DJI Phantom 2 H3-3D vs GoPro3+ Black Edition

Discussie in 'Multicopters' gestart door Bart PC6, 10 apr 2014.

  1. Bart PC6

    Bart PC6 Guest

    Gisteren de eerste vluchten gedaan met de nieuwe Phantom 2 met Zenmuse H3-3D,eerst en vooral is dit stabilisatiesysteem voor de GoPro ongelooflijk stabiel,zelfs met veel wind! De Phantom krijgt het dan enorm te verduren dat je denkt dat die gimball dat nooit stabiel krijgt.Niks is minder waar,hij haalt het er allemaal uit!
    Het enige dat ik wel ondervind is dat je regelmatig de linkervoet en de mototsteunen in beeld krijgt tijdens het vliegen,en dan vlieg ik eigenlijk rustig,props kan je wegfilteren met een speciaal lensfiltertje,nu denk ik wel dat dit aan de camerainstellingen zou kunnen liggen,nu is hij standaard ingesteld op 1080/30fps in SuperVieuw-modus,zou het kunnen dat je dit kan oplossen door het field of vieuw(FOV)aan te passen zodat hij minder groothoek heeft?
    Wie heeft hier al enige ervaring mee opgedaan?
    Alle tips zijn welkom in ieder geval!
    Ook iemand ervaring met een videodownlink systeem van DJI om hier op te monteren?
     
  2. BlikvanBoven

    BlikvanBoven

    Lid geworden:
    21 mrt 2013
    Berichten:
    1.994
    Locatie:
    Rotterdam
    Hoi,
    stop in je GoPro de MP10 lensupgrade en je bent er vanaf. 60 graden FOV (kijkhoek), geen bolling, optimaal gebruik van je sensor, super mooie kleuren etc...

    De originele AVL58 van DJI kan er mbv het FPV bordje (ook van DJI) als plug & Play zonder zolderen op.
     
  3. Senne

    Senne

    Lid geworden:
    25 nov 2006
    Berichten:
    960
    Locatie:
    maasmechelen
    Hier een H3-2D met Hero 3+ black. Ik film op 2.7K in Medium, zo heb ik digitaal nog ruimte genoeg om te croppen en alle foutjes eruit te halen zonder kwaliteit te verliezen (als je een 1080p filmpje als resultaat wilt hebben). 4K kan uiteraard ook, maar dan is de bestandsgrootte veel te groot, en kan je maar max 15fps filmen. Daarom heb ik liever 2.7k, al dan niet in 17:9 verhouding (hollywood breedbeeld).

    Ik werk tevens ook met het DJI AVL58 downlink systeem, in combinatie met de überdegelijke antennes van DennisK hier op het forum. Zeker een aanrader als je met de standaard cloverleafs niet ver genoeg komt. Over de avl58 ben ik zeer tevreden. Zie ze ook redelijk vaak op grotere multi's zitten die toch wel een aantal kilometertjes doen.
     

Deel Deze Pagina