Multicopter Café

Discussie in 'Multicopters' gestart door markjuhh, 9 dec 2013.

  1. smiley

    smiley

    Lid geworden:
    28 mrt 2014
    Berichten:
    66
    Ja dat kan prima

    Heb ik zelf ook gedaan

    Maar een polulu bord is misschien ook handig.
     
  2. Richard86

    Richard86

    Lid geworden:
    1 jun 2013
    Berichten:
    1.318
    Locatie:
    duiven
    Gaat goed , ik doe t zelf ook :)
     
  3. Alexzzz

    Alexzzz Moderator Moderator team Forum veteraan

    Lid geworden:
    5 mei 2004
    Berichten:
    23.311
    Locatie:
    Spijkenisse
    Thanks voor de reacties heren. Ik zag dat de 5V uitgang max 300Mah is, maar ik neem aan dat dat voldoende is voor een naze32 en een ontvanger. Ik ben een mini-H aan het bouwen, en er moet ook al een 12V UBEC in, de ruimte wordt dus een beetje krap, en het moet er ook een beetje netjes uitzien natuurlijk....
     
  4. leo-rcc

    leo-rcc

    Lid geworden:
    23 mei 2007
    Berichten:
    1.932
    Locatie:
    Hoogvliet
    Volgens de handleiding is die voeding 5V 300mA. Er vanuit gaande dat de ontvanger niet te dorstig is gaat dat prima.

    edit: ik zie dat de vraag al beantwoord is. :)
     
  5. joepstar

    joepstar

    Lid geworden:
    7 jan 2015
    Berichten:
    182
    in principe is dat geen probleem. houd er wel rekening mee dat de irc maar 300ma kan leveren. dit is genoeg voor de flightcontroller en de recever. je kunt er dan alleen niet ook nog een camera mee voeden
     
  6. Alexzzz

    Alexzzz Moderator Moderator team Forum veteraan

    Lid geworden:
    5 mei 2004
    Berichten:
    23.311
    Locatie:
    Spijkenisse
    Dat zou goed zijn, de camera wordt apart met 12V gevoed:koud:
     
  7. Richard86

    Richard86

    Lid geworden:
    1 jun 2013
    Berichten:
    1.318
    Locatie:
    duiven
    Bahbah al weken niet gevlogen vanwege de vele regen pff! Iemand ergens indoor of underground fpv?
     
  8. Indoorvlieger

    Indoorvlieger Forum veteraan

    Lid geworden:
    3 mei 2010
    Berichten:
    12.784
    Locatie:
    Flevoland

    Gewoon tussen de buien door vliegen. Maar het is inderdaad wel bar en boos de laatste tijd. Je moet eigenlijk constant standby staan, zodat je kan vliegen als er even een opklaring is.


    Vanavond toch nog weer even een accu kunnen vliegen, eens even getest hoe de Falcon 180 het doet in een stevige bries:

     
    Laatst bewerkt: 2 jul 2016
  9. sanderw13

    sanderw13

    Lid geworden:
    8 feb 2012
    Berichten:
    763
    Locatie:
    westervoort
     
    ApexFPV vindt dit leuk.
  10. hlm-drone

    hlm-drone

    Lid geworden:
    21 jun 2014
    Berichten:
    42
    Locatie:
    haarlem
    SPAM VERWIJDERD. *moderatorteam*
     
  11. Richard86

    Richard86

    Lid geworden:
    1 jun 2013
    Berichten:
    1.318
    Locatie:
    duiven
    [​IMG]


    Zijn er nog meer mensen aanwezig hier? Dit word de eerste keer voor mij :) na 3jaar oefenen
     
  12. DennisMQ

    DennisMQ

    Lid geworden:
    14 jul 2015
    Berichten:
    127
    Locatie:
    Minnertsga
    Misschien wel ! Ben nog maar net bezig maar wel leuk om eens te kijken hoe dit werkt. Kom wel uit Friesland dus moet nog even kijken hoe en wat.
     
  13. crash-a-lot

    crash-a-lot

    Lid geworden:
    9 jan 2016
    Berichten:
    113
    Locatie:
    zundert
    iemand ervaring met d8 protocol op taranis te krijgen heb volgens mij elk forum gehad wat er bestaat maar niks werkt.open tx protocol opent ook een pagina extra (dezelfde alleen weer naar 1 stap voor het flashen dus elke keer een pagina extra als als ik wil flashen) denk dat daar het probleem zit
     
  14. DennisMQ

    DennisMQ

    Lid geworden:
    14 jul 2015
    Berichten:
    127
    Locatie:
    Minnertsga
    Hey, ik gebruik het D8 protocol en dat is door deze video gelukt !

    Veel succes ;).
     
  15. slotracers-nl

    slotracers-nl

    Lid geworden:
    27 okt 2013
    Berichten:
    399
    Locatie:
    Landgraaf
    Wie vliegt er in de buurt van Groet?
    Ben hier een weekje en heb natuurlijk alles bij om te vliegen...
     
  16. crash-a-lot

    crash-a-lot

    Lid geworden:
    9 jan 2016
    Berichten:
    113
    Locatie:
    zundert
    zodra ik op write to tx druk opent hij open tx scherm nog een keer en blijft andere schermen openen als ik dat blijf doen
     
  17. slotracers-nl

    slotracers-nl

    Lid geworden:
    27 okt 2013
    Berichten:
    399
    Locatie:
    Landgraaf
    Niemand in de buurt van Alkmaar...??


     
  18. Richard86

    Richard86

    Lid geworden:
    1 jun 2013
    Berichten:
    1.318
    Locatie:
    duiven
    Als je in gelderland was.. dan kwam ik wel ff ;)
     
  19. RoadRunnerRik

    RoadRunnerRik

    Lid geworden:
    23 mei 2016
    Berichten:
    62
    Locatie:
    Prof Utrecht
    Net een beste landing gemaakt met de Jumper 218, propeller moer draaide in de lucht er vanaf.. Zou niet mogen omdat schroefdraad zo zit dat wanneer je gas geeft hij extra hard word aangedraaid (vaster gaat). Maar afijn, we zijn een gebroken arm en 1 missende moer verder.

    Probleem 1,
    of nieuwe armen of gelijk overstappen naar een sterker frame en daar alle onderdelen op over bouwen.
    Nieuwe armpjes kosten tegen de 8 euro excl verzendkosten bij HK. Daarom neig ik er naar om een stevig framepje te bestellen bij BG van ongeveer dezelfde afmetingen als de Jumper 218. Tips voor top frames?

    Probleem 2,
    een 'tegen de klok in draaiende' propeller moer, heb geen flauw idee waar ik deze het beste kan halen. Snelle zoektocht leverde weinig op. Iemand een idee?
     
  20. Richard86

    Richard86

    Lid geworden:
    1 jun 2013
    Berichten:
    1.318
    Locatie:
    duiven
    Probleem 1 -carbon frame is altijd goed :) maar je moet wel rekening mee houden.. ALLES kan! Kapot :)



    Probleem 2 - hk heeft gewoon setje cw en ccw nylon moeren a 2.50€ :)
     

Deel Deze Pagina