hehehe, dat scheelde niet veel

Discussie in 'Heli-Pilot's Mess' gestart door GooneyBird, 26 jan 2008.

  1. GooneyBird

    GooneyBird Guest

    Dus ik ben vandaag met m'n heli 8-tjes en circuitjes aan het vliegen in de huiskamer (nog niet half zo simpel als het klinkt voor zo'n heli-newb als ik), doet mijn moeder de schuifpui open, op het moment dat ik er met de heli zo'n beetje tegenover hang. Het waaide flink, en die stond vol op de pui, dus de heli werd eventjes een meter naar achteren geblazen, en ramt met zijn staart vol tegen een muur aan, met een redelijk vaartje.

    Was ik even blij dat ik net ingedraaid was, met de kop richting pui. Had anders vol met de bladen de muur een oplawaai verkocht.... Nu kon ik weer gewoon eventjes terug gaan in een hover, en weer rustig naar voren en verder indraaien om weer op me af te vliegen. Compleet schadevrij, op wat krassen op het uiterste puntje van de staart na dan.

    Ook wel eens zo'n 'dat was close' momentje gehad?

    PS Oh ja, ik heb een coax. Anders had ik alsnog grote auw gehad. ;)
     
  2. tompie

    tompie Guest

    Vandaag hoverde ik 1 meter boven mijn vrouw die op de bank zat de lezen, ging de batterij even raar doen (waardoor de heli de hik kreeg, als het ware). Zakte het ding hard naar beneden. Ik stond zelf op 5 meter afstand en stuurde snel naar achter.

    Anders geen leuke avond ;)
     
  3. LED

    LED

    Lid geworden:
    22 mrt 2005
    Berichten:
    77
    Met alle respect maar hoe kom je erbij om 1 meter boven iemand zijn hoofd te gaan vliegen.
     

Deel Deze Pagina