Dx8e Holdswitch mixen met gear channel voor governor?

Discussie in 'Electronica' gestart door vliegenderobby, 25 dec 2018.

 1. vliegenderobby

  vliegenderobby

  Lid geworden:
  12 jan 2013
  Berichten:
  92
  Locatie:
  wassenaar
  Hoi,
  even een vraagje, ik heb een Align 600N(itro). Hierop zit een Align GPro gyro. De governor werkt super, alleen nu heb ik een klein probleempje, dat de throttlehold niet meer werkt tijdens de governor. Die zit op het D kanaal (gear), en bij 0, is de governor uit, 1 =1700 toeren, 2-1900 toeren. (Hold werkt dan alleen als ik de governor uitzet,.. en dat is een handeling te veel in nood soms, en onhandig bij autorotatie)
  Kan ik de holdswitch mixen met de stand 0 op deze D switch? Heb van alles geprobeerd, maar wil nog niet echt lukken. Moet iets zijn naar de H (holdswitch),... H > INH nu, maar heb ook gear of zoiets ingevoerd, niks werkt nog. iemand een suggestie?

  20181224_202451_resized.jpg
   
 2. bones7

  bones7

  Lid geworden:
  13 feb 2016
  Berichten:
  137
  Locatie:
  Kranenburg
  Normaal heeft HOLD altijd voorang, mits dat ie geactiveert is.
  Hij overruled je Flightmode schakelaar , waar je gewenst gassignaal inzit.
  Als ThrottleHold geactiveert is, dan zie jij bij je flighmodes ook een H bij staan ipv. alleen 0 , 1 & 2.
  Als dit H erbij staat , kun je voor H dus een gassignaal instellen , dus -100% of 0% voor uit . Let op dat je ook voor H een pitchcurve ezv instellt, anders werken je servos niet meer als je tijdens de vlucht HOLD moet trekken ...
   
  Laatst bewerkt: 25 dec 2018
 3. vliegenderobby

  vliegenderobby

  Lid geworden:
  12 jan 2013
  Berichten:
  92
  Locatie:
  wassenaar
  hoi bedankt voor je reactie. En inderdaad zo werkt mijn hold ook altijd, een override van de flightmodes. Maar in een nitro governor werkt die flightmode anders, want mijn gearswitch override de flightmodes op dat moment. Die geeft alleen de rpm aan, die weer gekoppeld is aan mijn governor settings in de zender en de gyro. Dus ik kan hold doen wat ik wil, maar hij override niet de governor. Dat zou alleen lukken als ik met de hold switch ook de d switch op 0 kan zetten. Volgens mij moet dat kunnen met deze zender, maar ja,.. :)
   

Deel Deze Pagina