Het Formaat van de geplaatse fotos: maximaal 640x480 pixels!

Discussie in 'Foto-Album' gestart door Psygho (Emil), 18 jun 2007.

  1. Psygho (Emil)

    Psygho (Emil) Forum veteraan

    Lid geworden:
    7 jan 2004
    Berichten:
    15.649
    Locatie:
    Prov. Drenthe.
    Let op, de geplaatse foto's mogen maximaal 640 x 480 zijn. Maximaal 10 foto's per posting. Dit om evt. layout-vervormingen te voorkomen.

    Hierbij wil ik opmerken dat foto's welke echt veel te groot zijn, zonder pardon worden verwijdert.
    Ik zal echt niet moeilijk doen over iets te groot,maar als ze echt de layout verpesten, gaan ze er toch echt tussenuit.
    Uiteraard zal ik het er wel even bijzetten dat hij is verwijdert omdat hij de layout verpestte.. :wink:

    Alvast bedankt!
     
  2. Bertus

    Bertus Forum veteraan

    Lid geworden:
    23 sep 2002
    Berichten:
    11.186
    Locatie:
    Krimpenerwaard
    volgens mij is het al een jaar veranderd hoor naar 800 X 800 pix
    Wel bij de les blijven hoor :wink:
     
  3. Psygho (Emil)

    Psygho (Emil) Forum veteraan

    Lid geworden:
    7 jan 2004
    Berichten:
    15.649
    Locatie:
    Prov. Drenthe.
    Mocht dit zo zijn, dan plaatsen we dat toch gewoon onder de "iets"te grote foto's ?

    Ik heb zelf hier 1024 op 768, en dan is 800 bij 600 nog te doen.....
     
  4. Gerard_nl

    Gerard_nl Moderator Moderator team Forum veteraan

    Lid geworden:
    7 sep 2002
    Berichten:
    15.578
    Locatie:
    eindhoven, El diablo.
    en waar haal je dat vandaan bert ?

    640 x480 is it, mede omdat de foto.modelbouwforum.nl niet groter presenteert.

    :D
     
  5. Bertus

    Bertus Forum veteraan

    Lid geworden:
    23 sep 2002
    Berichten:
    11.186
    Locatie:
    Krimpenerwaard
    Satoer heeft dat ergens gemeld ik kan helaas niet meer vinden waar.
    Dat was ook dat foto's makkelijker echtop geplaatst konden worden dacht ik.
    Maakt mij verder niet uit mijn foto's zijn altijd op maat.
    Maar ik weet echt bijna zeker dat het een keer is langs geweest.
    Ook mocht het bestand toen wat groter worden.
     
  6. Aaalie

    Aaalie Guest

    Ze mochten idd 800 breed zijn, en van 75 kb naar 100 kb .
    Dat heb ik ook destijds meegekregen!

    Greetz van Aldert
     
  7. Bertus

    Bertus Forum veteraan

    Lid geworden:
    23 sep 2002
    Berichten:
    11.186
    Locatie:
    Krimpenerwaard
    oké bedankt ik ben dus niet de enige :p
     
  8. Pasqual

    Pasqual Forum veteraan

    Lid geworden:
    10 mei 2003
    Berichten:
    5.017
    Locatie:
    Nieuwerkerk
    Als je in de omschrijving van dit subforum kijkt staat er volgens mij al tijden wat er hier boven in staat.

     
  9. Tadango

    Tadango Forum veteraan

    Lid geworden:
    25 jun 2003
    Berichten:
    15.229
    Locatie:
    Groningen
    Ach, ik denk dat iedereen wel door heeft dan 800x600 nog best past en 1600x1200 echt niet ;)
     
  10. Bertus

    Bertus Forum veteraan

    Lid geworden:
    23 sep 2002
    Berichten:
    11.186
    Locatie:
    Krimpenerwaard
    Het 600 zou een beetje lastig zijn.
    eerst kon je een foto van 640 x 480 niet op zijn kant plaatsen nu wel.
    Ik verklein namelijk al mijn foto's in 1 keer via de outlook en sleep ze dan op het bureaublad.
    Maar ik snap dat niemand daar problemen mee heeft.
    Trouwens dan had ik het allang gehoord :wink:
     
  11. Gerard_nl

    Gerard_nl Moderator Moderator team Forum veteraan

    Lid geworden:
    7 sep 2002
    Berichten:
    15.578
    Locatie:
    eindhoven, El diablo.
    als ze maar iet debiel groot zijn a la 1200 pixels breed.
     
  12. Satoer

    Satoer Forum veteraan

    Lid geworden:
    21 okt 2003
    Berichten:
    6.199
    Locatie:
    Zaandam
    klopt! (maar kan het ook niet meer vinden waar :oops: )
     
  13. Wheely

    Wheely

    Lid geworden:
    5 jan 2006
    Berichten:
    112
    Locatie:
    España
    zo he, max 10 fotos per posting... ik ga hier http://www.modelbouwforum.nl/phpBB2/viewtopic.php?p=729437#729437 zwaar in de fout dus :(
    maar ik plaats de fotos juist op de eerste pagina om te voorkomen dat men later ik weet niet hoeveel paginas moet doorbladeren om de fotos te zien.
    als je het zo niet wilt hebben dan zeg het maar

    groet
     
  14. Psygho (Emil)

    Psygho (Emil) Forum veteraan

    Lid geworden:
    7 jan 2004
    Berichten:
    15.649
    Locatie:
    Prov. Drenthe.
    Tja , in het bouwverslagen topics is het weer wat anders natuurljk, daar kun je moeilijk aan de eisen voldoen, maar ik vermoed dan ook niet dat 1 van de mods daar ooit moeilijk over zal doen...
     
  15. Bertus

    Bertus Forum veteraan

    Lid geworden:
    23 sep 2002
    Berichten:
    11.186
    Locatie:
    Krimpenerwaard
    voorlopig kan er helemaal niet meer gepost worden :cry: :cry: :cry:
    Hopelijk wordt er achter de schermen een oplossing gevonden.
    Ik wens ze bij deze veel succes
     
  16. 10nes

    10nes

    Lid geworden:
    12 jan 2008
    Berichten:
    61
    Hoe plaatsen we ook al weer een foto, ik ben het even kwijt.
    Ik dacht dat het zo ging (img)en dan je geuploade foto(img/)
    toch?
     
  17. Burp

    Burp Administrator Moderator team Forum veteraan

    Lid geworden:
    30 jan 2005
    Berichten:
    14.173
    Locatie:
    Zaandam
    Je kan het doen door de foto tussen tags te plaatsen

    [​IMG]

    Maar makkelijker is het nog om het icoontje van het bergje te gebruiken ([​IMG]) figuur invoegen heet het en in dat kader de url te stoppen. Dan wordt er automatisch het plaatje gepost.
     
  18. VOLVO FH 16 750

    VOLVO FH 16 750 Forum veteraan

    Lid geworden:
    26 jan 2008
    Berichten:
    7.752
    Locatie:
    .
    Hallo allemaal,

    Ik ben echt een nul op het gebied van computers !!!

    Hoe kan ik foto's plaatsen in een topic vanaf mijn eigen computer ????

    Graag even duidelijk beschrijven hoe ik dit moet doen, want anders snap ik het niet !!!

    IK heb het al geprobeerd met het (Bergje) figuur invoegen, maar dit lukt mij niet !!!

    wie O wie kan mij het goed uitleggen : Het plaatsen van foto's op dit forum vanaf mijn eigen computer !!!

    Alvast bedankt !!!
     
  19. Roelof

    Roelof Moderator Moderator team Forum veteraan

    Lid geworden:
    20 aug 2003
    Berichten:
    27.311
    Locatie:
    Sassenheim
    Foto's van je eigen computer plaatsen ?
    Even een HTTP server op je PC instaleren....

    Even zonder gekheid....
    Je moet je foto's uploaden naar het internet. Je kunt daarvoor speciale picservers gebruiken maar met een simpel FTP programma zoals WS_FTP kan je ook bestanden uploaden naar je eigen homepageruimte die je bij je provider hebt (zie helpdeskpagina's bij je provider).

    De directe link van je foto('s) zet je hier per foto tussen de IMG tags en klaar is kees.
     
  20. rubenbosman

    rubenbosman

    Lid geworden:
    24 mei 2008
    Berichten:
    2.555
    Locatie:
    Kampen, overijssel
    toch nog even een reactie hierop ;)

    ik gebruik een programma die automatisch je foto's verkleint,
    als ze (bijv) naar het forum worden geupload!

    even googlen naar shrink_pic dan wil het wel denk ik ;)

    groet ruben
     

Deel Deze Pagina