Carson linde h40 heftruck

Discussie in 'Model truckers' gestart door skyblue, 11 jun 2019.

  1. skyblue

    skyblue

    Lid geworden:
    27 apr 2008
    Berichten:
    128
    Locatie:
    Rotterdam
    Hallo,
    Misschien kan iemand mij helpen of tips geven.
    Ik heb al een aantal jaar de Carson heftrucks Maar nu stuurt hij automatisch als ik voor of achter uit rij. Trimmen helpt niets. Iemand een idee hoe dit komt of hoe ik het kan verhelpen
     
  2. Ghossie

    Ghossie

    Lid geworden:
    28 dec 2008
    Berichten:
    1.825
    Locatie:
    Schoonebeek
    Fatsoenlijke electronica plaatsen
     
  3. trialrolf

    trialrolf Vriend van modelbouwforum.nl

    Lid geworden:
    23 mrt 2015
    Berichten:
    737
    Locatie:
    Achterhoek
    Dat kan Koos maar dan moet je eerst weten welke het is. Als deze nog geheel origineel is dan hangt het van de uitvoering af of je eenvoudig andere electronica kunt plaatsen of alles dient te vervangen. Daarvoor zul je hem open moeten maken.Je zit niet in de buurt dus even langskomen zal niet lukken. Mogelijk is er iemand in je buurt die wil helpen.
     
  4. Modeltrucker93

    Modeltrucker93

    Lid geworden:
    18 aug 2013
    Berichten:
    539
    Locatie:
    Utrecht
    Ik heb ook een heftruck hier staan, die op termijn aangepast moet worden. Wat bedoel je met de uitvoering? HOeveel opties zijn daarin?
     
  5. skyblue

    skyblue

    Lid geworden:
    27 apr 2008
    Berichten:
    128
    Locatie:
    Rotterdam
    Ik zal hem open maken zie fotos
    Mocht ik hem ombouw kan ik dan wel de bijgeleverde zender gebruiken? IMG_20190613_220549.jpg IMG_20190613_215848.jpg IMG_20190613_215844.jpg
     
    Laatst bewerkt: 13 jun 2019
  6. trialrolf

    trialrolf Vriend van modelbouwforum.nl

    Lid geworden:
    23 mrt 2015
    Berichten:
    737
    Locatie:
    Achterhoek
    Als je de versie met de losse carson ontvanger hebt dan is de ombouw wat eenvoudiger en kun je de zender blijven gebruiken. Je kunt dan een servo plaatsen voor de besturing. De andere versie heeft alles aan 1 blok. Daar moet je electronicus voor zijn of alles eruit trekken en opnieuw beginnen. Dan moet je wat regelaars erbij plaatsen voor de motoren.

    Is voor mij al wat langer geleden en toen maakte ik nog geen uitgebreide bouwverslagen hier dus weet het niet precies allemaal meer.

    Als je duits leest is er in Duitsland ook veel te vinden op fora

    Sowieso al eens beginnen met plaklood!!!
     
  7. skyblue

    skyblue

    Lid geworden:
    27 apr 2008
    Berichten:
    128
    Locatie:
    Rotterdam
    Heb de losse ontvanger dus ga wel even aan de slag, en ga zeker de Duitse sites even opzoeken.
    Bedankt voor de informatie en de tijd
     
  8. trialrolf

    trialrolf Vriend van modelbouwforum.nl

    Lid geworden:
    23 mrt 2015
    Berichten:
    737
    Locatie:
    Achterhoek

Deel Deze Pagina