opnieuw gezeur van acme nb16

Discussie in 'Brandstof auto's' gestart door philip van der wal, 2 aug 2019.

  1. philip van der wal

    philip van der wal

    Lid geworden:
    13 jan 2019
    Berichten:
    135
    Locatie:
    Zevenbergen
    als eerst bedankt voor het beantwoorden van mijn vragen, ik ben al heel ver gekomen met deze hobby.
    ik kan mijn auto perfect afstellen, maar vandaag wilde ik mijn auto starten toen ging die aan toen ging die 2 seconde in volle toeren. en toen viel die uit elke keer met anderen afstellingen maak niks uit het bleef gebeuren. Ik heb de brandstof toevoer ge checkt het brandstof kan er gewoon door heen ik had het zelfs nog de carburateur met lucht uit gespoten. maar hielp niet, dus het brandstof kwam er 100% in. Ik had er een nieuw glowplug in gedaan ook geen effect ik heb 2 glowdrivers gebruikt alle bij ook geen effect, had ze ook nog door gemeten, ze waren gewoon vol. Ik heb ook de koppeling schoentjes gecheckt waren perfect, de koppeling kon ik gewoon zeg maar laten tollen dus hij pakte niet meteen de koppeling,nouja door de snelheid wel natuurlijk.
    ik heb de auto proberen van de grond te starten had 3x raden ook geen effect. extra info de motor heeft ongeveer 1 a 1.5 liter gelopen. ik had de motor even gedraaid met mijn hand maar hij had nog wel compressie maar ik hoorde niet echt een super harde plop. is dat een teken van dat de motor versleten is of doe ik nou iets fout? ondertussen heb ik er al een nieuwe motor op gedaan van mijn donor autotje, maar was toch wel benieuwd of iemand het weet zodat het niet weer fout/kapot kan gaan. En wil ervaring op doen;p
     
  2. mark0126

    mark0126

    Lid geworden:
    15 feb 2005
    Berichten:
    3.276
    Locatie:
    Schoonebeek
    Kan zijn dat die ergens valse lucht trekt en daardoor in toeren op gaat lopen. Zit de carburateur goed vast?

    M.v.g. Mark
     
  3. brutus

    brutus Vriend van modelbouwforum.nl PH-SAM Forum veteraan

    Lid geworden:
    18 nov 2008
    Berichten:
    27.935
    Locatie:
    Oldeberkoop
    Dat klinkt OF als een gevalletje valse lucht, OF toch echt als een gevalletje verstopte sproeier (veel te mager mengsel).
     

Deel Deze Pagina