Foto's invoegen

Discussie in 'Helpdesk' gestart door Norwen, 11 jan 2023.

  1. Norwen

    Norwen

    Lid geworden:
    17 jun 2017
    Berichten:
    97
    Locatie:
    Bergen Nh
    Ik heb regelmatig dingen die ik te koop wil aanbieden via mijn telefoon, als ik echter een nieuwe topic maak en ik wil een foto invoegen dan vraagt hij naar de url vd foto die ik op de telefoon niet kan vinden......kan dit ook makkelijker, ik snap het niet meer.......
     
  2. twin

    twin

    Lid geworden:
    7 jul 2021
    Berichten:
    28
    Locatie:
    Moerkapelle
    Als je een nieuw topic opent kan je onder het tekstvak klikken op Upload bestand. Als je daar op klikt kan je een foto uploaden vanaf foto bibliotheek of vanuit je camera een foto maken.

    Nadat deze geĆ¼pload is kan je klikken op miniatuur weergave of volledige foto weergeven zodat deze in het tekstvak geplaatst wordt.
     
  3. jan brilman

    jan brilman PH-SAM Forum veteraan

    Lid geworden:
    27 sep 2002
    Berichten:
    12.495
    Locatie:
    groningen
    Of, op de computer, een afbeelding op het scherm selecteren met Windows-toets + Shift + S

    En vervolgens inplakken.


    jan.
     
    twin vindt dit leuk.
  4. Norwen

    Norwen

    Lid geworden:
    17 jun 2017
    Berichten:
    97
    Locatie:
    Bergen Nh
    Ja, het zou mooi zijn als dat werkt, helaas zie ik dan alleen maar de tekst Url invoeren, en die kan ik dus niet vinden.....ik zal het morgen eens op mijn pc proberen, maar ja dan moet ik eerst de foto's uit mijn telefoon op de pc zetten.......
     
  5. Roelof

    Roelof Moderator Moderator team Forum veteraan

    Lid geworden:
    20 aug 2003
    Berichten:
    29.481
    Locatie:
    Sassenheim
    De url van een plaatje stamt nog uit de tijd dat forums geen plaatjes konden uploaden, je was dan verplicht om plaatjes ergens online te plaatsen zoals 1 van de vele pic-servers of op je eigen homepage ruimte zodat je het plaatje middels een link kon invoegen. Het plaatje werd ook niet in het forum geladen maar weergegeven vanaf zijn originele lokatie. Als je oude topics bekijkt en je mist foto's zijn dat meestal plaatjes van een externe lokatie die daar verwijderd zijn.

    Maar even gekeken, ook op de telefoon heb je onder het text invoer veld een button upload bestand, daarmee kan je direct plaatjes invoegen, er zal dan ook vinkjes zijn waarmee je kunt aangeven hoe ze ingevoegd moeten worden.

    Maar ja, voor het normale werk werk ik liever op een PC. Meerdere vensters waar veel makkelijker tussen te schakelen is werkt zoveel prettiger. Ik snap dan ook niet dat mensen serieus op een telefoon kunnen werken.
     
  6. Norwen

    Norwen

    Lid geworden:
    17 jun 2017
    Berichten:
    97
    Locatie:
    Bergen Nh
    Ja, is ook zo maar met foto's is het makkelijker, bedankt voor je uitleg, ik denk dat het wel werkt met upload bestand, die had ik blijkbaar nog niet geprobeerd duhh.......
     
    twin vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina