jeti ds 24

Discussie in 'Model elektronica' gestart door warbird, 15 apr 2019 om 07:57.

 1. warbird

  warbird

  Lid geworden:
  31 jan 2013
  Berichten:
  104
  Locatie:
  wuustwezel
  ik heb een ds 24 en heb er de centralbox 200 aangesloten daar heb ik de cortex pro aangesloten, deze bind en werkt maar krijg deze niet afgezet, deze blijft continu werken, wat doe ik hier verkeerd?
  Ik wil de cortex kunnen zetten op een switch zodat ik hem kan uitschakelen.
  kan iemand mij hierbij helpen?
   
 2. N.P.S.

  N.P.S. Forum veteraan

  Lid geworden:
  17 jun 2007
  Berichten:
  7.756
 3. warbird

  warbird

  Lid geworden:
  31 jan 2013
  Berichten:
  104
  Locatie:
  wuustwezel
  deze had ik gevolgd, de cortex werkt dat is niet het probleem, het probleem is dat ik het niet kan uitschakelen en van mode kan veranderen in de zender, dus daar zit het probleem, ik weet niet wat ik over het hoofd gezien heb.
   
 4. N.P.S.

  N.P.S. Forum veteraan

  Lid geworden:
  17 jun 2007
  Berichten:
  7.756
  Van de Cortex weet ik niets, maar in het algemeen geldt:

  Er zijn twee Jeti protocollen waarmee een ontvanger (of een Central Box communiceert met randapparatuur. Dit zijn het "oude" EX protocol dat één richting uit werkt en het "nieuwe" EX-bus protocol dat bi-directioneel is. Neem aan dat je werkt met het EX-bus protocol en dat ontvanger en Central Box hier voor zijn ingesteld.

  De Cortex ontvangt via de EX-bus alle informatie van de zender/ontvanger/Central Box. Dus ook alle zenderkanalen. Omdat ik de Cortex niet ken neem ik aan dat het mogelijk is via een schakelkanaal de Cortex aan- en uit te schakelen of van mode te wisselen.. Het toewijzen van een schakelaar aan een kanaal zou dan voldoende moeten zijn om de Cortex te schakelen. De Cortex ontvangt deze informatie via de EX-bus. Hangt er dan nog even van af of de Cortex dit signaal wil zien op een specifiek kanaal of dat je een willekeurig kanaal kan kiezen en dit kanaal in de Cortex kan toewijzen.

  Dit is in ieder geval hoe het werkt met de Rex Assist ontvanger die is voorzien van stabilisatie. Met een drie standen schakelaar kunnen drie modes worden ingesteld, waaronder een "uit" mode. Kijk even in de handleiding van de Rex Assist ontvanger om te zien hoe het in de zender toewijzen van de schakelaar precies in zijn werk gaat.
  http://www.jetimodel.com/en/katalog/New-Products/@produkt/Duplex-REX10A-Assist/
   

Deel Deze Pagina