Krijg drone niet werkend.

Discussie in 'Multicopters electronica' gestart door RonX, 29 apr 2019.

  1. RonX

    RonX

    Lid geworden:
    29 apr 2019
    Berichten:
    5
    Locatie:
    Meppel, Drenthe
    Hallo allemaal,

    Ik heb zelf een drone geprint.
    Nu ben ik al een hele tijd bezig om de electronica aan te sluiten, maar ik krijg het geheel maar niet werkend.
    Ik heb een spracing f3 fc met een spacestar 20a 4 in1 esc's ,en een flysky fs_i6.
    Ik krijg alles werkend in cleanflight.
    De rc werkt perfect en de motors draaien .
    Maar als ik hem van de usb afhaal dan ik de quadcopter niet armen, ik zie de reciever wel contact maken omdat als ik de throttle naar achter doe er een lampje op de fc uit gaat.
    Maar op een of andere manier wil hij niet armen.
    Ik heb er niet heel veel verstand van maar heb wat filmpjes gekeken op internet.
    Zou iemand eens naar mijn foto willen kijken of ik alles wel goed heb aangesloten? IMG_20190429_221015.jpeg IMG_20190429_221047.jpeg IMG_20190429_221052.jpeg
     
  2. onno10

    onno10 The First Aviators

    Lid geworden:
    28 sep 2013
    Berichten:
    2.113
    Locatie:
    Rosmalen
    Denk dat je de esc's moet kalibreren.


     
  3. RonX

    RonX

    Lid geworden:
    29 apr 2019
    Berichten:
    5
    Locatie:
    Meppel, Drenthe
    Ik heb de esc gekalibreerd en de motors draaien maar als ik hem via de fc dan doet ie het ineens niet meer
     
  4. onno10

    onno10 The First Aviators

    Lid geworden:
    28 sep 2013
    Berichten:
    2.113
    Locatie:
    Rosmalen
    Armen ??
     
  5. RonX

    RonX

    Lid geworden:
    29 apr 2019
    Berichten:
    5
    Locatie:
    Meppel, Drenthe
    Nee lukt niet
     
  6. onno10

    onno10 The First Aviators

    Lid geworden:
    28 sep 2013
    Berichten:
    2.113
    Locatie:
    Rosmalen
    Kan je in Cleanflight de motoren wel laten draaien ? Prop eraf!!
     
  7. RonX

    RonX

    Lid geworden:
    29 apr 2019
    Berichten:
    5
    Locatie:
    Meppel, Drenthe
    Als ik hem probeer te armen . Doe ik throttle naar achter dan gaat het lampje op de fc uit als ik dan gas geef dan gaat het lampje weer branden maar de motors doen het niet.
     
  8. onno10

    onno10 The First Aviators

    Lid geworden:
    28 sep 2013
    Berichten:
    2.113
    Locatie:
    Rosmalen
    Volgens mij kan je in Cleanflight het armen uitzetten en dan werkt de boel niet meer.
    Dat ff nakijken.
     
  9. RonX

    RonX

    Lid geworden:
    29 apr 2019
    Berichten:
    5
    Locatie:
    Meppel, Drenthe
    Heb alles nageken maar kan niks vinden.
     
  10. EdAkker

    EdAkker

    Lid geworden:
    18 aug 2012
    Berichten:
    776
    Heb je het armen op een schakelaar gezet? Of staat het nog op armen via stick, met de stick beweging?
    Gewoon het gas omhoog doet de quad niet armen, dat weet je?
     
  11. EdAkker

    EdAkker

    Lid geworden:
    18 aug 2012
    Berichten:
    776
  12. Ralphie

    Ralphie

    Lid geworden:
    1 mei 2016
    Berichten:
    185
    Locatie:
    Rhoon
    Controlleer in het receiver tabje wat de waarde is van je Gaskanaal (servo uitslag).
    Meestal gaan deze van 900 tot 2000 ofzo.
    Bij de lage stand moet het gaskanaal getrimd worden naar hoger dan 1000. Bijv. 1020
    Dan heb je aan 1 van de startvoorwaarden voldaan.
     
  13. EdAkker

    EdAkker

    Lid geworden:
    18 aug 2012
    Berichten:
    776
    We zijn een week verder, en horen of zien niets van RonX. Dit is overigens de zoveelste keer dat het zo gaat. Je kan je afvragen of het zin heeft om er energie in te steken...
     

Deel Deze Pagina