Indoor modelvliegrecreade 20 oktober 2019

Discussie in 'Indoorvliegen / Parkflyers' gestart door minze_zr, 8 okt 2019.

 1. minze_zr

  minze_zr

  Lid geworden:
  4 sep 2011
  Berichten:
  38
  Locatie:
  Apeldoorn
  Ondanks dat bij het draadje van de vorige keer al duidelijk is geworden dat er 20 okt. weer een vliegdag is. Hierbij voor de duidelijkheid names de CRV van de knvvl.

  Net als in voorgaande jaren organiseert de MVC Woerden, in samenwerking met de Commissie Recreatief Vliegen, weer de indoor modelvliegrecreade in de grote sporthal in Vianen. Die vliegdag zal 20 oktober 2019 worden georganiseerd. We hebben dan tot 12 uur beschikking over 3/4 van de hal. Om 12 uur hebben we maar liefst beschikking over 4 zaaldelen!

  De sporthal vindt je in het sportcomplex Helsdingen in Vianen. Het sportcomplex is pal naast de rijksweg A2 (aan de west kant) bij de op- en afrit Vianen. De sporthal is open om 9.30 uur. Tot 10 uur is de sportzaal in gebruik door derden. We kunnen vliegen vanaf 10.00u tot 16.30u.

  Iedere indoorvlieger is welkom en we verwachten van alle vliegers dat ze zich aan de regels houden. Het indoorvlieg reglement wordt gehanteerd. Een kopie van dit reglement is in de hal aanwezig.
  Heb je speciale wensen zoals vliegen met een speciaal model, laat dat de organisatie weten. Als het mogelijk is zullen we het regelen. Het is de bedoeling dat iedereen kan vliegen.

  Trek geen schoenen aan met zwarte zolen, die kunnen nare strepen op de vloer veroorzaken. Je kunt beter gymschoenen aan trekken.
  Let op het is niet toegestaan om accu's in de hal zelf te laden. De accu's laden kan in de kleedkamer.
  Moet je een model repareren (lijmen)? Dat moet ook in de kleedkamer gedaan worden. In de hal vliegen we alleen, alle bijkomende dingen moeten in de kleedkamer gebeuren.
  Bovenstaande is in het verleden wel gebeurd en de beheerder heeft ons heel duidelijk gemaakt dat we dat niet mogen doen.

  Schrijf je in via het inschrijfformulier en kom op 20 oktober indoor vliegen in Vianen, je bent van harte welkom!

  Link : http://eu.123formbuilder.com/form-28001/indoor-modelvliegrecreade-20-oktober-2019
   

Deel Deze Pagina