Kan ik de tekstgrootte aanpassen?

Discussie in 'Helpdesk' gestart door Lou van Wijhe, 28 mei 2020.

  1. Lou van Wijhe

    Lou van Wijhe

    Lid geworden:
    25 dec 2012
    Berichten:
    57
    Locatie:
    Hilversum
    Ik merk dat ik me bij het lezen op dit forum steeds voorover buig, de tekst is te klein, althans voor mijn ogen. Ik heb geen mogelijkheid gevonden om de tekengrootte in te stellen. Ook als ik de tekengrootte in mijn browser (Edge) verhoog, heeft dit geen effect. Ik kan de tekengrootte wel instellen bij het plaatsen van een bericht, maar niet in het algemeen. Zie ik een instelling over het hoofd?

    Dit leest lekkerder...
     
  2. hmeijdam

    hmeijdam

    Lid geworden:
    29 jan 2010
    Berichten:
    1.608
    Locatie:
    Barneveld
    Als ik in EDGE de <Ctrl> toets ingedrukt houdt en dan met het scrollwieltje van mijn muis de zoom functie van EDGE bedien, dan kan ik heel grote letters maken.
    Zie voorbeeld van jouw bericht

    "uitgezoomd"

    scherm1.jpg


    En dan ingezoomd

    scherm2.jpg

    Het formaat van het window waarin ik de tekst laat zien is identiek
     
    Lou van Wijhe vindt dit leuk.
  3. Lou van Wijhe

    Lou van Wijhe

    Lid geworden:
    25 dec 2012
    Berichten:
    57
    Locatie:
    Hilversum
    Weer iets geleerd, bedankt! Ik heb blijkbaar niet grondig gezocht... Waar staat dit?
     
  4. HeliKoper

    HeliKoper

    Lid geworden:
    19 okt 2006
    Berichten:
    1.399
    Locatie:
    Guinea-Fowl-City
    Op internet. :D
    Bij veel toepassingen (o.a. Chrome) werkt CTRL vasthouden en dan + tikken als inzoomen. En - als uitzoomen. CTRL en 0 is terug naar standaard zoom.
     
    Lou van Wijhe vindt dit leuk.
  5. Lou van Wijhe

    Lou van Wijhe

    Lid geworden:
    25 dec 2012
    Berichten:
    57
    Locatie:
    Hilversum
    Bedankt! Dat scheelt me weer een leesbrilletje! :koud:
     
  6. Roelof

    Roelof Moderator Moderator team Forum veteraan

    Lid geworden:
    20 aug 2003
    Berichten:
    28.149
    Locatie:
    Sassenheim
    Ik weet even niet hoe het bij Edge is maar bij IE kan je werkbalken aan- en uitzetten. 1 daarvan is de statusbalk die onder het IE venster staat. Rechts in de hoek daarvan zie je een procent aanduiding waar je met de muis op kunt klikken.
     
  7. Lou van Wijhe

    Lou van Wijhe

    Lid geworden:
    25 dec 2012
    Berichten:
    57
    Locatie:
    Hilversum
    Bedankt voor de reactie, Roelof! Het is me inmiddels duidelijk, zie de tip van HeliKoper hierboven.
     

Deel Deze Pagina