F5J / F3-RES Treffen 13 juni Losser

Discussie in 'F5J' gestart door funpeter7823, 6 jun 2021.

  1. funpeter7823

    funpeter7823

    Lid geworden:
    22 nov 2013
    Berichten:
    848
    Locatie:
    Emmen
    Gezien de recente verruimingen ziet RCM Losser mogelijkheden om op zondag 13 juni veilig een gecombineerd treffen van de klassen RES en F5J te organiseren. Doel van de dag is plezier te hebben, elkaar weer te ontmoeten en van elkaar te leren.

    Wij hebben beschikking over een ruim bemeten veld gelegen aan de T-splitsing van de Mensmanweg/Strengeveldweg in Beuningen. Je bent vanaf 8:30 uur welkom.

    De dag zal tweeledig zijn. Voor elke klasse afzonderlijk zal in Gliderscore een online event worden aangemaakt over 6 ronden. Alle deelnemers worden in 1 groep ingedeeld.

    Er zal worden gevlogen volgens de Nederlandse regels te vinden op F3RES.nl en F5J.NL. Per klasse is er één groep.

    RES-vliegers starten aan hun eigen lijn. Graag deze meenemen.

    RES start om 10:00 uur, elke klasse vliegt om de beurt. F5J start om 10:15 uur. Rond 13:00 uur zijn heeft elke klasse 6 vluchten gemaakt.

    In de middagpauze zal met de aanwezigen overlegt worden waar behoefte aan is. Er is voldoende kennis beschikbaar en er zijn kundige vliegers aanwezig. Mocht je niet aan het online event deelnemen dan ben je natuurlijk na 13:00 uur welkom om mee te vliegen.

    Wanneer je niet fysiek aanwezig kunt zijn, maar je wil op je eigen veld meedoen, dan kan dat ook. Meld je aan.

    Aanmelden kan tot vrijdag 11 juni 22.00 uur via ph.zweers@zonnet.nl. Laat weten of je naar het veld komt of op eigen veld vliegt en welke klasse je vliegt.

    Zaterdag ontvang je de QR-code nodig voor je deelname. Na het scannen van de code via je smartphone ga je automatisch naar Gliderscore.com en kun je score invullen.

    Om in contact te blijven met de deelnemers die op eigen veld vliegen zal er een whatsapp groep aangemaakt worden. Leuk om foto’s, filmpjes en ervaringen te delen.

    Wil je in deze groep meedoen, graag je mobiele nummer opgeven.

    De weersverwachting voor het komend weekend ziet er prima uit. Op naar een mooie en gezellige dag.

    Tot zondag,

    Fons, Karel & Peter
     
    F3J-Karel vindt dit leuk.
  2. F3J-Karel

    F3J-Karel

    Lid geworden:
    24 sep 2008
    Berichten:
    556
    Locatie:
    Hengelo
    Nog een paar uur om je in te schrijven, heb je een elektro zwever het liefst met een hoogte logger ( Altis o.i.d.) treuzel dan niet en schrijf je in bij ph.zweers@zonnet.nl.

    Je kunt op je eigen veld vliegen dus volledig Corona veilig, maar je bent ook welkom bij de club in Losser.

    We simuleren een F5J wedstrijd waar je relaxt aan kunt deelnemen, ideaal voor instappers die nog niet direct aan een officiële wedstrijd willen deelnemen.
     
  3. F3J-Karel

    F3J-Karel

    Lid geworden:
    24 sep 2008
    Berichten:
    556
    Locatie:
    Hengelo
    Er hebben zich 29 internationale (NL, GER en UK) deelnemers ingeschreven voor de eerste F5J Online Losser 2021, voorwaar geen slecht resultaat.

    Er zijn 4 reserve plekken nog beschikbaar voor de "last but not least" beslissers, dus heb je het gemist grijp je kans !
     

Deel Deze Pagina