Altura Zenith ATX8 - Advies gevraagd - bindproblemen

Discussie in 'Multicopters FPV foto en video' gestart door dutchspider9, 25 feb 2023.

  1. dutchspider9

    dutchspider9

    Lid geworden:
    2 jun 2008
    Berichten:
    984
    Locatie:
    hengelo
    Mede modelbouwers, ik hoop dat hier iemand zit die mij verder kan helpen met mijn Altura Zenith ATX8.

    Ik heb de Altura al enige tijd op zolder staan, helaas zonder er ooit mee gevlogen te hebben. Ik krijg de Altura niet werkend. Hopelijk zit hier iemand met kennis over de drone die mij verder kan helpen. In de manual staan veel veiligheidswaarschuwingen, wat informatie over de startprocedures maar niets over de setup of het binden van de drone.

    Ik heb de Altura destijds overgenomen inclusief een tweetal MC-20 zenders (pilot en photograph), bijhorende tablet en manual vanuit Aerialtronics.

    Ik krijg de zenders afzonderlijk van elkaar wel gebonden aan de drone, die is voorzien van een GR-24 ontvangen. Ik vermoed dat de zenders onderling met elkaar verbonden zijn middels een leraar-leerling systeem, maar daar ben ik nog niet ingedoken. Eerste stap voor mij is de drone vliegend krijgen met de pilot zender. Bij aanschaf heb ik gezien dat de tablet verbonden kan worden met de drone middels een wi-fi netwerk. Als ik mij niet vergis heb ik die tablet ook nodig om de functies op de drone te enablen.

    Probleem is dat ik nu met geen mogelijkheid het wifi netwerk van de Altura vind. Ergens ben ik op zoek naar een mogelijkheid dit te verbinden/resetten. Daarnaast ben ik ook opzoek naar de settings van mijn zender in relatie tot de Altura, zodat ik deze ook kan nalopen.

    Wellicht dat er hier iemand is die wat meer informatie beschikbaar heeft of mij verder kan helpen?
     
  2. TdeB

    TdeB

    Lid geworden:
    5 jun 2008
    Berichten:
    296
    Locatie:
    Noord-Holland
    Je kunt de master/teacher MC-20 op de normale manier verbinden met de ontvanger, d.w.z. volgens de Graupner procedure.

    Dan zou je er i.i.g mee kunnen vliegen.
     

Deel Deze Pagina