Naza m lite

Discussie in 'Multicopters FPV foto en video' gestart door van zoest, 15 mrt 2020.

  1. wim62

    wim62

    Lid geworden:
    7 apr 2012
    Berichten:
    436
    Locatie:
    Arnhem
    En als je hem aansluit op de pc , hoor je dan wel een geluidje uit je pc ?
    Zo niet , dan kun je een andere usb kabel proberen .
    En als dat allemaal niet lukt dan zit er in je pc iets wat niet naar behoren werkt .
     
  2. van zoest

    van zoest

    Lid geworden:
    29 jan 2016
    Berichten:
    137
    Locatie:
    venlo
     
  3. van zoest

    van zoest

    Lid geworden:
    29 jan 2016
    Berichten:
    137
    Locatie:
    venlo
    Okee ik blijf het proberen,bedankt
    Gr Peter.
     
  4. van zoest

    van zoest

    Lid geworden:
    29 jan 2016
    Berichten:
    137
    Locatie:
    venlo
    hallo wim
    als ik de accu aansluit op de quad moet de zender ook aan ,of hoeft dat niet.
    gr peter.
     
  5. Helitony

    Helitony

    Lid geworden:
    16 mrt 2005
    Berichten:
    1.921
    Locatie:
    Lelystad
    Misschien is het goed dat je deze super manual, ooit gemaakt door Emil, eens goed doorleest.
    Je moet hem even ophalen op het volgende Wetransfer adres https://we.tl/t-vJY4olqmFL
    Succes
     
  6. van zoest

    van zoest

    Lid geworden:
    29 jan 2016
    Berichten:
    137
    Locatie:
    venlo
     
  7. van zoest

    van zoest

    Lid geworden:
    29 jan 2016
    Berichten:
    137
    Locatie:
    venlo
    Hallo
    Ik heb de manual gelezen en was goed,maar hier kom ik niet mee in het programma van de naza m lite.
    Ik krijg gewoon die poorten niet tezien.
    Gr Peter.
     
  8. wim62

    wim62

    Lid geworden:
    7 apr 2012
    Berichten:
    436
    Locatie:
    Arnhem
    Dan weet ik het ook niet meer,
    Ik kan je nog een ding adviseren , neem eens contact op met René Nieuwenhuis van minicopters .
    Deze weet er wel raad mee. https://www.minicopters.nl/
    Deze is heel goed en niet duur .
     
  9. van zoest

    van zoest

    Lid geworden:
    29 jan 2016
    Berichten:
    137
    Locatie:
    venlo
    Dank jewel wim.
    Gr Peter.
     
  10. van zoest

    van zoest

    Lid geworden:
    29 jan 2016
    Berichten:
    137
    Locatie:
    venlo
     
  11. van zoest

    van zoest

    Lid geworden:
    29 jan 2016
    Berichten:
    137
    Locatie:
    venlo
    Hallo
    Ik heb de poorten com&LPT en er onder de poort dji usb virtual com (com 3).
    Terwijl jij poort serieel usb apparaat com3 er hebt staan,wat is hier aan de hand.
    Mvg
    Peter.
     
  12. wim62

    wim62

    Lid geworden:
    7 apr 2012
    Berichten:
    436
    Locatie:
    Arnhem
    Dat is volgens mij goed .
    Ik zou zeggen de props van je drone halen , aansluiten aan je pc en je kunt weer verder .
     
  13. van zoest

    van zoest

    Lid geworden:
    29 jan 2016
    Berichten:
    137
    Locatie:
    venlo
    Dank je wel
    Gr Peter.
     
  14. van zoest

    van zoest

    Lid geworden:
    29 jan 2016
    Berichten:
    137
    Locatie:
    venlo
    Hallo wim.
    Ik kom niet verder dan de driver is dji_vcom_driver 11 en dan houd het op ,op verder klikken kom ik niet verder.
    Ik heb naar dat engels filmpje gekeken maar daar deden heel andere dingen;maar dat kun je niet volgen zo snel.
    Wat nu ,ik wil die quadcopter toch vliegen.
    Ik word hier doodziek van
    Mvg
    Peter.
     
  15. wim62

    wim62

    Lid geworden:
    7 apr 2012
    Berichten:
    436
    Locatie:
    Arnhem
    Hebt je ook de juiste
    Assistant Software & Driver geïnstalleerd
     
  16. van zoest

    van zoest

    Lid geworden:
    29 jan 2016
    Berichten:
    137
    Locatie:
    venlo
    Hallo wim.
    Ik heb er verschillende geïnstalleerd, bij welke site kan ik de beste vinden.
    De laatste was bij dji.com..
    Mvg Peter.
     
  17. van zoest

    van zoest

    Lid geworden:
    29 jan 2016
    Berichten:
    137
    Locatie:
    venlo
    Wim ,toen jij de quadcopter ging installeren wat hadden je allemaal aan staan van je quadcopter,het maar een vraag voor mij is dit allemaal nieuw.
    Gr Peter.
     
  18. wim62

    wim62

    Lid geworden:
    7 apr 2012
    Berichten:
    436
    Locatie:
    Arnhem
    Misschien hebt hier wat aan .
     
  19. van zoest

    van zoest

    Lid geworden:
    29 jan 2016
    Berichten:
    137
    Locatie:
    venlo
    Hallo wim.
    Ik zit in het programma ,gelukkig.
    Nu moet ik de gegevens in gaan voeren en hopen dat de motoren het gaan doen.
    Mvg Peter.
     
    wim62 vindt dit leuk.
  20. wim62

    wim62

    Lid geworden:
    7 apr 2012
    Berichten:
    436
    Locatie:
    Arnhem
    Héhé gelukkig dat je erin kunt komen .
    De rest zal ook wel goed gaan hoop ik .

    Gr Wim
     

Deel Deze Pagina