[BELANGRIJK] Hulp nodig met een topic/post, lees hier hoe.

Discussie in 'Helpdesk' gestart door Roelof, 12 mei 2020.

 1. Roelof

  Roelof Moderator Moderator team Forum veteraan

  Lid geworden:
  20 aug 2003
  Berichten:
  28.148
  Locatie:
  Sassenheim
  Een post veranderen kan alleen als die van jezelf is. Tot een bepaalde tijd na het plaatsen van je post/topic heb je zelf enige regie om het aan te passen. Voor sommigen is het niet geheel duidelijk maar onder je post is er het woordje "Bewerk" te vinden. Als je daarop klikt kan je je post aanpassen.

  Onderaan het edit veld heb je nog een button met "Meer opties..." waar nog meer mogelijkheden te vinden zijn zoals foto's en een poll toevoegen/verwijderen.

  Wil je een post verwijderd zien, aangepast hebben mits je niet meer de rechten hebt om dat zelf te doen of verplaatsen naar een ander forumdeel heb je onder de post de tekst "Meld",, klik hierop en geef aan wat je veranderd wilt zien. Deze meldberichten komen in de gezamelijke berichten box van de mods en zal de desbetreffende mod het oppakken.

  Wil je je naam veranderen, kan je het beste bij je post ook op "Meld" klikken en dan aangeven hoe je het veranderd wilt hebben. Moderators kunnen dit niet en moet je wachten op een Admin.

  Wat moet je niet doen:
  1 of meerdere mods via een conversatie of via de berichten pagina in hun profiel benaderen voor je problemen. Mods zijn ook wel eens afwezig en zal je probleem niet altijd snel gehoord worden, daar zijn deze functies van het forum overigens ook niet voor bedoeld.

  Heb je andere problemen welke niet met de standaard functies gemeld of opgelost kunnen worden kan je hier in het helpdesk deel je vraag stellen of je kunt in het nieuwsforum even kijken of er een dergelijk topic bestaat en daarin je probleem aangeven.
   

Deel Deze Pagina