Hpi baja 5t geeft zelf gas

Discussie in 'Big Scale auto's' gestart door Boris de Weert, 23 mrt 2016.

  1. chris1144

    chris1144

    Lid geworden:
    22 mei 2013
    Berichten:
    322
    Locatie:
    Almelo
    Welke instellingen heb je je naalden nu staan van je carburateur? Dus hoeveel slagen staat de HSN open en hoeveel staat de LSN open ( LSN lage snelheids naald is de naald welke het dichtst bij je cilinder zit )?

    Misschien eerst eens verstandig om anders eens terug te gaan naar fabrieks instellingen, dit is H 1½ slag en de L schroef 1¼ slag uit draaien. Het blokje hoort gewoon te starten met deze instellingen, blokje hoort gewoon in 2 tot max 5 keer trekken gewoon te starten. Doet die dat niet dan is er ergens anders nog iets aan de hand.

    Maar toen je dus rem reiniger op/achter de carburateur spoot reageerde de motor hier dus op? Als dat zo is dan zou ik eerst eens beginnen met dit te verhelpen. Je hebt een nieuwe cilinder en zuiger set geplaatst meen ik, heb je toen die "isolator" nog mee vervangen of dat niet? Je zou hem er eens af kunnen halen en dan eens op een glas plaatje kunnen leggen, indien deze dan dus iets krom blijkt kun je het beste die isolator gewoon vervangen. Mocht je nou nog willen weten hoe vast je bouten van de isolator hoort vast te zetten, volgens de hand leiding moet dit 4,4 Nm zijn. Dit is dus eigenlijk niks, LET WEL je moet bij deze 2 schroeven ook iets loctite gebruiken doe je dit niet dan is de kans nog steeds vrij groot dat ze eruit komen.
     

Deel Deze Pagina