Dit moet je zien!

Discussie in 'F3C & D3D' gestart door Ronald van Lent, 23 sep 2009.

  1. Ronald van Lent

    Ronald van Lent

    Lid geworden:
    3 sep 2007
    Berichten:
    147
    Locatie:
    Nunspeet
  2. ploman74

    ploman74

    Lid geworden:
    27 apr 2009
    Berichten:
    298
    Locatie:
    Zwijndrecht
    wat dacht je van deze dan
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 13 nov 2015
  3. recon

    recon

    Lid geworden:
    28 apr 2008
    Berichten:
    167
    Locatie:
    belgie, olen
    wrm gebruikt iedereen toch altijd mijn filmpje om iets te laten zien???

    (graptje he poll)
     
  4. henry luchtmeijer

    henry luchtmeijer

    Lid geworden:
    4 jul 2007
    Berichten:
    435
    Locatie:
    Bussum
    Er zijn in Nederland ook veel van deze 3D piloten, bezoek ook eens 3DHELIFREAKZ • Forumoverzicht hier vind je veel info over deze sport. En als je dit een keer live wil zien moet gewoon een keer naar MVA Almere komen daar word ieder weekend hard getraind.

    Groet Henry
     
  5. Mopilot

    Mopilot

    Lid geworden:
    31 jul 2006
    Berichten:
    499
    Locatie:
    Vlijmen
    Als je nou eens ECHTE 3D vliegers wil zien en geen "youtube 3Ders" kom dan eens naar een Dutch 3D wedstrijd kijken of ga een keer naar de club in Hoofddorp, dan heb je de beste van Nederland te pakken.

    Wat betreft het fimlpje (en dan niet die oude meuk van een Szabo) ja die Scott Gray die kan echt goed vliegen. Heel mooi strak en tof dat ie wat 3D moves doet met zijn F3C machine :)

    Greetz,

    Michiel.
     
  6. henry luchtmeijer

    henry luchtmeijer

    Lid geworden:
    4 jul 2007
    Berichten:
    435
    Locatie:
    Bussum
    Man man jij bent echt zielig, mag ik dan helemaal geen mening meer hebben. Ik denk dat je met jou houding in deze sport geen reclame maakt om andere mensen te motiveren, om b.v mee te gaan doen aan de dutch 3d. Sorry dat we niet zo goed vliegen als jou Michiel, ik hoop dat veel 3d freakz deze topic lezen, zien ze weer eens hoe jij over ander 3d helipiloten denkt.
    Wat ben je toch goed man,jammer dat je niet kunt delen.

    Henry Luchtmeijer
     
  7. 123mvd321

    123mvd321

    Lid geworden:
    5 dec 2007
    Berichten:
    93
    Locatie:
    Almere
    dus we moeten met z'n allen naar jou kijken, daar zakt echt mijn broek van af. ik ben ik hoofddorp geweest en op de d3d dagen, wat een saaie bedoening.
    jullie vliegen allemaal alsof het moet lijkt het wel. je word totaal niet verwelkomd of aangesproken. als dat dan de 'echte 3ders' zijn laat me dat ALSJEBLIEFT een youtube 3der zijn. wij hebben tenminste heel veel FUN in onze hobby, en proberen iedereen te helpen inplaats van af te zeiken.

    pff de "echte 3ders" ..... je pet is echt veel te hoog
     
  8. Dirk Luchtmeijer

    Dirk Luchtmeijer

    Lid geworden:
    24 apr 2007
    Berichten:
    324
    Locatie:
    Lelystad
    Michiel.. dat valt me nu echt van je tegen man... Je moet je ogen toch echt eens een keer verder open doen jongen! Dat ik dit jaar niet meegedaan heb aan de D3D had zo zijn reden.. en dit is voor mij dus weer zo'n reden waarom! ik hoor her en der alleen maar mensen depresief reageren dat ze pogingen gedaan hadden om te stoppen omdat ze toch niet verder kwamen... ach hoe zou dat toch komen?

    Afbranden ben je heeel erg goed in.. maar what's new.. moedig het eens een keer aan ipv alles naar je toe te trekken... die kar is toch veeel te zwaar voor je geworden... je was toch gestopt?

    echt kappen nou met die flauwe touwtrekkerij..





    Friday Night Flying! @ Mva

    (hehe)


    ps.. sorry voor de topic vervuiling maar kon mij even niet houden.. Back on Track

    Dit is pas kicken!!!

     
    Laatst bewerkt door een moderator: 13 nov 2015
  9. wrobijns

    wrobijns

    Lid geworden:
    13 apr 2004
    Berichten:
    3.687
    Locatie:
    Swalmen
    Back :eek:ntopic:

    Het is een cool filmpje van Ronald.
    Je ziet gewoonweg niet vaak F3C (achtige) filmpjes als het 3D geklapper.


    :offtopic: Het was niet zo'n handige opmerking van Michiel... Laten we het daarbij laten.
    Iedereen die heli vliegt is Cool.
    Laten we elkaar in waarde laten en VLIEGTUIGEN gaan afzeiken :Fade-color
    (dat doen ze ook bij ons)
     
    Laatst bewerkt: 24 sep 2009
  10. B. de Groot

    B. de Groot

    Lid geworden:
    11 jan 2006
    Berichten:
    736
    Locatie:
    Amstelveen

    Wanneer ben je dan in Hoofddorp geweest? Normaal gesproken zijn er altijd een hoop heli vliegers (vooral op zondagochtend)
    waarvan er een hoop ook 3D vliegen en het is er altijd erg gezellig. Misschien ben je net op de verkeerde dag gekomen ;)

    Verder wel leuke filmpjes, ik ben geen fan van Szabo maar op dat filmpje zie je wel goed hoe ontzettend traag die Raptor eigenlijk was tegenover de Trex waar hij nu mee vliegt.

    Gr. Bas
     
  11. Lazerbeak

    Lazerbeak

    Lid geworden:
    2 jan 2005
    Berichten:
    1.284
    Locatie:
    Hengelo (ov)
    Blaat
     
    Laatst bewerkt: 24 sep 2009
  12. kraaijer

    kraaijer

    Lid geworden:
    15 jun 2006
    Berichten:
    652
    Locatie:
    Brussel - B
    Wijze woorden Walter :) Maaruh nu zit ik wel in een lastig pakket want ik vlieg beide... heb al genoeg problemen 's morgens als ik voor de spiegel sta, nu moet ik mijn andere persoonlijkheid nog gaan afzeiken ook :)
     
  13. Dirk Luchtmeijer

    Dirk Luchtmeijer

    Lid geworden:
    24 apr 2007
    Berichten:
    324
    Locatie:
    Lelystad
    Sorry Tjerk.. maar ik kom dan toch zeker voor mijn broer op jongen.
     
  14. Lazerbeak

    Lazerbeak

    Lid geworden:
    2 jan 2005
    Berichten:
    1.284
    Locatie:
    Hengelo (ov)
    Blaat
     
    Laatst bewerkt: 24 sep 2009
  15. barrrrtt

    barrrrtt

    Lid geworden:
    4 aug 2008
    Berichten:
    1.517
    Locatie:
    Limburg
    Denk niet dat Michiel het zo slecht bedoelt jongens, ook al komt het er niet zo tactvol uit.

    Zolang iedereen plezier heeft met z'n heli is het goed, heeft ook geen zin om elk woordje als een mogelijke aanval te zien op je ego.

    [media=youtube]PAPtOr9s-h8[/media]

    Leuk filmpje, met align vbar!
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 13 nov 2015
  16. Lazerbeak

    Lazerbeak

    Lid geworden:
    2 jan 2005
    Berichten:
    1.284
    Locatie:
    Hengelo (ov)
    Meneer mvd,

    Je moet wel een beetje opletten met wat je zegt, even leuk vertellen dat wij (de wedstrijd vliegers) geen plezier en/of fun hebben in onze hobby vind ik nogal wat. Die indruk die jij hier op het forum achter laat over de D3D die veruit van de waarheid is blijft toch bij mensen hangen is zeer negatief te noemen. Dat wij (wedstrijdvliegers) niemand willen helpen en verwelkomen is ook onzin. Zoals Bas al aangeeft, ben je precies op het verkeerde moment gekomen. Het veld in Almere is nou eenmaal niet zo gezellig als dat van Venlo waar de flightline direct aan de pits ligt. De sfeer is hierdoor gewoon een stuk minder omdat alles zo uit elkaar getrokken is. Daarbij speelde het weer ook een grote rol in de "feel good" spirit.

    Dus als je even tot 10 kan tellen en nadenkt over wat de consequenties kunnen zijn van je reactie zal dat een hoop ergernis schelen onder de mensen die plezier aan de wedstrijden beleven. Alle piloten die mee doen blijven hangen om de gezelligheid en de leuke sociale contacten. Ga niet de boel in een kwaad daglicht zetten door zo'n soort reactie te plaatsen van een moment opname.

    Bedankt,
    Tjerk
     
    Laatst bewerkt: 24 sep 2009
  17. Mopilot

    Mopilot

    Lid geworden:
    31 jul 2006
    Berichten:
    499
    Locatie:
    Vlijmen
    Heren,

    Mijn wel gemeende excuses!!!
    Schijnbaar wordt mijn bericht ietwat verkeerd gelezen/begrepen.

    Om te beginnen ik kom niet uit Hoofddorp, ik doelde hier op een andere piloot die veel beter is dan ik en ook mee vliegt in de D3D. Dus ik vraag niet om naar mij te kijken!!! Integendeel!!!!!!

    Ten tweede als je mij kent, weet je dat ik ABSOLUUT NIET vol ben van mijzelf!!! Dat is DE GROOTSTE belediging die je mij kan aandoen, omdat ik daar een gigantische hekel aan heb als mensen dat zijn!!!

    En precies dit is wat mij even verkeerd schoot in de reactie van Henry. Hij leek hier te bedoelen dat als je "Scott Grays" wil zien je in Almere MOET zijn. Met lichte stoom uit mijn oren heb ik toen mijn reactie geschreven omdat dit niet waar is (en dat weten de betreffende personen ook). Er zijn piloten zoals Dirk die een heel eind op weg zijn om een "echte 3Der" te worden. Alleen missen zij nog de wedstrijd ervaring. Als je dan mensen uitnodigd naar aanleiding van een filmpje waarin je een wedstrijdvlieger van wereld niveau zijn werk ziet doen, dan schep je naar mijn idee een verkeerd beeld. Vandaar dat ik (behoorlijk lomp en bot, ik geef het toe) schreef dat je voor zulke actie naar de Dutch 3D moet komen omdat je daar wedstrijdvliegers ziet vliegen. Volgens mij is daar niets verkeerd mee? Alleen mijn schrijfwijze was erg kort door de bocht mede door de ook wat kort door de bocht reactie van Henry. Althans zo heb ik zijn reactie gelezen, waarschijnlijk ook foutief, net zoals jullie mijn reactie verkeerd hebben geïntepreteerd.

    Wat ik al schreef zeg ik nu nog een keer: Het was dus ABSOLUUT NIET de bedoeling om de aandacht op mijzelf te vestigen!!!!!!!!!

    Wat bedoelde ik dan wel?
    Er zit een verschil in wedstrijd 3D vliegen en "gewoon" 3D vliegen. Dit "gewone" 3D vliegen daar staat heel Youtube van vol, vandaar mijn term "Youtube 3Ders", daarvan gaan er 13 in een dozijn. Dit betekent NIET dat je dan geen plezier kan hebben of een slechte piloot bent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Echter een wedstrijd 3D vlieger, waarnaar verwezen wordt in het filmpje met Scott Gray, vliegt heel anders en moet ook zijn set figuren vliegen. Deze piloten zie je op de Dutch3D/3D Masters/Munich Helimasters. Dus als je de actie in het filmpje in het echt wil zien kan je dit dus zien op een dergelijk event of op de betreffende clubs waar de wedstrijdvliegers lid van zijn.

    Hoofddorp is zo'n locatie en daar vliegt de beste 3D piloot van Nederland. Nogmaals dat ben ik dus NIET (ik kom uit Vlijmen zoals je kan zien naast dit bericht)

    Conclusie:
    - Ik wil niemand beledigen!!!
    - Ik ben NIET de BESTE en heb dit nog NOOIT gezegd/geschreven!!!
    - Ga voor een gezellige middag naar de jongens van MVC Almere en hier kan je leuke 3D en F3C tricks zien.
    - Ga voor het wedstrijd werk, onder wedstrijd omstandigheden, naar een van de genoemde events, en de Dutch 3D is dan het dichts bij ;-)

    Ik hoop dat de lucht hiermee wat geklaard is. Om het tegendeel te bewijzen dat ik WEL ZEKER informatie wil delen (ik doe niets anders de laatste 5-6 jaar, zo lang geef ik al vliegles) wil ik graag een keer een 3D/Heli clinic bijwonen en mensen helpen een betere 3D vlieger te worden en te helpen bij het afstellen. Dus Henry/Dirk als jullie een dergelijk event willen organiseren, dan bied ik mijn kennis/ervaring aan, just ask!


    Greetz,

    Michiel.

    *persoonlijke mening/gebruik van termen*
    Mensen die wedstrijden vliegen noem ik "Echte 3Ders" dit omdat zij manouevres kunnen plaatsen en dit keer op keer. Dit is een kenmerk dat niet geldt voor een "Youtube 3Der". LET OP! Een Youtube 3Der die serieus oefent op plaatsing en het strak vliegen van manouevres kan natuurlijk uitgroeien tot een "echte 3Der".
     
  18. 666yeti666

    666yeti666

    Lid geworden:
    22 jul 2004
    Berichten:
    3.872
    Locatie:
    Nijmegen
    We houden met zijn allen van dezelfde hobby, niemand is meer of minder in mijn ogen, laten we met zijn allen vriendelijk met elkaar omgaan en elkaar respecteren, dat is toch veel leuker !

    Bas
     
    Laatst bewerkt: 24 sep 2009
  19. Mopilot

    Mopilot

    Lid geworden:
    31 jul 2006
    Berichten:
    499
    Locatie:
    Vlijmen
    Precies Bas! Zie mijn reactie hierboven voor het feit dat ik dit ook helemaal niet zo bedoelde!!!

    Dan nog een ding als reactie op de post van MVD. Tjerk beschrijft dit al een beetje: de dag was niet echt rede tot een feestje ;-) Vooral het weer speelde hierbij een rol.

    Echter bedenk ook dat wij als vliegers vaak niet weten wie jullie mede forumleden/geïnteresseerde zijn? En ik neem aan dat jullie zelf ook een Hollandse mond hebben en een praatje kunnen beginnen!? Ik weet zeker dat iedereen graag een praatje met je maakt en je gastvrij toespreekt! (zelfs ik ;-) al lijkt dat er misschien niet op als je dit draadje hebt gelezen)

    Zo had ik in Almere ook veel forum jongens verwacht maar ik heb met geen één gesproken? Jammer! Ik heb wel met iemand anders gesproken (wellicht ook actief op het forum maar mij dan niet bekent) die mij gewoon aansprak met "ben jij Michiel Slegers..." En walla een gesprek is begonnen.

    Nu zou je misschien denken, goh is deze persoon helderziend? ;-)
    Nee hij heeft gewoon zijn huiswerk gedaan :) Lees het draadje hier over de Mopilot E12S en je weet welke heli ik vlieg, je kan me daar dan op een wedstrijd dag aan herkennen. Of kijk op Dutch 3D Competition daar staan een aantal foto's op met resultaten van vorige jaren en jawel, daar heb je het plaatje van het mannetje bij de naam, alweer een herkenningspunt! ;-) En er is nog een ding waaraan je de juiste naam aan het juiste mannetje kan verbinden: Wij gebruiken op een wedstrijd rugnummers! Kijk op de tussenstanden en daar staat bij het nummer de naam van de persoon!

    Dit geldt natuurlijk niet alleen voor mij, zo kan je meerdere mensen vinden/herkennen.

    En ach al doe je geen research, we bijten niet hoor! ;-)


    Dus het is een beetje makkelijk om meteen anderen (in dit geval de wedstrijdvliegers) de schuld te geven van het feit dat je met niemand gesproken hebt. Kijk ook eens naar je zelf, misschien had je het handiger aan kunnen pakken?

    Nu moet ik wel toegeven dat een wedstrijd dag ook niet de beste plaats is voor een praatje. Althans wat mezelf betreft. Je hebt het druk, zeker omdat ik in het geval van Almere ook nog jureerde. En daarbij heb je toch altijd een beetje wedstrijd stress. Maar dan nog je kan me altijd aanspreken! Ook wel fijn voor mij, vergeet ik de wedstrijd stress een beetje ;-)

    Dus jongens kom je nog een keer kijken gewoon aanspreken!!! Als tip wil ik je geven om volgend seizoen naar de wedstrijd in Venlo te komen en dan heerlijk mee te BBQen en te overnachten. Dan kun je de volgende dag (zondag) iedereen het hemd van het lijf vragen!!! En heb je een bere gezellig weekend!!!

    Greetz,

    Michiel.


    p.s. Ik hoop dat deze reactie wel duidelijk is voor iedereen? En dat de bedoeling van was om mensen te helpen volgende keer wel succes te hebben een gesprek te hebben met anderen! En die smilies daar moet je echt om lachen he! Dat is echt grappig bedoeld! I'm not from hell at all!!! :):):):):):):):):):):)
     
  20. Sleurhutje

    Sleurhutje Forum veteraan

    Lid geworden:
    2 jun 2006
    Berichten:
    25.207
    Locatie:
    Beverwijk
    *pakt chips en cola* ;)
     

Deel Deze Pagina