Even voorstellen en n paar vraagjes...

Discussie in 'Speedboten' gestart door Jasper2000, 11 feb 2014.

  1. Jasper2000

    Jasper2000 Guest

    @HendricX: Sorry dat ik zo laat reageer. Ik denk er aan om gewoon een nieuwe as te kopen en mijn strut aan te passen of te vervangen. Messingfolie kan ik misschien ook wel bij die vriend van ons halen en anders bestel ik het gewoon zelf. Ik had de PMB site inderdaad al gevonden en daar het een en het ander uitgezocht. Ik ga eerst maar eens beginnen met de romp verder bouwen, moet nog een dek op en polyester moet er ook nog in. Voer de schroefas maak ik een speciaal buisje zodat ik beter kan trimmen. Daarmee hoef ik niet gelijk de schroefas erin te bouwen als ik met polyester wil gaan werken.
     
  2. thomaspower8

    thomaspower8

    Lid geworden:
    5 jan 2014
    Berichten:
    11
    Locatie:
    Nederland
    Hallo forumleden,

    Ik ben thomas, ik ben 14 jaar en Ik ben nieuw op dit forum dus weet niet helemaal hoe het werkt hier. Mijn hobby zijn RC boten alleen ben nog maar een beginner. Ik ben deze week eigenaar geworden van de Proboat Impulse 31 V2 BL RTR alleen zoals ik al zei ben ik nog een beginner dus weet niet precies hoe alles werkt (zoals onderhoud flexas, ESC instellingen etc.) en ik dacht dat ik hier wel goed zat. zouden jullie mij een beetje op weg kunnen helpen.

    Gr thomas.
     
  3. ron van sommeren

    ron van sommeren Forum veteraan

    Lid geworden:
    31 aug 2002
    Berichten:
    29.332
    Locatie:
    halverwege Tiel & Nijmegen, tussen Maas & Waal
    Thomas, je valt nu andermans vraag/draadje/discussie/probleem binnen (thread/discussion hijjacking in goed Nederlands), beter om een nieuwe discussie starten d.m.v. de [​IMG] knop. Gebruik dan een goede informatieve titel voor meer lezers die ervaring met jouw boot hebben, iets als beginner Proboat Impulse 31 V2 BL RTR.

    En verder gewoon een paar discussies doorbladeren en meelezen, ook in het Accu & laad techniek subforum, steek je veel van op, het bespaart jou (en ons :D) veel vragen. In je nieuwe draadje zal ik je wat nuttige links geven.
     
    Laatst bewerkt: 16 feb 2014
  4. kippy

    kippy

    Lid geworden:
    6 okt 2009
    Berichten:
    32
    hallo ik heb het hier een beetje zitten lezen maar ik snap het niet ik heb hier rechtse schroefdraad op de motor as
    de motor as draai links om welke schroef heb ik dan nodig ?
    links of recht draaiend ?
     

Deel Deze Pagina