HPI Vorza werkt niet meer.

Discussie in 'Electro offroad' gestart door schaef, 12 jan 2021.

  1. schaef

    schaef

    Lid geworden:
    5 jan 2005
    Berichten:
    82
    Locatie:
    zaandam
    Na jaren van in de schuur gelegen te hebben wilde ik vandaag de Vorza nieuw leven inblazen. Nieuwe accu's besteld en wil net de volgeladen accu aansluiten maar de Vorza doet niks. Aan en uitschakelaar door verbonden maar helemaal niks.

    Iemand een idee?
     
  2. Cnn

    Cnn

    Lid geworden:
    9 dec 2014
    Berichten:
    1.558
    Locatie:
    Emmen
    Esc? Misschien corrosie op de stekkers
     
  3. schaef

    schaef

    Lid geworden:
    5 jan 2005
    Berichten:
    82
    Locatie:
    zaandam
    Ja dat denk ik ook, heeft lang in de schuur gelegen met de lip er nog aan. Heb de Esc open gemaakt en zit allemaal aanslag op de printplaat. Heb maar een nieuwe besteld.
     
  4. ShadesInBlack

    ShadesInBlack

    Lid geworden:
    21 mrt 2006
    Berichten:
    2.909
    Locatie:
    Gavere/Belgiƫ
    Die dingen hebben niet graag vocht.. Altijd spijtig om zo'n toestel of gelijk welk ander toestel zo teloor te zien gaan.... Dan zet je hem beter in een kast of droge kelder of zo... Hou er ook mee rekening dat vet enz wat opgedroogd kan zijn. Helemaal uit elkaar en checken is best dan...
     
  5. schaef

    schaef

    Lid geworden:
    5 jan 2005
    Berichten:
    82
    Locatie:
    zaandam
    Ja klopt maar na verhuizing is hij ergens terecht gekomen en lange tijd niet naar om gekeken. Maar hij is ondertussen weer geheel schoongemaakt en nagelopen. Wachten is op de regelaar.
     
  6. schaef

    schaef

    Lid geworden:
    5 jan 2005
    Berichten:
    82
    Locatie:
    zaandam
    Heb de nieuwe ESC binnen uit de USA en hij rijdt weer lekker rond.
     
  7. ruudxd

    ruudxd Forum veteraan

    Lid geworden:
    25 nov 2007
    Berichten:
    6.134
    Locatie:
    Zwolle
    Heeft u geprobeerd de oude ESC schoon te maken met bijvoorbeeld alcohol?
     
  8. schaef

    schaef

    Lid geworden:
    5 jan 2005
    Berichten:
    82
    Locatie:
    zaandam
    Nee heb wel de ESC uitklaar gehaald en er lieten ook al wat draadjes los, en om die te solderen moet echt een robot zijn. Verder zat er allemaal aanslag op dus die ligt nu in de prullenbak. Nieuwe doet het inmiddels erg goed alleen inbouwmaat is net iets groter dan de vorige ESC. Ook gelijk maar een nieuwe zender gekocht Turnigy GT5 6CH 2.4GHz met Gyro, dus nu ook misschien op gladdere ondergrond beetje driften. Nu dan maar met een 1:8 auto ipv met de echte drift BMW door de corona.
     

Deel Deze Pagina