Gezocht: Tuigageplan bouwdoos Billing Boats Etoile 572

Discussie in 'Tekeningen' gestart door Donatienne Bouve, 13 feb 2015.

  1. Donatienne Bouve

    Donatienne Bouve

    Lid geworden:
    11 feb 2015
    Berichten:
    1
    Goede middag, ik heb recentelijk een doos aangekocht van het schip Etoile bouwdoos 572. Producent Billing Boats.
    Er ontbreken echter plannen zowel van de bovenkant (mast-tuigage etc).
    Iemand die toevallig in het bezit is van het volledig plan (pdf) of link ernaartoe of contact van de fabrikant om dit op te vragen?
    Bedankt bij voorbaat.
     
  2. Frédéric

    Frédéric

    Lid geworden:
    30 mei 2006
    Berichten:
    129
    Hallo Donatienne,

    Sorry dat je zolang op een antwoord moest wachten, ik ben de laatste jaren niet meer op het forum geweest; ik meld mij pas sinds kort terug regelmatig aan.
    Op de site van Billing Boats kan je instructies van hun bouwdozen in pdf downloaden. ik ben even gaan zien maar die van Etoile zijn er blijkbaar niet bij.
    De Association des Amis du Musée de la Marine ( A.A.M.M.) verkopen een plan van de Etoile. Ik heb dat plan; ik zal zodra ik kan dit plan opzoeken en kijken of de gegevens die je zoekt er op vermeldt zijn.
    Stuur mij een pb'tje met je e-mail-adres, dan stuur ik je door wat ik kan vinden. De Etoile is vrij populair bij de Franse modelbouwers; misschien kan je op een frans forum wat vinden? Als het kan helpen bij jouw zoektocht: de Etoile heeft een sistership: de Belle Poule.
    Kortom: stuur mij jouw mail zodat ik jou het één en ander kan doorsturen; ik denk dat ik nog een nummer van het tijdschrift Chasse-Marée heb waar er wat over Etoile en Belle Poule geschreven werd.
    Groetjes,

    Frédéric
     
    Laatst bewerkt: 7 jan 2016

Deel Deze Pagina