BK 2013 - Villers-La-Loue 15/9

Discussie in 'HLG/DLG/F3K' gestart door johanvdb, 5 sep 2013.

  1. johanvdb

    johanvdb

    Lid geworden:
    25 apr 2010
    Berichten:
    195
    Beste DLG vliegvrienden,

    Op zondag 15/9 vindt de vijfde wedstrijd in het Belgisch
    Kampioenschap F3K plaats op de terreinen van de 'CAV' te
    Viller-La-Loue.

    Indien mogelijk zou ik graag jullie inschrijving zien op de 'F3K
    Contests Belgium' site, te bereiken via volgende link:
    F3K Contests Belgium | All the F3K contests in Belgium..

    De agenda van de dag ziet er als volgt uit:
    09:00 - 9:30: Registratie
    09:30 - 09:50: Voorbereiding wedstrijd
    09:50 - 10:00: Briefing
    10:00 - 17:00: Wedstrijd

    Na 17:00u worden er geen nieuwe ronden gestart. De resultaten worden berekend na de laatste ronde. Er worden geen tussenstanden bekend gemaakt.
    De week na de wedstrijd worden de resultaten opnieuw berekend om fouten uit te sluiten. Indien er fouten ontdekt worden mailen we de gecorrigeerde resultaten rond naar de piloten.

    De club voorziet in een maaltijd, naar ik vermoed een braadworst en hamburger tegen een democratisch prijsje. Er is ook drank beschikbaar.

    Adres van het terrein:
    Localisation de terrains AAM

    Indien iedereen op voorhand inschrijft op de f3k.be site, dan kan ik
    op zaterdag de ronden voorbereiden. Dit geeft ons meer tijd om te
    vliegen op zondag en een beetje minder stress bij de wedstrijdleiding.

    Ik hoop jullie allemaal te zien op zondag 15/9!

    De opkomst voor het F3K gebeuren in Belgie kent dit jaar spijtig genoeg een dip. Mag ik daarom vragen voor iedereen om een extra beentje bij te steken en indien mogelijk deze mail zo ver mogelijk te verspreiden en eventueel ook Franse, Luxemburgse, Duitse en Nederlandse vrienden op de hoogte te brengen? Villers-La-Loue is een verre trip voor de gangbare Belgische F3K piloten, maar de ligging is ideaal voor de opgenoemde nationaliteiten?

    Groetjes,
    Johan
     
  2. YVES DE VRIENDT

    YVES DE VRIENDT

    Lid geworden:
    19 jan 2009
    Berichten:
    621
    Locatie:
    LYON, FRANCE
    Teveel van het goede ?

    Ik heb bij herhaling het idiote BK en selektiesysteem aan de kaak gesteld.
    Er komen geen Franse, Duitse, Luxemburgse enz.. deelnemers. Want het systeem dient alleen persoonlijke belangen en ambities.
    Het heeft geen zin om alles artificieel op te pompen.
    We hebben een BK nodig op één of twee dagen, ideal terzlefdertijd ook een Eurotour. Dan alleen komen er kandidaten. In Frankrijk lopen ze ook met hun neus tegen de muur en voor dezelfde redenen. Leuk hé ?
    Fashion is for idiots so they say. And F3K ???

    Yves
     
  3. 00Steven

    00Steven

    Lid geworden:
    27 mrt 2009
    Berichten:
    302
    Locatie:
    Zonnegem , Oost-Vlaanderen , België
    zucht
     
  4. fireforx309

    fireforx309 Guest

    zit wel waarheid in hoor... voor mij hoeft het ook niet op deze manier... maar mijn mening is al gekend :) ik ga ze niet nog een keer verkondigen.

    ik zag inderdaad vorige keer maar 8 piloten in het wedstrijd gebeuren...
    ook vind ik de inschrijvingsprijs aan de hoge kant, om in mijn ogen niets terug te krijgen.
    op de meeste clubs is er NIETS... naja, dan zie je 8euro in rook opgaan aan.... aan wat eigenlijk? aankoop van timers? lint om de boel af te spannen? een laptop? geen idee...

    ik heb dit jaar zelfs niet voor de lol nog een wedstijd meegevlogen... het zint me eerlijk gezegd gewoon niet meer...

    het is zeker niet dat er maar 8piloten in belgiË zin hebben in een wedstrijdje... maar waarom komen ze dan niet opdagen is de grote vraag toch?

    ik begrijp je zucht steven maar men kan beter de oorzaak zoeken van de magere opkomst.
     
  5. 00Steven

    00Steven

    Lid geworden:
    27 mrt 2009
    Berichten:
    302
    Locatie:
    Zonnegem , Oost-Vlaanderen , België
    Het probleem is dat het wedstrijd heet. Iedereen wil winnen en dat kan niet, toch niet als winnen alleen betekend dat je op het hoogste trapje staat. Ik zie het als een moment om samen te vliegen in omstandigheden die niet altijd ideaal zijn, op een veld dat je niet kent,met mensen die beter zijn , enz... .

    Die 5 euro gaat naar de organiserende club. Ik vind dat niet overdreven, die clubs doen er dan mee wat ze willen. Dit jaar was er een wedstrijd waar de organisatie volgens mij verlies gedaan heeft door zeer mooie attenties te geven. Niet vergeten dat een club haar eigen leden die lidgeld betalen een dag de toegang tot het veld beperken.

    Er was trouwens dit jaar een mooie tweedaagse internationale wedstrijd waar jullie beiden natuurlijk weer niet present tekenden.

    Daarnaast blijven er mensen die hun eigen frustraties niet voor zich zelf kunnen houden en dan zo het wedstrijd gebeuren in een slecht daglicht stellen.

    Ik stel ook vast dat het onze waalse vrienden zijn die afgehaakt hebben.

    Ik blijf fan van het DLG wedstrijd vliegen en thuis als ik alleen ben vlieg ik altijd het langst en gooi ik het hoogst. ;o)
     
  6. specialpainter.nl

    specialpainter.nl

    Lid geworden:
    24 mrt 2012
    Berichten:
    2.449
    Locatie:
    Elst gld.
    Tjonge wat jammer voor de welwillende, enthousiaste, steeds beter wordende en gezellige Belgische dlg-piloten. Dat de beste schippers aan wal staan wist ik, maar dit is schaamteloos en vooral humorloos. of het is belgische humor, maar dat terzijde.
    Het lijkt op deze manier net of er bepaalde lieden er genoegen in scheppen om de competitie te vernaggelen en vervolgens dit forum ''dood'' te schrijven.
    waarom gaat men niet gewoon naar een wedstrijd toe? en als wedstrijden je niet kunnen bekoren, wat heeft t dan voor nut om je er mee te bemoeien? ziet men complotten?zodat organiserende lieden persoonlijk voordeel zouden hebben? whoehahaha, wat een gebrabbel, dit doen we omdat we het leuk vinden om vliegtuigjes te besturen. Daar het besturen al genoeg uitdaging biedt, zou ik zeggen; ga lekker trainen voor de volgende wedstrijden. Kristoff, Johan en Steven hebben mij laten zien en voelen dat dat werkt.
    Ik was graag op de 15e bij deze wedstrijd aanwezig geweest, helaas/gelukkig heb ik dan een wedstrijd in duitsland, desalniettemin wens ik iedere piloot veel succes en vooral plezier. EINDE.;)
     
  7. Domi Jacobs

    Domi Jacobs

    Lid geworden:
    13 okt 2011
    Berichten:
    500
    Locatie:
    D-53894 Mechernich
    Hallo Yves
    In nederland werkt het systeem met meerdere wedstrijden toch ook! Of te wel heb je zin dlg wedstrijden te vliegen, gezellige mensen te treffen en een beetje te 'vaksimpelen' of niet en blijft dan 'lekker' thuis! Ik vlieg mee in Villers, iemand moet toch laatste worden :rolleyes:
     
  8. fireforx309

    fireforx309 Guest

    @vincent, het is niet omdat iemand afgehaakt heeft van wedstrijden, dat ze er geen mening meer over mogen hebben. toch? of is vrije meningsuiting verboden in de lage landen?

    waarom ik niet op de internationale wedstrijd was heeft andere redenen... ik zou dolgraag gekomen zijn, maar er zit meer achter dan dat helaas.
    (om diezelfde reden weet ik niet of ik nog een wintercup kom vliegen bij de Mach)

    nogmaals, ik heb hierboven geschreven wat IK denk... ik spreek enkel voor mezelf, maar ik wind daar geen doekjes om.

    er moet een oorzaak zijn waarom het volk wegblijft. ik ken nog genoeg namen die ineens niet meer tussen de lijst staan , die het wedstrijdvliegen een hele tijd deden.

    maar ik zal me wel buiten de discussie houden... ik vlieg geen wedstrijden.... :rolleyes:
     
  9. specialpainter.nl

    specialpainter.nl

    Lid geworden:
    24 mrt 2012
    Berichten:
    2.449
    Locatie:
    Elst gld.
    Waarom voelt u zich aangesproken?ik heb geen namen genoemd, behalve van personen waarvan mijn vrije mening is dat die deugen en zich meer dan gemiddeld inzetten voor onze HOBBY. persoonlijk vindt ik dat wanneer je je rug hebt toegekeerd van een bepaald iets, dat dat betekent dat je daar geen deel van uit wil maken . Waarom dan zo graag uw mening ventileren? Dit is toch immers een forum, geen chatroom waar je maar kan blijven ouwehoeren? bovendien zal niemand u serieus nemen als u toch al een keer uw rug hebt toegekeerd, of 2x...enkel irritatie blijft over als reactie op uw commentaar. Wellicht dat dit soort schrijven er voor zorgt dat het belgische dlg-en niet zo populair is, u reageert zo veel en alwetend dat eventueel nieuwe belgische dlg-ers denken dat u wellicht de enige bent.
    Uiteraard besef ik dat ik nu ook wat meer info geef betreffende bepaalde meningen jegens bepaalde lieden, excuus daarvoor, maar ik vond t nodig. Uiteraard reken ik er op dat fireforx nog een reactie geeft om het laatste woord te hebben, ik ga nog ff vliegen, laters:D
     
  10. fireforx309

    fireforx309 Guest

    Is het niet normaal dat ik reageer op zoiets?

    Mag iemand zijn mening niet zeggen op een forum als deze?

    Er is een reden waarom ik wegblijf op wedstrijden, en als dat niet verandert, kom ik en de rest ook niet meer opdagen.
    Frans en ik hebben ons gisteren bezig gehouden (met veel plezier) om de beginnende dlg piloten op weg te helpen... waar zat gij?

    En maar mopperen.... het zijn de beginnende piloten die later in de wedstrijden komen vliegen...

    val me maar persoonlijk aan, dat doet iedereen die me niet luchten kan... ik sta daar boven :)
    Kan het aub terug on-topic , ofwel een slotje erop...
     
  11. johanvdb

    johanvdb

    Lid geworden:
    25 apr 2010
    Berichten:
    195
    firefox, mag ik vragen waarom jij wegblijft?
     
  12. specialpainter.nl

    specialpainter.nl

    Lid geworden:
    24 mrt 2012
    Berichten:
    2.449
    Locatie:
    Elst gld.
    nee, ik vind dat niet normaal, ook vind ik je almaar terugkerende slachtofferrol een teken van zwakte. Bovendien mag je idd het beestje bij de naam noemen wat betreft je reden om niet met wedstrijden mee te doen. persoonlijk heb ik een aantal belgische f3k wedstrijden gevlogen, ook vvor de gezelligheid, maar ik heb er geen reden kunnen waarnemen waarom ik niet nog een keer zou gaan. wellicht was dat u ook opgevallen als u daar ook was geweest.
    ''Frans en ik hebben ons gisteren bezig gehouden (met veel plezier) om de beginnende dlg piloten op weg te helpen... waar zat gij? '' ben je wel helemaal 100 om mij deze vraag mij te stellen? ik heb toch godverdulleke nul commentaar op het feit dat jij en frans beginnde dlg-ers op weg helpen? JIJ kan nul procent kritiek verdragen. dat is niet de schuld van de wereld.of van mij. ik had niet verwacht dat jij je zo zou laten kennen. ik heb denk ik wel mn punt gemaakt, desalniettemin heb ik de behoefte om nog ff door te gaan over u, U BENT ECHT ONGELOOFLIJK. en voor mij hoeft dat slotje niet, vind ik zwak.
     
  13. kristof 1

    kristof 1

    Lid geworden:
    7 nov 2009
    Berichten:
    847
    wil ik ook wel eens weten?
     
  14. idur snekeil

    idur snekeil

    Lid geworden:
    29 sep 2011
    Berichten:
    78
    @ Sevy Fijn om nog eens een repliek van je te lezen. Stel dat we het BK op één dag of één WE organiseren zou het dan ook niet logisch zijn om het WK en het EK eveneens op één dag of één WE te vliegen. We kunnen dan ook de lijn doortrekken voor de Eurocup en de FAI cup. Voor elke eendagsvlieg is dit het perfecte scenario om een titel binnen te rijven. Misschien ga ik op de volgende sportvergadering toch maar eens jou voorstel steunen, je weet nooit .......... Hoop doet leven.;):D;)

    @ Reidid Ik weet in godsnaam niet wat er met jou gaande is, dat negativisme, die redenen..... Kom zaterdag naar de club dan kunnen we bij een tas koffie je hart eens luchten. Een gezellige babbel of eventjes bijpraten kan veel misverstanden oplossen. Baat het niet, schaden zal het ook niet. :D

    @ Imod Niet te vlug victorie kraaien, voor die laatste plaats ben ik een geduchte concurrent. :D Tot zondag.

    @ Tnecniv Zeg heb je na die replieken een hoogtelogger in je DLG gestoken? Ik ben er zeker van dat je minstens 10 meter hoger gooide dan voorheen. :D:D:D:D:D Succes op je volgende wedstrijd.;)

    @ Nella tot in Viller-la-.... close to Orval;)
    Idur;)
     
  15. specialpainter.nl

    specialpainter.nl

    Lid geworden:
    24 mrt 2012
    Berichten:
    2.449
    Locatie:
    Elst gld.
    @ Tnecniv Zeg heb je na die replieken een hoogtelogger in je DLG gestoken? Ik ben er zeker van dat je minstens 10 meter hoger gooide dan voorheen. :D:D:D:D:D Succes op je volgende wedstrijd.;)

    @ Nella tot in Viller-la-.... close to Orval;)
    Idur;)[/QUOTE]
    :D hoogtelogger gaf vanochtend precies 666 meter aan...;)

    Veel plezier gewenst aan ALLE dlg-piloten!:worship:
     
  16. fireforx309

    fireforx309 Guest

    kristof, johan, jullie hebben een PB.
     
  17. Domi Jacobs

    Domi Jacobs

    Lid geworden:
    13 okt 2011
    Berichten:
    500
    Locatie:
    D-53894 Mechernich
    :grin: hoogtelogger gaf vanochtend precies 666 meter aan...:wink:

    Heb je zo hoog gegooid of ben je nu zo hoog gevlogen:cool:
    Overigens Tnecniv bevalt me wel, heeft iets weg van Asterix en Obelix. Ach vandaar die 666 meter: toverdrankje van Panoramix!
    Jullie ook veel plezier in Duitsland.
     
  18. specialpainter.nl

    specialpainter.nl

    Lid geworden:
    24 mrt 2012
    Berichten:
    2.449
    Locatie:
    Elst gld.
    TANTALUSORIX, ni doorvertellen he;)
     
  19. YVES DE VRIENDT

    YVES DE VRIENDT

    Lid geworden:
    19 jan 2009
    Berichten:
    621
    Locatie:
    LYON, FRANCE
    Questions, suggestions, rumors, jive talk omtrent de Firefox

    Ja Vuurvos, vertel het ons "waarom blij je weg eigentlijk feitelijk" ? Weeral stiekem naar de Robben Ford gig ipv naar Villers-le-Bordel.
    Kan je geen ongelijk geven want zijn Telecaster vliegt hoger dan onze Dee El Gees. te9gu-hmGzg[/media] Ford "The Way You Treated Me" Rockpalast 2007 - YouTube
    Volgend jaar organizeer ik een DLG wedstrijd in Reyrieux bij Lyon. Die geldt dan als het onofficiëel BK. Uittreksel uit het reglement : Duvels verboden op minder dan 5 meter van de wedstrijdzone.
    Domi en Idur, ik reken vast op jullie deelname (in de kosten) :rolleyes:
    De Walen zijn aan het dwalen en de Vlamingen falen.
    Alleen de kosmopolitanen gaan het halen :rolling:

    Sevy Ed Tdneirv
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 13 nov 2015
  20. Domi Jacobs

    Domi Jacobs

    Lid geworden:
    13 okt 2011
    Berichten:
    500
    Locatie:
    D-53894 Mechernich
    @Domi en Idur, ik reken vast op jullie deelname (in de kosten)

    Hallo Sevy,
    Ik ben helaas een onderbetaalde, overgekwalificeerde fysiotherapeut:rolleyes: Maar by the way, is er in Lyon überhaupt Duvel te krijgen! Of moet ik dat in mijn camion meebrengen.
     

Deel Deze Pagina