven naar jou email account??
    Het is zomaar een idee
     
  4. jjdehaan

    jjdehaan

    Lid geworden:
    20 okt 2008
    Berichten:
    1.552
    Locatie:
    Blijham,Groningen
    De boel is onderweg alleen waarschijnlijk naar het verkeerde adres:hammer:.......had een factuur adres op de Site in gevuld en een Shipment adres (waar ik verblijf door de weeks in Oostvoorne)
    Volgens DPD is ie naar me huis postcode onderweg en niet naar me Shipment adres.....dus het thuisfront zou het wel in de gaten houden terwijl ik niet thuis ben
    (dit komt wss doordat ik de aanbieding met de mail had gedaan(eigen briefpapier) en niet via de site..maar komt wel goed,heb geen haast)
     
  5. Ghostje

    Ghostje

    Lid geworden:
    1 aug 2017
    Berichten:
    28
    Locatie:
    Brugge (België)
    Let maar op met DPD, hier hadden ze het gewoon voor de voordeur gezet terwijl ik er geen toestemming voor gegeven had.
     
    Laatst bewerkt: 6 aug 2017
  6. jjdehaan

    jjdehaan

    Lid geworden:
    20 okt 2008
    Berichten:
    1.552
    Locatie:
    Blijham,Groningen
    OOOOO dan ben ik toch blij dat mijn vrouw thuis is
     
  7. pach1977

    pach1977

    Lid geworden:
    11 mrt 2010
    Berichten:
    346
    Locatie:
    breda
    Dpd geeft hier alleen af als er iemand thuis is.
     
  8. Ghostje

    Ghostje

    Lid geworden:
    1 aug 2017
    Berichten:
    28
    Locatie:
    Brugge (België)
    Als er hier niemand thuis is gaan ze het normaal bij een buurman afgeven of meenemen naar een dpd parcel shop.
    Dit keer stond het gewoon aan de voordeur zonder toestemming of afgetekend te hebben.

    Ik schrok toch wel even om eerlijk te zijn.
     
  9. jjdehaan

    jjdehaan

    Lid geworden:
    20 okt 2008
    Berichten:
    1.552
    Locatie:
    Blijham,Groningen
    Is vandaag netjes thuis afgeleverd
    had zo me bedenkingen van DPD want op de track&Trace site bleef deze maar op Pending staan in Duitsland maar vandaag stonden ze toch op de stoep.

    Zelf ben ik er niet om te kijken en zal tot t weekend moeten wachten om te kijken ofdat de bestelling juist is geleverd....
    dan kan de omschakeling van de heli's beginnen van Futaba naar VBC.

    Eerst updaten en upgraden en wegwijs worden met de zender etc etc
    en ben hier wel ff mee bezig om dit systeem te leren kennen,maar zoals ik op de instructie filmpjes heb bekeken moet dit wel goed komen
    We gaan het zien..

    Groet
    Jeroen
     
    bones7 en Ghostje vinden dit leuk.
  10. jjdehaan

    jjdehaan

    Lid geworden:
    20 okt 2008
    Berichten:
    1.552
    Locatie:
    Blijham,Groningen
    Het spul is binnen

    IMG_1278.JPG
     
    helihenk, bones7 en Sven75 vinden dit leuk.
  11. jjdehaan

    jjdehaan

    Lid geworden:
    20 okt 2008
    Berichten:
    1.552
    Locatie:
    Blijham,Groningen
    Idd leuk speel goed,
    Eerst geregistreerd,app's gedownload,Vlink geregistreerd,Update Pro er op gezet......Nu wegwijs worden in het zender menu
    Switches geselecteerd en ben nog aan het rommelen met welke switch waar komt en het lekkers aanvoelt en hoe die motor switch werkt met off,idl en run en hoe dit in combinatie weer werkt met de autorotatie switch en secure switch,,en par switch etc etc etc etc pppfffftttt maar komt allemaal goed
    eerst eens oefenen met de VBC en Vlink Neo
    daarna de 4 heli's maar omgaan bouwen en installeren en programmeren.....Ik heb t er maar druk mee Whahah
    Mooi set verder maar wel ff wennen aan het menu structuur....ben al 29jaar aan Futaba gewent................
     
  12. Ghostje

    Ghostje

    Lid geworden:
    1 aug 2017
    Berichten:
    28
    Locatie:
    Brugge (België)
    Je gaat niet meer terug willen eens je de eenvoud er van hebt ingezien.
    Wacht maar als je de setup doorloopt van je eerste heli, voor je het beseft is die volledig ingesteld en rest enkel nog maar het fine-tunen wat ook weer eens zo leuk is met deze zender.

    De switchen zijn ook niet zo moeilijk om uit te zoeken.
     
  13. jjdehaan

    jjdehaan

    Lid geworden:
    20 okt 2008
    Berichten:
    1.552
    Locatie:
    Blijham,Groningen
    Klopt switches zijn makkelijk te kiezen en setup was is al gewend van de Vstabi's die ik normaliter gebruik

    Ik liep alleen tegen het probleem aan met de VstabiNeo pc software met Win10 maar dat is ook alweer opgelost met behulp van internet
    Moest de driver met een Keyfile voorzien en nu werkt dat ook weer
    Ik vind het wel makkelijk die PC software om te kijken wat er allemaal gebeurt
    Ik moet er ook even aan wennen dat je een motor schakelaar heb off,idl en run en dat de Security switch die tevens auto schakelaar is en dan kan je ook nog een AR schakelaar toewijzen.....
    Tevens heb je geen trim knopjes meer dus moet straks even uitvinden hoe dat met mijn Nitro gaat met de carbarateur afstellingen maar zeker met mijn Benzine heli carbarateur want die gebruikt een hela lage gascurve om op te starten en je heb geen gas/pitch curves meer maar ook dat ga ik wel uitzoeken want heb wel wat voorbij zien komen in de macrocell set up video's.....Komt allemaal wel goed eerst maar weg wijs worden in het systeem en straks op de bench met een heli zonder BLADEN whahaha
     

Deel Deze Pagina