Vliegers omgeving Groningen Stad

Discussie in 'Meeting's' gestart door Sadkingbilly, 27 apr 2017.

 1. Sadkingbilly

  Sadkingbilly

  Lid geworden:
  15 apr 2007
  Berichten:
  2.899
  Locatie:
  Zwolle
  Hey,

  Ik woon sinds kort in Groningen en omdat ik hier niemand ken is het lastig contacten leggen binnen de (als die bestaat) RC-vliegwereld. Woon je in Groningen Stad, vlieg je wel eens in de buurt (op de Oude Roodehaan bijvoorbeeld, een van de weinige plekken die ik gevonden heb) en lijkt het je leuk om met wat meer mensen te vliegen? Dit is gewoon een algemene oproep voor geïnteresseerden!

  Hoewel ik op dit moment alleen een vliegklare MPX Panda heb gaat mijn interesse vooral uit naar DLG vliegen (MiMI, Twister) en naar toestellen uit schuim, vooral vanwege hun stevigheid, eenvoud en prijs/kwaliteit verhouding. Hoewel ik graag mag kijken naar houtbouw schaalkisten.

  Mocht er interesse zijn hoor ik het wel.. Groeten uit Groningen!

  Locatie Roodehaan bij vergrootglaasje!
  [​IMG]
   
  Laatst bewerkt: 27 apr 2017
 2. H.B.Busking

  H.B.Busking Vriend van modelbouwforum.nl Forum veteraan

  Lid geworden:
  17 aug 2004
  Berichten:
  6.371
  Locatie:
  Odoorn, Drenthe
  Lange tijd in de Hoornsemeer gewoond... 20 jaar zoiets... en daar in die grote plomp altijd m'n bootjes in uitgelaten.
  Verder op de grote hondenuitlaatplaats grenzend aan de autosnelweg A28, heb ik daar ooit wel eens een Tundertiger eHawkje 1500 uitgelaten... overzichtelijk genoeg. Maar nu is het wildvliegen sterk aan banden gelegd, echter voor een DLG? Moet dat prima kunnen. Meestal nooit een kip in de doordeweekse avond. En afstand genoeg tot de A28...

  Het betere motorvliegen deed ik echter op de OLC in Odoornerveen. Dat was een klein halfuurtje tuffen, tot m'n snelle afslag naar het veld verdween. Ging ik met een mooiere route via Rolde, thans de Autoweg Assen/Veendam, N33
  Thans worden er weer nieuwe afslagen aangelegd op de N34. In Exloo was dit jaar klaar. in 2018 of 19 moet die bij Kleindijk klaar zijn. Geeft een vlotte toegang vanaf de N34.
  Is een leuke club? Kan wat voor je wezen?
  Gr Bas
   

Deel Deze Pagina