Dutch Eurotour F5J 2019 - 29 en 30 juni 2019

Discussie in 'F5J' gestart door Paul E, 3 feb 2019.

 1. Paul E

  Paul E

  Lid geworden:
  6 jan 2008
  Berichten:
  264
  Locatie:
  Wageningen
  Het was een wedstrijd met 2 gezichten. De eerste dag bloedheet (ca 34°C en weinig wind (2-3 Bft), waardoor er met relatief lichte en ongeballaste kisten werd gevlogen. De 2e dag temperatuur ca 26° en behoorlijk wat wind (4 Bft met windvlagen dik in de 5 Bft) waardoor er met zware en geballaste modellen werd gevlogen. Het weer maakte dat de 2e dag het klassement nog behoorlijk door elkaar werd gegooid. De winnaar van gisteren, Adrien Gallet (Fr) vloog de fly-off met een Infinity van 3.5 m en 2.1 kg.
  Vermeldenswaardig is dat Adrien nog een Junior is.

  Adrien en Pascal waren de enigen die de eerste ronde van de fly-off volvlogen. Qua vliegtijd en doellandingspunten zaten ze heel dicht bij elkaar. Verschil in het voordeel van Adrien werd gemaakt door de starthoogte (Pascal was 20 m hoger gestart). 2e ronde van de fly-off gaf het zelfde beeld. Ook hier was het verschil qua vliegtijden en doellanding klein. Maar ook hier was het de starthoogte die uiteindelijk de scherprechter was (Pascal 91 m hoger gestart).

  De gedetailleerde rondescores zijn vanaf morgen of overmorgen te vinden op de website van Holland Glide (www.hollandglide.nl)
   
  xat, jve, vw4style en 1 andere persoon vinden dit leuk.
 2. soarer

  soarer

  Lid geworden:
  18 mei 2011
  Berichten:
  280
  Locatie:
  Groningen

Deel Deze Pagina