Fusion 360 vraag?

Discussie in 'Modelbouwsoftware' gestart door Peter58, 18 mei 2020.

  1. Peter58

    Peter58

    Lid geworden:
    4 nov 2019
    Berichten:
    1.309
    Locatie:
    Vrouwenparochie
    Hallo mannen,
    Tijdens het ontwerpen loop ik tegen een probleem aan wat ik maar niet voor elkaar krijg.
    Ik wil een opvulling maken in het lichtblauwe op de foto, zodat dit prs past.
    Ik krijg het niet voor elkaar, iemand de oplossing?
    20200518_154421.jpg

    Grt peter
     
  2. Tadango

    Tadango Forum veteraan

    Lid geworden:
    25 jun 2003
    Berichten:
    15.572
    Locatie:
    Groningen
    Een nieuw in object of moet het vastzitten aan de andere?
     
  3. Peter58

    Peter58

    Lid geworden:
    4 nov 2019
    Berichten:
    1.309
    Locatie:
    Vrouwenparochie
    Nee moet niet vast zitten, maar wel de zelfde rondingen hebben, en dat is het probleem.
    Grt peter.
     
  4. Tadango

    Tadango Forum veteraan

    Lid geworden:
    25 jun 2003
    Berichten:
    15.572
    Locatie:
    Groningen
    Kijk eens naar projection
     
  5. Peter58

    Peter58

    Lid geworden:
    4 nov 2019
    Berichten:
    1.309
    Locatie:
    Vrouwenparochie
    Ik krijg dit, maar hoe krijg ik die box naar de rode lijn?
    15898206996304500122060054810268.jpg

    Grt peter.
     
  6. Tadango

    Tadango Forum veteraan

    Lid geworden:
    25 jun 2003
    Berichten:
    15.572
    Locatie:
    Groningen
    Extrude?
     
  7. Peter58

    Peter58

    Lid geworden:
    4 nov 2019
    Berichten:
    1.309
    Locatie:
    Vrouwenparochie
    Ook niet
     
  8. Tadango

    Tadango Forum veteraan

    Lid geworden:
    25 jun 2003
    Berichten:
    15.572
    Locatie:
    Groningen
    Ik begrijp niet wat je bedoeld denk ik.
     
  9. Peter58

    Peter58

    Lid geworden:
    4 nov 2019
    Berichten:
    1.309
    Locatie:
    Vrouwenparochie
    Het vak met het kruis moet passen binnen de rode lijn, met de zelfde vorm.
    Grt peter.
     
  10. HeliKoper

    HeliKoper

    Lid geworden:
    19 okt 2006
    Berichten:
    1.393
    Locatie:
    Guinea-Fowl-City
    Wat moet die invulling zijn? Een laagje materiaal?
     
  11. Peter58

    Peter58

    Lid geworden:
    4 nov 2019
    Berichten:
    1.309
    Locatie:
    Vrouwenparochie
    Nee een blok.
    Grt peter
     
  12. WHB

    WHB

    Lid geworden:
    4 sep 2007
    Berichten:
    98
    Locatie:
    Fryslân
    In jouw eerste screenshot zie je bovenin het tools menu. Daar zie je een "halve" ijsbaan aan de rechterzijde. Hiermee kun je een nieuwe lijn evenwijdig aan een bestaande tekenen. Functie selecteren - de binnenlijn aanklikken - daarna een kleine verschuiving naar binnen invoeren.
     
  13. Peter58

    Peter58

    Lid geworden:
    4 nov 2019
    Berichten:
    1.309
    Locatie:
    Vrouwenparochie
    Dank je, weer wat geleerd :thumbsup: :yes:
    Grt peter.
     
  14. Peter58

    Peter58

    Lid geworden:
    4 nov 2019
    Berichten:
    1.309
    Locatie:
    Vrouwenparochie
    Je bedoelt de dubbele U op zijn kant?
    Die probeerde ik maar gebeurt niets.
    Grt peter.
     
  15. Roy.nl

    Roy.nl

    Lid geworden:
    23 jul 2016
    Berichten:
    29
    Locatie:
    Gelderland
    Het offset commando (schaatsbaan icoontje) werkt alleen in de sketch waarin de lijn is getekend. Klik in de tijdlijn onderin je scherm met je rechter muisknop op de juiste van jouw vijf sketch icoontjes (de tekensessie waarin de te kopiëren lijn is getekend) en kies "Edit Sketch". Vanaf dat punt moet de aanwijzing van WHB werken. Succes!
     
    Laatst bewerkt: 22 mei 2020
  16. Tadango

    Tadango Forum veteraan

    Lid geworden:
    25 jun 2003
    Berichten:
    15.572
    Locatie:
    Groningen
    Of maakt eerst een projectie op een nieuwe sketch. Daar kan je dan de offset op toepassen.
     
  17. Peter58

    Peter58

    Lid geworden:
    4 nov 2019
    Berichten:
    1.309
    Locatie:
    Vrouwenparochie
    Skwer enkel en dan ofset?
    Grt p
     
  18. GJVO

    GJVO Forum veteraan

    Lid geworden:
    23 dec 2003
    Berichten:
    11.642
    Locatie:
    Weidenbach in de Eifel
    Ik gebruik Peter zijn draadje even om een vraag over Fus360 te stellen.
    In Rhino en Solidworks kan je een foto of tekening als achtergrond gebruiken zodat je die over kan trekken.
    Maar ik zie nergens die optie in Fusion, kan dat niet of zie ik iets over het hoofd.

    GJ
     
  19. Peter58

    Peter58

    Lid geworden:
    4 nov 2019
    Berichten:
    1.309
    Locatie:
    Vrouwenparochie
    Volgens mij onder insert, maar kan het mis hebben.
    Grt peter.
     
  20. Peter58

    Peter58

    Lid geworden:
    4 nov 2019
    Berichten:
    1.309
    Locatie:
    Vrouwenparochie
    Plaatje kan je dan invoeren.
    15907786089533288246772201927907.jpg
    Even als voorbeeld :)
    Grt peter
     

    Bijgevoegde bestanden:

    Laatst bewerkt: 29 mei 2020

Deel Deze Pagina