"Stuntpiloot gezocht".

Discussie in 'Indoorvliegen / Parkflyers / Sub250' gestart door Ernst Grundmann, 3 jun 2015.

  1. Ernst Grundmann

    Ernst Grundmann PH-SAM Forum veteraan

    Lid geworden:
    27 aug 2002
    Berichten:
    13.354
    Locatie:
    Woerden
    Beste mensen.
    Vorige week heb ik een vraag gekregen of er een mogelijkheid is om op een indoor auto gebeuren een showtje met vliegtuigjes te geven. Dit gaat al op korte termijn plaats vinden namelijk op 13 juni in het MBC congrescentrum in Nieuwegein.
    Gisteren ben ik bij die mensen langs geweest om te bespreken wat ik zou kunnen doen. Helaas kan ik alleen bij lange na niet "leveren" wat zij graag zouden willen. Vandaar dat ik heb beloofd om hun vraag hier te plaatsen.

    Wat men graag wil is kunstvlucht en als het even kan een sleepje trekken. Een beetje "spektakel" zou erg leuk zijn, een beetje vossenjacht of zo. Het kan niet te gek worden want er zijn zo'n 400 mensen in de zaal. Het midden deel is wel vrij dus daar kan wel het één en ander gebeuren. Denk wel goed aan de veiligheid!
    Vooral dat laatste was voor de mensen waarmee ik contact heb iets waar ze geen weet van hadden en dus niet echt aan gedacht hadden. Zij hadden behoorlijk "wilde", maar wel leuke, ideeën die niet echt haalbaar zijn in zo'n zaal met zoveel mensen erin. Daarnaast is er ook nog de nodige aankleding in die hal.
    De hal is redelijk van afmetingen. Het bruikbaar grondoppervlak is naar schatting 25x45m en de hoogte is ongeveer 8m.

    Omdat het hier op het forum misschien als een beetje commercieel kan worden gezien zal ik de hele e-mail hier niet plaatsen maar als je eventueel interesse hebt laat het mij dan weten dan stuur ik je die mail door.
    Ik heb hier verder niets mee te doen en verdien er dus ook niets mee. Ik stuur je allen de mail door dan kan je verder alles direct met die mensen regelen.
    Daarom dus maar een klein stukje uit de e-mail met hun vraag:

    Stunt piloot gezocht:
    Ben óf ken jij een enthousiaste indoor RC vlieger?
    En vind je het leuk om ;

    - In een mega indoor RC paleis rond te vliegen?
    - Dat er professionele opnames van jouw stunts worden gemaakt?
    - Wil je mee genieten van een complete avond incl. diner en onkosten vergoeding?
    - Met daarbij een nette financiële vergoeding?
    - En met een enthousiast publiek van 400 man een show te geven?

    Neem dan snel contact met ons op!
    Wij zijn voor 13 juni 2015 op zoek naar een RC indoor stuntpiloot (of stunt team) die ons enthousiaste, 400 koppige publiek kan voorzien van een max. 5 minuten durende show.


    Reden van het event:
    Het race evenement is het slotstuk van een 6 maandelijkse campagne.
    In het NBC Nieuwegein bouwen we een indoor racebaan waar 80 stoere Vaterra musscle cars strijden op de eerste prijs en natuurlijk eeuwige roem.
     
  2. Bert

    Bert

    Lid geworden:
    22 aug 2002
    Berichten:
    1.491
    Locatie:
    almelo
    Hoi Ernst,
    Ik lees net het berichtje over de gezochte stuntpiloot en het is iets wat precies in het straatje past van mijn neef, Derk van der Vecht. (O.a. veelvoudig Nederlands kampioen indoor kunstvlucht, en meervoudig Nederlands kampioen kunstvlucht op muziek.) Heb je eventueel wat meer info? zoals een telefoonnr van de organisatie?








    /
     

Deel Deze Pagina