Turnigy 9x

Discussie in 'Modelbouwsoftware' gestart door jaspers, 7 nov 2017.

  1. jaspers

    jaspers

    Lid geworden:
    11 sep 2008
    Berichten:
    86
    Locatie:
    den haag
    hallo alle ff een vraagje ik had opentx op mn zender gezet maar kan er niet echt aan wennen.
    Maar nu wil ik de orginele software dr weer op zetten maar krijg het niet voor elkaar .
    Wie weet hoe dit op te lossen is?
    Mvg jasper
     
  2. timmybeetle

    timmybeetle

    Lid geworden:
    3 sep 2010
    Berichten:
    129
    Locatie:
    Helden
  3. jaspers

    jaspers

    Lid geworden:
    11 sep 2008
    Berichten:
    86
    Locatie:
    den haag
    Hoi hans
    Bedankt voor de handleiding maar was deze al tegen gekomen
    Ik gebruik geen extra dingen zoals telemetry of dergelijke dus wou toch mn zender weer orgineel hebben.
    Maar krijg nu alleen eeprom error als ik de orginele software dr op zet dus hoopte dat iemand dat ook had en kunnen verhelpen
    Mvg jasper
     
  4. jaspers

    jaspers

    Lid geworden:
    11 sep 2008
    Berichten:
    86
    Locatie:
    den haag
    Heb weer opentx er opstaan alleen bewegen mn servo's raar .
    Ze gaan niet vloeiend weet iemand waar dat aan kan liggen?
    Hoor het graag
    Groet jasper
     
  5. ron van sommeren

    ron van sommeren Forum veteraan

    Lid geworden:
    31 aug 2002
    Berichten:
    27.208
    Locatie:
    Druten / NL
    Wat heb je allemaal al geprobeerd, en wat heb je uit kunnen sluiten?
     
  6. jaspers

    jaspers

    Lid geworden:
    11 sep 2008
    Berichten:
    86
    Locatie:
    den haag
    Verschillende dingen maar kom er niet uit helaas
     
  7. timmybeetle

    timmybeetle

    Lid geworden:
    3 sep 2010
    Berichten:
    129
    Locatie:
    Helden
    Hoi

    Ik heb op mijn Flysky ( Turnigy 9X is hier weer een clone van) ER9X staan.
    https://github.com/MikeBland/mbtx
    Misschien dat dit jou helpt.

    groet Hans

    Heb ook een TARANIS zender daar staat wel openTx op.
     
  8. jaspers

    jaspers

    Lid geworden:
    11 sep 2008
    Berichten:
    86
    Locatie:
    den haag
    Heb weer diverse dingen gedaan maar de beweging van mn servo's blijven raar doen :( ook even een andere zender dr op gezet om te kijken of het niet aan mn servo's lag maar nee het is toch mn zender .
    Ga wel nog even verder klooien dr mee en anders maar een andere zender halen want zo durf ik er niet mee te gaan vliegen
     
  9. Vale Ouwe

    Vale Ouwe Vriend van modelbouwforum.nl Forum veteraan

    Lid geworden:
    5 feb 2004
    Berichten:
    4.750
    Locatie:
    Hell
    Heb je je sticks en eventuele (draai)knoppen gecalibreerd?

    Ik ken deze zender niet, maar als het goed is kun (moet) je dit doen in Radio-setup.
     
  10. timmybeetle

    timmybeetle

    Lid geworden:
    3 sep 2010
    Berichten:
    129
    Locatie:
    Helden
    Hallo

    Is uiteraard erg lastig om je zo te helpen met je probleem, is er niemand in jou buurt die je hiermee kan helpen?
    En misschien wat screenshots van je instellingen in OpenTX!

    Hans

    upload_2017-11-19_12-12-57.png

    upload_2017-11-19_12-17-36.png
     

Deel Deze Pagina