Nieuwe Mig 15 van 3DLab print... 15 % groter, flaps...

Discussie in '3D geprinte vliegtuigen' gestart door Tadango, 6 jul 2018.

  1. Tadango

    Tadango Forum veteraan

    Lid geworden:
    25 jun 2003
    Berichten:
    14.960
    Locatie:
    Groningen
    https://3dlabprint.com/shop/mig-15-bis/

    Ik ga er 1 maken, meer schaal deze keer. De "oude" vliegt nog steeds heerlijk maar iets meer accu en flaps zou zeker een verbetering zijn. Tijd om de printer weer eens aan het werk te zetten.... over een tijdje dan. Leuk herfst project.
     
  2. Tadango

    Tadango Forum veteraan

    Lid geworden:
    25 jun 2003
    Berichten:
    14.960
    Locatie:
    Groningen
    [​IMG]

    [​IMG]
     
    mig 3 vindt dit leuk.
  3. Japie.G

    Japie.G

    Lid geworden:
    11 mrt 2010
    Berichten:
    3.961
    Locatie:
    Raalte
    Gaaf, ik volg
     
  4. Vale Ouwe

    Vale Ouwe Vriend van modelbouwforum.nl Forum veteraan

    Lid geworden:
    5 feb 2004
    Berichten:
    4.719
    Locatie:
    Hell
    Top 15% groter, flaps, carbonligger en wat meer accuruimte :thumbsup:
    Alleen bestellen lukt nu even niet omdat de site er uit ligt, maar dat komt vast en zeker goed.
     
  5. Jan Weststrate

    Jan Weststrate

    Lid geworden:
    17 jul 2003
    Berichten:
    282
    Locatie:
    Amsterdam
    Mooi! Gisteravond laat was de site weer bereikbaar, hij staat al te printen.
     
    mig 3 vindt dit leuk.
  6. mig 3

    mig 3 Vriend van modelbouwforum.nl

    Lid geworden:
    26 apr 2012
    Berichten:
    1.102
    Ha ha ha Jan!

    Gebruikt u Simplify 3D?

    Succes:Robin
     
  7. Japie.G

    Japie.G

    Lid geworden:
    11 mrt 2010
    Berichten:
    3.961
    Locatie:
    Raalte
    Ben ook wel benieuwd of iemand cura gebruikt voor deze kisten. En dan de settings wil delen. S3d lijkt toch voor deze kisten een stuk beter te werken.
     
    mig 3 vindt dit leuk.
  8. Jan Weststrate

    Jan Weststrate

    Lid geworden:
    17 jul 2003
    Berichten:
    282
    Locatie:
    Amsterdam
    Ja, ik gebruik Simplify3D. Met Cura ben ik niet bekend, je komt daarover wel veel probleemverhalen tegen op de diverse fora en FB pagina's.
     
    mig 3 vindt dit leuk.
  9. djjr

    djjr

    Lid geworden:
    14 sep 2005
    Berichten:
    718
    Locatie:
    boskoop
    Kon het niet laten zeker door de vaste klanten korting zeer betaalbaar. Heb hem ook besteld :)
    Wel gek bij de Dusty werkte de mee geleverde gcode bestanden prima bij deze mig wordt het niet mooi.
    Ook maar S3d proberen.

    succes met bouwen :)
     
    Jan Weststrate vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina