Xerun SCT Pro

Discussie in 'Electro offroad' gestart door Synasthesia, 4 dec 2017.

  1. Synasthesia

    Synasthesia

    Lid geworden:
    11 jan 2010
    Berichten:
    672
    Locatie:
    Rotterdam
    Ik heb een HobbyWing Xerun SCT Pro 120A regelaar in mijn Axial Bomber zitten.
    Ik gebruik hem icm. een Xerun 3656SD 3400kv motor en PowerHD 20KG servo
    De lipo's zijn Zippy 5200mah 30C.
    Met een volle lipo werkt deze combo perfect, maar hoe leger de lipo raakt hoe slechter de rem en vooral de achteruit gaan werken.

    Heb al van alles geprobeerd, maar niets helpt, iemand nog een idee wat dit kan veroorzaken?
    Met trailen is een goed werkende achteruit wel zo fijn :)
     
  2. Kaiserchief

    Kaiserchief

    Lid geworden:
    19 feb 2017
    Berichten:
    49
    Locatie:
    Brabant
    Het enige dat ik kan bedenken is dat de motor heet loopt, en de wikkelingen dus last krijgen van "power compression" door de toenemende koperweerstand.
     
    Synasthesia vindt dit leuk.
  3. WesleyRoy

    WesleyRoy

    Lid geworden:
    17 dec 2008
    Berichten:
    1.978
    Locatie:
    Den Haag
    Alles 1 voor 1 uitsluiten.. heb je ook al een andere accu geprobeerd?
     
    Synasthesia vindt dit leuk.
  4. Synasthesia

    Synasthesia

    Lid geworden:
    11 jan 2010
    Berichten:
    672
    Locatie:
    Rotterdam
    Motor is gewoon koel na ruim een uur rijden.

    Heb al een andere servo er in gedaan, eerste was kapot.
    En andere lipo's, de lipo's die er nu in zitten zijn nieuw.
    Nieuwe ontvanger zit ik op te wachten, zijn op het moment niet op voorraad.
    Andere motor/regelaar heb ik niet.

    Vooruit blijft hij constant genoeg power hebben, remmen doet hij ook prima, maar hij wil niet in z'n achteruit.
     
  5. Kaiserchief

    Kaiserchief

    Lid geworden:
    19 feb 2017
    Berichten:
    49
    Locatie:
    Brabant
    Al geprobeerd om de throttle te calibreren? Of als je een andere zender hebt, die proberen?
     
  6. drift-junkie

    drift-junkie

    Lid geworden:
    22 jan 2005
    Berichten:
    1.829
    "Alles geprobeerd", ook gewoon de heleboel resetten naar de fabrieksinstelling, en daarna alles opnieuw kalibreren, en de instellingen naar wens programmeren!!! Soms is de boel wel eens door de war bij de regelaars, redenen onbekend???
     
  7. Synasthesia

    Synasthesia

    Lid geworden:
    11 jan 2010
    Berichten:
    672
    Locatie:
    Rotterdam
    Zender werkt prima bij al mijn andere auto's.
    Regelaar al meerdere malen gereset en gekalibreerd, zelfs met de standaard instellingen gebeurt het.
     

Deel Deze Pagina