Cockpitkap Aventura II

Discussie in 'Electro vliegtuigen' gestart door helerik, 2 aug 2003.

  1. helerik

    helerik Guest

    Hoi allemaal,

    Tijdens mijn vakantie in Frankrijk ben ik het cockpitkapje van mijn perfect vliegende Aventura II verloren op het water. :( Het kapje zonk en is niet meer teruggevonden. Wie weet waar dat ik een andere cockpitkap kan kopen of bemachtigen en/of heeft iemand toevallig een mal liggen. De Aventura II vliegt werkelijk fantastisch met twee heel gewone 400-dertjes en 8 cellen van 1400 of 1700 Mah. Zeker aan te bevelen als watervliegtuig.

    Groetjes, Erik. :D
     
  2. Ernst Grundmann

    Ernst Grundmann PH-SAM Forum veteraan

    Lid geworden:
    27 aug 2002
    Berichten:
    13.335
    Locatie:
    Woerden
    Erik,

    Probeer het eens bij Hobby Inn in Waalwijk. Dennis heeft een hele grote verzameling mallen en kan daarvan allerhande kapjes voor je "trekken". Wie weet heeft hij ook het kapje voor jou vliegtuig.
     
  3. Paul Tupker

    Paul Tupker Guest

    Zonodig kan je ook zelf een mal maken. waarvan ze bij Hobby-in een kap kunnen trekken. Het is natuurlijk wel slim om dan even contact met ze op te nemen over het te gebruiken materiaal ( zelf gebruiken ze meestal gips, maar een zeer goed gladgeschuurde houten mal, kan m.i. ook, deze in geen geval lakken). Denk eraan dat de mal "zelflossend" moet zijn en dat er een maximale grootte is die ze kunnen verwerken.
     
  4. jindra

    jindra

    Lid geworden:
    16 sep 2002
    Berichten:
    30
    Locatie:
    Eibergen
  5. helerik

    helerik Guest

    Hoi allemaal,

    Bedankt voor de antwoorden. Hobby-in zal ik zeker bellen. M.b.t. de fabrikant heb ik een probleem. Het is een bouwdoos uit Tsjechie (www.modellstudio.cz) en ik weet niet de Nederlandse importeur is. Ook weet ik niet waar dat deze bouwdoos in Nederland verkocht wordt. Ik kon er via, via aankomen.
    Dus vandaar mijn vraag op het modelbouwforum. En inderdaad mocht ik er niet aan kunnen komen dan zal ik een mal moeten maken. Maar vooralsnog houd ik mij aanbevoen voor suggesties.

    Groetjes, Erik. :)
     
  6. helerik

    helerik Guest

    :D Hoi allemaal :D

    Inmiddels ben ik via de FMT achter een firma in Duitsland gekomen die mij zo'n cockpitkapje zal opsturen. Het betreft Modellbau Bichler.

    Groetjes, Erik. :lol:
     

Deel Deze Pagina