assault 450l ervaring en evt tekoop

Discussie in 'Electro specifiek' gestart door vinni, 7 okt 2015.

  1. boy_named_zoen

    boy_named_zoen

    Lid geworden:
    14 jul 2014
    Berichten:
    104
    Locatie:
    heerenveen
    Precies. Ik wil mezelf en andere niet in gevaar brengen omdat ik geld wou besparen. Maar toch was het totaal bedrag 600 euro goedkoper dan de echte 700 van Align.
    En ik ga nu op zoek naar een 450L frame het 450 pro frame op de foto heeft zijn beste tijd gehad. Hij vliegt nog en dat is het belangrijkste natuurlijk. Maar na het volgende indoor seizoen gaat hij met pensioen na 3 jaar.
     
  2. DavidOrsel

    DavidOrsel

    Lid geworden:
    7 jun 2015
    Berichten:
    17
    Locatie:
    Soest
    Leuke bak
     
    boy_named_zoen vindt dit leuk.
  3. boy_named_zoen

    boy_named_zoen

    Lid geworden:
    14 jul 2014
    Berichten:
    104
    Locatie:
    heerenveen
    Jazeker. Heb alleen in de tussentijd de staartservo vervangen naar een Align ds655 aangezien dat kapotte tandwiel misschien toch een andere oorzaak had dan ik dacht.
    De staart Servo had ik van iemand gekregen en had al wat vreemde momenten zoals vanuit het niks op de grond ineens als een dolle heen en weer te gaan. Ik vermoed dus dat mijn staart toen ineens uitsloeg. Nieuwe Servo erin en geen last meer. Heb er nu zeal energy blades neon groen op zitten op de staart en de kop. De ontvanger heb ik verplaatst en nu via Sbus en de safe functie staat nu aan. Ga alleenaar nog even spelen met andere pinions. Zit nu een 12t op en wil eigenlijk naar 10t.
     
    Dikke Miel vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina