FrSky x20s

Discussie in 'Electronica' gestart door Piloot Bert, 27 jul 2022.

  1. Piloot Bert

    Piloot Bert

    Lid geworden:
    5 aug 2009
    Berichten:
    60
    Locatie:
    Wildervank
    Zijn hier heli-vliegers die de FrSky x20(s) gebruiken? Ik vraag me af of deze zender wel geschikt is voor heli's. Vast wel, maar ik kan er niks mee.

    Bert
     
  2. Piloot Bert

    Piloot Bert

    Lid geworden:
    5 aug 2009
    Berichten:
    60
    Locatie:
    Wildervank
    Om te beginnen kan je kennelijk niet kiezen voor een flybar systeem. Je kunt alleen flybarless kiezen. Wat doe ik verkeerd?
     
  3. timmybeetle

    timmybeetle

    Lid geworden:
    3 sep 2010
    Berichten:
    391
    Locatie:
    Helden
    Beste

    Ik weet niet welke zender je eerst hebt gehad!
    De Tandem X20 (s) is een mooie zender met heel (te) veel mogelijk heden.
    Heb je een handleiding van deze zender?
    Je hebt de engelse en een heel uitgebreide duitse handleiding.
    Deze zender vereist dat je je de tijd neemt om hem te kunnen programmeren.
    Vlieg zelf geen helikopter dus kan ik je helaas niet op weg helpen.

    Groet Hans
     
  4. Rhelie

    Rhelie Vriend van modelbouwforum.nl Forum veteraan

    Lid geworden:
    16 sep 2004
    Berichten:
    11.516
    Locatie:
    Nootdorp
    Welke mixer zoek je ? ik zal ook eens in mijn X20 kijken voor je.
     
  5. Piloot Bert

    Piloot Bert

    Lid geworden:
    5 aug 2009
    Berichten:
    60
    Locatie:
    Wildervank
    Bedankt voor je reactie Hans. Ik heb de Engelse handleiding idd. Daarin vind ik niets over heli setups. Ik zal een zoeken naar de Duitse versie van de handleiding.
     
  6. Piloot Bert

    Piloot Bert

    Lid geworden:
    5 aug 2009
    Berichten:
    60
    Locatie:
    Wildervank
    Ik kom niet verder dan een nieuw model. De keuze flybar-flybarless komt niet eens voorbij. Kennelijk alleen FLB. En dan tuimelschijftype. Dan houdt het al op. :-(
     
  7. Rhelie

    Rhelie Vriend van modelbouwforum.nl Forum veteraan

    Lid geworden:
    16 sep 2004
    Berichten:
    11.516
    Locatie:
    Nootdorp
    Het maakt niks uit of je een fly-bar hebt of niet. Wat onder jouw tuimelschijf gebeurt is belangrijk.
    Je stelt dus het tuimelschijf type wat bij jou van toepassing is en klaar ben je.
     
  8. Piloot Bert

    Piloot Bert

    Lid geworden:
    5 aug 2009
    Berichten:
    60
    Locatie:
    Wildervank
    Ok, en hoe kan ik dan een schakelar toewijzen om de motor aan te zetten? En wat wordt bedoeld met "aanhoudend"?

    frsky.jpeg
     
  9. timmybeetle

    timmybeetle

    Lid geworden:
    3 sep 2010
    Berichten:
    391
    Locatie:
    Helden
    Hoi

    Je gebruikt Nederlands als taal, zou ikzelf niet doen omdat de handleiding in het Engels is of je moet de Duitse gebruiken en zit je met een vertaal probleem.

    In de Engelse handleiding staat er dit over geschreven,

    Persistent
    If enabled, this will cause the function switch to be in the same state when the radio is
    turned on or the model is reloaded.

    in google translate krijg je dus dit

    Aanhoudend
    Indien ingeschakeld, zal de functieschakelaar zich in dezelfde staat bevinden als de radio is
    ingeschakeld of het model is opnieuw geladen.

    Groet Hans
     
  10. Rhelie

    Rhelie Vriend van modelbouwforum.nl Forum veteraan

    Lid geworden:
    16 sep 2004
    Berichten:
    11.516
    Locatie:
    Nootdorp
    Maar dat is toch prima ?
     

Deel Deze Pagina