Rate mode fout 3gx

Discussie in 'Flybarless' gestart door mark Bekker, 10 feb 2018.

  1. mark Bekker

    mark Bekker

    Lid geworden:
    8 okt 2017
    Berichten:
    4
    Locatie:
    Rotterdam
    Hallo,

    Ik heb hier al wat lopen zoeken op het forum over het probleempje wat ik ervaar met mijn Align 3gx FBL,Schijnt vaker voor te komen bij de 3gx.. Maar tot op heden heb ik nog niet de oplossing gevonden..

    Mijn 3GX blijft in Rate Mode hangen en ik krijg hem in geen mogelijkheid in Head Hold mode.. Nu heb ik wel wat oplossingen gelezen, maar dit had betrekking op een Spektrum zender.. Ik heb hem ook nog opnieuw gebonden, een tip die werd gegeven in een eerdere post hier over, maar helaas...

    Ik vlieg een Futaba T8fg super met sbus (R6308SBT)... Staat in FASST MLT2 ingesteld...

    Kanalen staan zo in mijn T8FG:

    1: Ail
    2:ELE
    3:THR
    4:Rudder
    5:Gyro
    6:pit
    7:Gov

    Met Vriendelijke Groet,
    Mark
     

    Bijgevoegde bestanden:

  2. Student

    Student Moderator Moderator team Forum veteraan

    Lid geworden:
    5 jan 2008
    Berichten:
    12.759
    Locatie:
    Rotterdam
    Wat zegt de software van de 3gx?
    Doorgaans heb je daarin ook een menu wat de uitslagen per kanaal laat zien.

    Beweegt het gyro kanaal wel?
     
  3. mark Bekker

    mark Bekker

    Lid geworden:
    8 okt 2017
    Berichten:
    4
    Locatie:
    Rotterdam
    Hallo,

    Hartelijk dank voor je reactie:))

    Mijn pc software van 3gx v5.0 geeft steeds een net frameworks fout.. Dus daar kan ik helaas niet in... Ga ik morgen even kijken wat ik daar aan kan doen...

    Ik heb al geprobeerd om de gyro op een switch te zetten en hem vanuit daaruit op hh mode te zetten.. Maar hier reageert hij ook niet op.. De ratemode blijft actief.. Voor de rest doet alles het goed overigens zoals het hoort te doen..
     
  4. Student

    Student Moderator Moderator team Forum veteraan

    Lid geworden:
    5 jan 2008
    Berichten:
    12.759
    Locatie:
    Rotterdam
    Even een andere pc proberen..
    Waarschijnlijk zit er in de updates iets niet goed, .net framework zit in de standaard windows updates.

    Kan ook zijn dat de driver windows 10 niet pakt. Als je dat draait..
     
  5. mark Bekker

    mark Bekker

    Lid geworden:
    8 okt 2017
    Berichten:
    4
    Locatie:
    Rotterdam
    Goedemorgen,

    Ik draai windows 7... Vanavond even bij mijn ouders op de pc aansluiten.. ben benieuwd:)
     
  6. mark Bekker

    mark Bekker

    Lid geworden:
    8 okt 2017
    Berichten:
    4
    Locatie:
    Rotterdam
    Ben ik weer even..

    Bij mijn ouders op hun pc krijg ik ook een net frame works fout, wel anders overigens. Hij start wel maar krijg als ik mijn muis beweeg steeds een pop-up dat er een fout zit in het programma...
     
  7. Student

    Student Moderator Moderator team Forum veteraan

    Lid geworden:
    5 jan 2008
    Berichten:
    12.759
    Locatie:
    Rotterdam
    altijd vaag..
    persoonlijk zou ik beginnen met de windows update sessies even te doorlopen.
    laat de pc zelf maar zoeken.. komt doorgaans wel een waslijstje uit.
    als de lijst erop staat, opnieuw laten zoeken. meestal vind hij dan weer vanalles.
    enzovoorts, tot alles erop staat.

    dat net frameworks is ook gewoon een driver/programma, wat in de updates zou moeten zitten.
    vaak als je even zoekt via google op "update net frameworks" zul je vast ergens een link naar microsoft vinden, waar je die specifieke update kunt vinden.
    probeer wel vanaf microsoft zelf alles te halen..
    veel vage sites.. je weet nooit wat er op zo'n vage site allemaal bij is gezet..

    je kan ook hier:
    http://www.align.com.tw/download-en/3gx/
    even kijken of je wel de meest recente versie van hun programma hebt.
    kan zijn dat de eerste versie nog voor windows xp of zoiets was, en dat die versie niet zo lekker werkt in windows 7.

    Je kan nog even rechtermuisknop op de snelkoppeling doen, eigenschappen, compatibiliteit, en daar wat zaken proberen.
    zoals bijvoorbeeld als administrator uitvoeren (kan soms schelen)
    of compatibiliteitsmodus inschakelen voor een andere versie van windows (vinkje aanklikken, versie uitzoeken)
    Dit kan niet zoveel kwaad, je kan altijd de vinkjes weer uitzetten als het niet werkt.

    Niet vergeten om bij driver updates even de pc te herstarten.
    doe je dat niet, werkt het vaak ook niet.
     

Deel Deze Pagina