Opgelicht door particulier

Discussie in 'De Modelbouwkroeg' gestart door Erik1805, 11 jun 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Eric295

    Eric295

    Lid geworden:
    11 nov 2011
    Berichten:
    187
    Maar bij jou was het raar, de 1ste levering was perfect en de 2de kwam niet aan...? wie zegt me dat jij mij niet probeert op te lichten? omdat alles ok was heb ik ook in alle vertrouwen een zending verstuurd zonder track en trace... want die beschuldiging wordt hier blijkbaar heel snel getrokken (met alle respect)

    Groet,
    Eric
     
  2. Kimo

    Kimo

    Lid geworden:
    10 jan 2013
    Berichten:
    123
    Locatie:
    Beerse
    Er zijn hier verschillende mensen waar ik al zaken mee gedaan heb makker, en alles is altijd netjes en op tijd gebeurd. Ik ben GEEN oplichter zoals jij. Je moest beschaamd zijn. Op elk medium waar jij iets tracht te verkopen staan er reakties bij van oplichting etc... Als jij nu netjes mijn lipo's had verstuurd had je geen problemen gehad. En ja de eerste keer was alles netjes afgehandeld, maar dat zijn waarschijnlijk net de trucjes van een gewiekste internetoplichter.
     
  3. Eric295

    Eric295

    Lid geworden:
    11 nov 2011
    Berichten:
    187
    Alles is netjes verstuurd, bewijs jij maar eens het tegendeel hé "makker" het is altijd makkelijk om iemand te beschuldigen, ik kan dit evengoed doen...
     
  4. Kimo

    Kimo

    Lid geworden:
    10 jan 2013
    Berichten:
    123
    Locatie:
    Beerse
    Ik beschuldig niemand zomaar, maar wat ik WEL weet is dat ik geld heb overgeschreven op rekening van jou zogezegde zakenpartner 'Bart Loomans' en dat ik tot op heden niets heb onvangen in ruil voor mijn geld. En dat is toch waar het handels- of ruilprinicipe op staat of niet? Ik betaal voor een artikel aan jou, jij verstuurt het artikel na ontvangst van betaling aan mij. En dat is waar het schoentje wringt. En jij bent verantwoordelijk voor de verzending, dus als jij vind dat het zo goedkoop mogelijk mag zonder bescherming is dat jou zaak. Dan had je niet akkoord moeten gaan met de prijs die we afgesproken hadden. En zeg nu zelf, is het niet vreemd dat De Post net bij jou op een maand tijd al minstens 2x dezelfde fout maakt makker? Je kan het nog steeds rechtzetten door mijn geld terug te storten. Maar er is ondertussen ook melding gemaakt bij de bevoegde instanties.
     
  5. Eric295

    Eric295

    Lid geworden:
    11 nov 2011
    Berichten:
    187
    Blijkbaar zijn er in de post strengere regels aangaande lipo batterijen...en nemen ze nu ook al zendingen in beslag of zo...
    Ik kan je dezelfde deal voorstellen als aan de andere jongen die dit probleem had, ik begrijp het ook wel maar je moet mij begrijpen, alles is correct verstuurd en als je dan direct gaat beschuldigen als oplichter??
    Misschien via PM even overleggen ipv al dit gedoe
    Eric
     
  6. Micropuller

    Micropuller Forum veteraan

    Lid geworden:
    1 jul 2004
    Berichten:
    6.399
  7. Stevo

    Stevo Forum veteraan

    Lid geworden:
    22 jan 2004
    Berichten:
    6.175
    Locatie:
    Brugge-België
    [mod]
    Het forum is geen spreekbuis voor dit soort zaken. Je lost het in reden en manieren onderling op of je doet aangifte bij de bevoegde instantie die dan desnoods de knoop doorhakt. Topic gaat dan ook op slot.
    [/mod]
     
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina