Gimbal storm32 V1.31

Discussie in 'FPV (First person view)' gestart door fred, 19 nov 2018.

  1. fred

    fred

    Lid geworden:
    2 mei 2014
    Berichten:
    33
    Locatie:
    Betekom, Bel.
    Hallo,
    Ik heb een probleem bij het in werking stellen van een 3-axis gimbal.
    Bij het aanzetten stabiliseert hij volledig.
    Wanneer ik het frame beweeg blijft de gimbal geblokkeerd en blijft de camera niet horizontaal staan maar beweegt mee met het frame.

    Hopelijk kan iemand mij hiermee helpen.

    Ik kan de oorzaak niet vinden.

    Groetjes,
    Freddy
     
  2. toostbeek

    toostbeek

    Lid geworden:
    6 dec 2014
    Berichten:
    659
    Heb je de instellingen al gecontroleerd?
     
  3. fred

    fred

    Lid geworden:
    2 mei 2014
    Berichten:
    33
    Locatie:
    Betekom, Bel.
    Ik heb de instellingen al een paar keer nagekeken en volgens mij staan ze juist maar ik kan nergens controleren of ze wel juist zijn.
    Ik kan dit op internet niet terugvinden.
     
  4. toostbeek

    toostbeek

    Lid geworden:
    6 dec 2014
    Berichten:
    659
    Misschien kan je een print screen hier plaatsen van je instellingen
     
  5. fred

    fred

    Lid geworden:
    2 mei 2014
    Berichten:
    33
    Locatie:
    Betekom, Bel.
    Ik hoop dat het de juiste zijn anders stuur ik de ander schermen ook door. upload_2018-11-20_18-56-37.png
     

    Bijgevoegde bestanden:

  6. fred

    fred

    Lid geworden:
    2 mei 2014
    Berichten:
    33
    Locatie:
    Betekom, Bel.
    niemand een oplossing
    aub
     
  7. toostbeek

    toostbeek

    Lid geworden:
    6 dec 2014
    Berichten:
    659
    Nou ik denk dat je je board goed moet instellen, maar het is een beetje lastig om online uit te leggen
     
  8. fred

    fred

    Lid geworden:
    2 mei 2014
    Berichten:
    33
    Locatie:
    Betekom, Bel.
    Kan je geen print screen plaatsen met de juiste instellingen op, of iets dergelijk dat ik kan zien waar de fout zit?
    Freddy ,
    b.v.d.
     
  9. toostbeek

    toostbeek

    Lid geworden:
    6 dec 2014
    Berichten:
    659
    Nou de instellingen zijn afhankelijk van jou gimbal en de camera die je eraan hangt.

    Simpel knippen en plakken is dus geen optie.
     
  10. toostbeek

    toostbeek

    Lid geworden:
    6 dec 2014
    Berichten:
    659
    En je printscreens zijn niet te lezen
     
  11. fred

    fred

    Lid geworden:
    2 mei 2014
    Berichten:
    33
    Locatie:
    Betekom, Bel.
  12. Ard Schell

    Ard Schell

    Lid geworden:
    20 mei 2009
    Berichten:
    306
    Locatie:
    Doetinchem
    Misschien kun je een video maken zodat we zien wat je precies bedoeld?
     
  13. fred

    fred

    Lid geworden:
    2 mei 2014
    Berichten:
    33
    Locatie:
    Betekom, Bel.
  14. Ard Schell

    Ard Schell

    Lid geworden:
    20 mei 2009
    Berichten:
    306
    Locatie:
    Doetinchem
  15. toostbeek

    toostbeek

    Lid geworden:
    6 dec 2014
    Berichten:
    659
    @fred, kan je Engels lezen?

    Er zijn namelijk best wel veel instructies over het instellen van deze gimbal maar wel allemaal in het Engels.

    Het is niet zo eenvoudig om even kort hier uit te leggen
     
  16. fred

    fred

    Lid geworden:
    2 mei 2014
    Berichten:
    33
    Locatie:
    Betekom, Bel.


    Ik hoop dat het filmpje nu gelukt is?
    Maar kan je me soms enkele adressen doorgeven mechien zijn er bij die ik niet gevonden , ik heb er al verschillende geprobeerd
    maar wel in het Nederlands maar zonder resultaat .
    PS.mijn Engels staat wel op een heel laag pitje.
     
  17. fred

    fred

    Lid geworden:
    2 mei 2014
    Berichten:
    33
    Locatie:
    Betekom, Bel.
    Heeft niemand dan geen idee dat me zou kunnen helpen?
     
  18. Goser

    Goser

    Lid geworden:
    11 apr 2012
    Berichten:
    957
    Locatie:
    Rotterdam
    Ard Schell vindt dit leuk.
  19. fred

    fred

    Lid geworden:
    2 mei 2014
    Berichten:
    33
    Locatie:
    Betekom, Bel.
    Oozaak gevonden bedankt voor de tips.
    De MPU 6050 is stuk.
    Groetjes Freddy.
     

Deel Deze Pagina