Ik ga stoppen met het posten hier...

Discussie in 'Heli-Pilot's Mess' gestart door pa5ca, 13 okt 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. pa5ca

  pa5ca

  Lid geworden:
  13 mei 2007
  Berichten:
  926
  Locatie:
  Warnsveld
  Met alle respect vor de moduratoren.. maar het overzichtelijke forum is nu een ondoordringbare chaos geworden.:( :confused: :evil:
  Jammer hoor... ik ben er verder klaar mee.
  Niet elke verandering is een verbetering.

  Ik denk dat ik zelf maar een PHP forum ga starten om mijn eigen server.

  Iedereen bedankt en de groeten.... Frans... W
   
 2. Burp

  Burp Administrator Moderator team Forum veteraan

  Lid geworden:
  30 jan 2005
  Berichten:
  14.212
  Locatie:
  Zaandam
  Leuk dat je dat ons even laat weten :bye:
   
 3. FranDaMan

  FranDaMan Guest

  Bummer Frans....

  See ya around in real life ;)
   
 4. ron van sommeren

  ron van sommeren Forum veteraan

  Lid geworden:
  31 aug 2002
  Berichten:
  29.400
  Locatie:
  halverwege Tiel & Nijmegen, tussen Maas & Waal
  Geef het wat tijd Frans.
   
 5. FranDaMan

  FranDaMan Guest

 6. plotterwelt

  plotterwelt

  Lid geworden:
  5 aug 2006
  Berichten:
  15.627
  Locatie:
  Oss
  :bye::bye::bye:

  Mvg Johan
   
 7. hezik

  hezik Guest

  been there, tried that, got the t-shirt

  je komt toch weer terug.. kijk naar mij of bv. theo
   
 8. 3w4Ever

  3w4Ever

  Lid geworden:
  28 dec 2006
  Berichten:
  403
  Locatie:
  Poldergebied
 9. RC2008

  RC2008

  Lid geworden:
  18 jun 2008
  Berichten:
  66
  Locatie:
  Sassenheim
  Tsja, iedereen maakt zijn eigen keuzes, ik vind dat de moderatoren het zo slecht niet doen. Het is best wel een zware job om het naast een normale baan te doen.

  Mocht je forum een succes worden (wat ik hoop voor je) dan denk ik dat je -als je forum net zo succesvol wordt als dit forum- je binnen de kortste keren tegen hetzelfde fenomeen aanloopt.
   
 10. Robert

  Robert Vriend van modelbouwforum.nl Forum veteraan

  Lid geworden:
  28 mrt 2002
  Berichten:
  5.536
  Locatie:
  Eibergen, Gelderland
  Mensen... veranderingen zijn nog steeds mogelijk.. het is het niet waard om te vroeg bepaalde uitlatingen te doen, al kan ik niemand tot iets verplichten..

  Robert
   
 11. Beeek

  Beeek

  Lid geworden:
  4 aug 2008
  Berichten:
  256
  Locatie:
  's-Hertogenbosch
  Ik heb hier nog niet zo veel berichten achter mijn naam staan, maar ik heb al serieus veel aan dit forum gehad. En dat terwijl ik geen cent naar de moderator overgemaakt heb. En mensen als "mrknowitall", "helinoob" en andere figuren maken dit forum waardevol in mijn ogen ipv de indeling van de forum.

  Iedereen moet overal aan wennen, en als je de verandering niet zint dan moet je er inderdaad mee stoppen. Maar doe dat dan omdat je de waarde van de informatie niet meer kunt waarderen in plaats van iemands "best effort" af te zeiken.

  En als het probleem is dat er geen heli-mod is, moet misschien iemand zich aandienen als mod? Ik niet want ik snap er (nog) geen *** van :rolleyes:

  Ik ga me in ieder geval als vriend van het forum aanmelden want ik vind de informatie nog steeds erg waardevol. (en ik wil zo'n muismat)

  Cheers!

  Beeek
   
 12. Helifever

  Helifever

  Lid geworden:
  16 jun 2008
  Berichten:
  138
  Locatie:
  Omg. Arnhem
  Chaos

  Het is zoals het tegenwoordig in het bedrijfsleven ook zo vaak gaat; er komen nieuwe mensen aan het bewind en die zullen wel eens even orde op zake stellen........... Gevolg.......... De tent gaat failliet..............

  Voorlopig heb ik er ook geen zin meer in

  Groet,

  Jerry
   
 13. FranDaMan

  FranDaMan Guest

  Er zijn genoeg helimods, maar sommige mensen vinden het forum onoverzichtelijk geworden. Dat kan, en dan heb je drie opties. Of je gaat urenlang lopen drammen in een niet nader te noemen topic, je wacht af en kijkt of het went, of je besluit er mee te stoppen.
  Dat is dus wat Frans doet.

  Een persoonlijke keuze, maar erg jammer. Er zijn veel mensen die door Frans op de goede weg zijn geholpen.

  Dat iemand dan wordt afgezeken door meneer van 't Hert, dat valt bij mij inderdaad verkeerd.

  En als dat is hoe men hier op het forum met elkaar denkt te moeten omgaan, dan zullen er vast meer mensen vertrekken.
   
 14. gixxer

  gixxer Guest

  worden die mensen die steeds lopen te zeuren over het forum dat het niet goed is naar hun zin nou nooit eens moe van hun eigen gezeur???
  ik vind het redelijk vroeg om te oordelen hoe de stand van zaken is en doe het gewoon met de riemen die er op dit moment voor handen zijn. bert en eric geven vanzelf betere riemen door alle draadjes goed te verplaatsen, maar dat is zoveel informatie dat ik snap dat dat nog even duurt.
  waarom kunnen een aantal leden dat niet inzien en gewoon even wachten met gelijk negatief te posten?? gewoon even aankijken, dan evalueren en verder verbeteren/terugzetten
   
 15. pa5ca

  pa5ca

  Lid geworden:
  13 mei 2007
  Berichten:
  926
  Locatie:
  Warnsveld
  Naar mannetje

  Jeroen... je bewijst maar weer eens dat je gewoon niet echt een sympathiek mens bent.
  Ik had begrepen dat jij niet meer op mijn postings zou reageren, klaarblijkelijk was deze prikkel toch iets te groot voor je.
  Maar je zit gewoon in je lijn… en kunt meningen van anderen slecht of niet respecteren.
  Als jij nu ook eens een draadje gaat starten waarbij er ruim over de 3000 postings en 100.000 views zijn dan heb je wat meer recht van spreken… maar die draadjes zullen het bij jou niet zolang volhouden omdat je veel te eigenwijs bent en je kickt op het denigreren van anderen.
  Laat mij dan gewoon maar duidelijk zijn dan weet iedereen waar hij of zij aan toe is.
  Ik ben blij dat je jezelf voor paal zet met je ondoordachte postings… naar Francis en mij toe.

  Frans …..W

  PS.
  Ik had geenszins de bedoeling om het hele forum af te kraken, het enige is dat ik met de huidige opbouw niet uit de voeten kan. En het mij gewoon teveel tijd gaat kosten om zaken te vinden en bij te houden.
  Ik heb begrepen dat er problemen waren met de o.a de wijze waarop de meetings gepresenteerd werden, dat er geneuzel is of was met de indelingen micro en macro heli..
  Hoe het is met b.v de andere disciplines weet ik niet.
  Er is een gezegde never change a winning team…
   
  Laatst bewerkt: 13 okt 2008
 16. hezik

  hezik Guest

  Dan moet er wel een winning team zijn.. de heli-fora waren al langer wat tanende.

  Jvthert is niet de enige die moeite heeft andermans mening aan te nemen, eerst hand in eigen boezem, ik kan ook lang tegen een mening ingaan, als ik het er niet mee eens ben.

  Ik ben daar eerlijk in, geef het toe, maar jvthert en ik zijn echt niet de enigen. Er zijn maar heel weinig mensen op dit forum die rationeel kunnen discusseren en daarbij een meningsverschil te hebben, zonder gelijk de ander de poten onder de stoel te willen gaan wegzagen.

  Het is inderdaad tekenend dat met name de ervaren heli vliegers moeite hebben met beginners die niet zonder aanstoot aannemen wat zij zeggen.

  Verder.. ik begrijp je keuze volledig, maar denk niet dat je het vol zult houden. Het is toch je hobby en als het over modelbouw gaat is er maar 1 echt groot en 'succesvol' forum in nederland.. ook al is het niet ideaal ;)
   
 17. Theo Coenen

  Theo Coenen Guest


  hee, ga mij niet vergelijken met anderen, ik ben nog lang niet terug ondanks dat ik enkele berichten gepost heb. Ook al zit ik met heel zwaar gekromde tenen ivm de soms "vreemde" hulp die er geboden wordt.

  Ik heb me lang op de achtergrond gehouden, maar wel bij Robert al enkele dingen aangegeven over het "nieuwe" heli forum. Al die subforums maken het er niet makkelijker op. Ik speel ook wel eens met een heli maar kan nu de info die ik nodig denk te hebben niet meer vinden. Ook de titels van sommige sub-subforums zijn veel te lang, op mijn 7 inch scherm vullen die bijna het gehele scherm. in mijn normale scherm verkrachten ze de indeling behoorlijk. Daarnaast is het subforum met betrekking tot meetiuns niet nodig, dat staat al helemaal onderin en is bedoeld voor alle categorieën, dus geen gekke dingen als wij heli vliegers zijn apart of zo, dus gewoon normaal doen en die dingen samen met de rest.

  Verder denk nog eens heel goed na over de indeling en kom dan snel tot de conclusie dat dit teveel van het goede is en dat alle commentaren die jullie al gekregen hebben negatief als ook positief dusdanig zijn dat de wijzigingen eigenlijk net iets teveel van het goede zijn en het onoverzichtelijk maken.


  Wat jullie nu met mijn commentaar gaan doen moeten jullie zelf maar weten, maar ik meld me niet meer in deze draad.
   
 18. FranDaMan

  FranDaMan Guest

  Als dit is hoe men hier over mij denkt, dan is het wel mooi geweest.
  Bedankt voor alle nuttige info en hulp en tot in de pruimentijd.
   
 19. ron van sommeren

  ron van sommeren Forum veteraan

  Lid geworden:
  31 aug 2002
  Berichten:
  29.400
  Locatie:
  halverwege Tiel & Nijmegen, tussen Maas & Waal
  Jongelui, met al het gemopper op elkaar, hou wel even in het achterhoofd dat iedereen die een antwoord ergens geeft, iemand anders wil helpen, ook al is dat antwoord dan minder gelukkig.
   
 20. hezik

  hezik Guest

  FranDaMan: Ik denk niet zo over je hoor. Ook niet zo over jvthert eigenlijk.

  In het echt kan ik er altijd slecht mee omgaan als mensen mij niet aardig vinden. Ik ken dan ook geen mensen waar ik niet mee op kan schieten, nog nooit van mijn leven met iemand ruzie gehad, in het echt.

  Op het forum zijn er genoeg die mij het liefst aan een hoge boom zouden ophangen, zijn er ook die mijn input wel waarderen, en zijn er die vinden dat ik eigenlijk altijd gelijk heb (ja die zijn er ook, echt waar!)

  Om kort te gaan.. het is onmogelijk om iedereen te vriend te houden, en op een forum, zeker op een forum met zoveel gebruikers als het modelbouwforum, zul je vroeger of later iemand tegenkomen die jou niet ligt.

  Hoe moeilijk het ook is, bereik je er niets mee om je daar over op te winden of er zelfs om weg te gaan. Uiteindelijk heb je voornamelijk jezelf ermee als je weggaat, het blijft toch je hobby en dit is het grootste forum voor onze hobby.

  @Theo: de vergelijking gaat niet verder dan stoppen en toch niet kunnen stoppen. Ik heb het ook gehad. Je volgt het forum nu toch nog, en post ook. Dan kun je nog wel niet zoveel posten als je eigenlijk zou willen, maar gestopt kun je jezelf niet echt meer noemen. Het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan.

  Ongetwijfeld zul je je ook wel eens aan mij gestoord hebben, of aan om het even wie dan ook hier. Ongetwijfeld zullen sommigen bij jouw adviezen ook wel eens gedacht hebben 'dat is onzin'. Dat is juist het mooie aan een forum, je hebt belachelijk veel meningen en met z'n allen willen we uiteindelijk maar 1 ding: 'de waarheid' achterhalen.. als die al bestaat :)

  Soms zullen 'de jonkies' (zoals ik) daarbij de 'oude rotten' tegen de haren instrijken met uitkramen van wat zij onzin vinden.. en soms zullen de 'oude rotten' 'de jonkies' doen zuchten met inzichten uit het steenkolentijdper. Ik overtrek het even he, aub niet aangesproken gaan voelen, het is algemeen bedoeld.

  Uiteindelijk, als het puntje bij het paaltje komt.. als het mooi weer is, staan we allemaal als 6 jarigen met ons speelgoed buiten te spelen. Of binnen.

  Wat betreft de nieuwe indeling.. Robert heeft al aangegeven dat deze niet perse definitief is, maar dat ze niet direct aan het wijzigen willen slaan omdat er iemand klaagt. Als echter blijkt dat de meerderheid het niet goed vind, dan zal hij het echt wel gaan aanpassen hoor.. ik heb er wel vertrouwen in.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 13 okt 2008
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina