AFSTUDEERPROJECT!

Discussie in 'Beginners' gestart door afstuderende, 13 mrt 2024.

 1. afstuderende

  afstuderende

  Lid geworden:
  11 mrt 2024
  Berichten:
  1
  Locatie:
  Netherlands
  Goedemiddag allemaal :)

  Voor mijn afstudeerproject ben ik druk bezig met een parkeerplaats van een van der Valk hotel nabouwen. Ik merk dat ik nog veel tips en trucs kan gebruiken, zoals hoe ik het asfalt kan nabootsen etc.

  Heeft iemand zin/tijd om mij hier mee op weg te helpen? Ik zou ontzettend blij zijn aangezien ik me nu nogal verdwaald voel haha.

  groetjes,
  Tessa
   
 2. Kjel Postema

  Kjel Postema Vriend van modelbouwforum.nl

  Lid geworden:
  6 jan 2021
  Berichten:
  453
  Locatie:
  Ede
  Beste Tessa,

  Je hebt je vraag nu in de rubriek “modelvliegtuigen” geplaatst. Ik kan je van alles over het bouwen van modelvliegtuigen vertellen, maar eigelijk niets over het nabootsen van asfalt en zo :). Als je op het modelbouwforum iets verder naar beneden scrolt vind je in de rubriek “statische modelbouw” het kopje “diorama’s”. Ik denk dat daar meer de kennis aanwezig is voor je vragen dan hier. En succes met je afstudeeropdracht!

  groeten kjel
   
 3. Ernst Grundmann

  Ernst Grundmann PH-SAM Forum veteraan

  Lid geworden:
  27 aug 2002
  Berichten:
  13.476
  Locatie:
  Woerden
  Zoals Kjel al aangeeft kan je het beste vragen om deze vraag te verplaatsen. Toch kan ik je een kleine tip geven. Ga naar de Gamma of zo en koop wat vellen zwart watervast schuurpapier. Kijk dan naar de fijnere korrels en bepaal zo wat jou het beste bruikbaar lijkt. Ik denk dat je met korrel 120 een aardig bruikbaar iets hebt maar misschien is 200 wel beter voor jouw of misschien wel 80?
   
 4. brutus

  brutus Vriend van modelbouwforum.nl PH-SAM Forum veteraan

  Lid geworden:
  18 nov 2008
  Berichten:
  28.272
  Locatie:
  Oldeberkoop
  :D dat van dat schuurpapier was ook míjn eerste gedachte.

  Maar inderdaad, beter om dit draadje te verplaatsen naar bijvoorbeeld hier: https://www.modelbouwforum.nl/forum/dioramas.53/
  De groep mensen dáár weet vermoedelijk ALLES over hoe je simpele materialen kunt vinden om van alles en nogwat in miniatuur na te bootsen.

  Hier beperken we ons tot vrij specifiek alleen vliegtuigen, en als we asfalt nodig hebben om van te starten of op te landen, gebruiken we ECHT asfalt... :D :D :D
   

Deel Deze Pagina