NK Seizoen 2013 !!

Discussie in 'Electro onroad' gestart door Rob Janssen, 9 okt 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Tazman

  Tazman

  Lid geworden:
  22 mrt 2009
  Berichten:
  2.567
  Locatie:
  Lelystad
  Reeds ingeschreven en met mij meerdere Pro10 rijders;)

  Mvg Roy
   
 2. Joost K.

  Joost K. Forum veteraan

  Lid geworden:
  18 nov 2004
  Berichten:
  4.919
  Locatie:
  Eindhoven
  Ben bang dat het mijn werkweekend is en dat ik het niet ga redden...
   
 3. Rob Janssen

  Rob Janssen

  Lid geworden:
  5 feb 2006
  Berichten:
  581
  Locatie:
  Apeldoorn
  Werk... In het weekend... Schande ;)
   
 4. Joost K.

  Joost K. Forum veteraan

  Lid geworden:
  18 nov 2004
  Berichten:
  4.919
  Locatie:
  Eindhoven
  Ja helaas... Daarintegen kan ik vaker op doordeweekse dagen met goed weer hele dagen vertoeven op de baan haha... ;) Maar daar hebben we tijdens dit NK niks aan LOL...
   
 5. Rob Janssen

  Rob Janssen

  Lid geworden:
  5 feb 2006
  Berichten:
  581
  Locatie:
  Apeldoorn
  Voor de TW stock rijders: aankomend weekend wordt gereden met een max. FDR van 4.0 !
   
 6. Rob Janssen

  Rob Janssen

  Lid geworden:
  5 feb 2006
  Berichten:
  581
  Locatie:
  Apeldoorn
  Zaterdag kunnen we vanaf 10.00 uur terecht voor een dagje (hopelijk droog) trainen !
   
 7. spaceman

  spaceman

  Lid geworden:
  28 mei 2009
  Berichten:
  253
  Locatie:
  Voorhout
  De A44 is afgesloten in dit nk weekend. Dus houd daar rekening mee mocht je over de A44 gaan
   
 8. Rob Janssen

  Rob Janssen

  Lid geworden:
  5 feb 2006
  Berichten:
  581
  Locatie:
  Apeldoorn
  Ik krijg links en rechts wat vragen met betrekking tot de lay-out van de baan voor as. weekend. Op de vergadering is gestemd de baan tegen de klok in te rijden MET chicane zoals deze ook op het WK geplaatst was. Eigenlijk de WK lay-out dus.
   
 9. Electr0n

  Electr0n

  Lid geworden:
  14 jun 2011
  Berichten:
  335
  Locatie:
  Enschede
  Wens iedereen veel succes voor het weekend.
  Kan er helaas niet bij zijn a.s. Zondag.

  Andre
   
 10. Tazman

  Tazman

  Lid geworden:
  22 mrt 2009
  Berichten:
  2.567
  Locatie:
  Lelystad
  Jammer Andre...We gaan je goede humeur en voorraad missen;):cool:

  Mvg Roy
  PS zal Matthijs leuk vinden...Not:cool:
   
 11. Rob Janssen

  Rob Janssen

  Lid geworden:
  5 feb 2006
  Berichten:
  581
  Locatie:
  Apeldoorn
 12. Niels de Zwijger

  Niels de Zwijger

  Lid geworden:
  25 apr 2006
  Berichten:
  157
  Locatie:
  Driehuis
  Geen campeergelegenheid bij MACH dit weekend

  Hoi NK-ers,

  Nog een huishoudelijke mededeling voor dit weekend: wij hebben geen campeergelegenheid bij de MACH dit weekend.
  Dus mocht je van plan zijn om te camperen zorg dan dat je een alternatief hebt.

  Groet,
   
 13. JBruins

  JBruins

  Lid geworden:
  24 mei 2013
  Berichten:
  2
  Haters gonna hate....

  Beste dames en heren van het elektro NK seizoen 2013,

  Teleurstelling is het eerst wat bij mij op komt op dit moment! Waarom? Omdat ik vandaag wederom beticht ben van cheaten of vals spelen tijdens het eerst verreden Nk electro op de AMCA van dit seizoen. Normaal zou ik ieder reactie of opmerking afwimpelen en niet op dit soort trieste vervelende zaken ingaan maar dit heeft bij mij het emmer doen overstromen. In de wandel gangen had ik al vernomen dat de vingers mijn kant op gericht waren door enkele personen maar dat ik vandaag persoonlijk benaderd word door een NOMAC afgevaardigde die de vraag stelde: waar was je nou met je power tijdens de ETS!? zakte echt mijn broek van af. Ik zal geen namen noemen dus trek vooral je eigen conclusies......... Dat dit alles voorvalt bevestigt altijd hetgeen wat ik in het verleden dacht van NK's rijden, dit zet me nu wederom aan het denken om uberhaupt nog door te gaan met de huidige NK seizoen. Mijn teleurstelling in niet te beschrijven op dit ogenblik.

  Denken jullie nou echt dat ik, als persoon en gesponsorde rijder het ooit in mijn hoofd zou halen om met mijn motor te kloten omdat ik anders bang zou zijn niet te kunnen winnen op een NK?!?!?! Tijdens het nk weekend op de amca is alles ondersteboven gehaald tijdens de keuring. De heren Jansen, Arts, Jongeling en concorten hebben uitvoerig naar de motor gekeken en de rollout berekend wat allemaal binnen de gestelde regels vielen. Het feit dat mensen daarna nog twijfels hebben geeft ook wel een beetje de status van de NOMAC en zijn manier van keuren aan als je het mij vraagt. Waarom is het nou toch altijd zo dat degene die wint altijd van cheaten wordt beschuldigd?? Zou Jilles gecheat hebben tijdens het winnen van het wk?? Nee natuurlijk niet, en dat weet iedereen. Dus waarom ben ik nu dan de spreekwoordelijke Sjaak als ik mijn huiswerk gedaan heb, uren de tijd in de voorbereiding van mijn auto gestoken heb naast de niet te vergeten honderden rondjes die ik in een week maak. Nee, de ETS in apeldoorn afgelopen weekend ging niet zo lekker als ik gehoopt had door diverse problemen met motoren links en rechts. Voor degenen die het niet weten maar mijn eerste kwali viel letterlijk in het water door een defecte rotor met het gevolg dat ik een andere moest halen die nog veel slechter was dan de vorige. Na een aantal keren gewisseld te hebben bij de organisatie had ik eindelijk in de laatste finale een motor die in de smaak viel. De mensen die goed opgelet hebben en echt verstand van zaken hebben konden zien dat de motoren die ik ter beschikking kreeg ronduit langzaam waren.

  Om nog even voort te borduren op diegenen die mij beschuldigen van cheaten, ligt het aan mij dat ik een aardig potje kan sturen?? Ligt het aan mij dat ik gesponsord wordt door in het verleden goed behaalde resultaten?? Ligt het aan mij dat ik mijn huiswerk gedaan heb en uren de tijd in deze leuke hobby steek?? Als ik nou een slechte motor had tijdens de ets, waar waren jullie dan met meer horsepower?? Ieder goede rijder weet dat het een combinatie van een aantal factoren nodig zijn om hard te kunnen gaan, dus stop eens met de vinger te wijzen, kijk jezelf eens aan in de spiegel en zorg dat je je eigen spullen voor elkaar hebt!!

  Jullie mogen het allemaal weten dat ik op dit moment maar een motor heb en dat is dezelfde motor die ik gebruikt heb tijdens de eerste nk. Dus diegenen die nog twijfels hebben en of mij nog steeds beschuldigen van cheaten zou ik graag uit willen nodigen om tijdens de NK van komend weekend op de mach bij mij langs te komen om de hele boel ondersteboven te keren. Zo zeker ben ik van mijn zaak!!!! Ik wens elke rijder het allerbeste en veel succes voor komend weekend, nu nog hopen dat het droog blijft.....

  Met vriendelijke groeten,
  John Bruins
   
 14. Rob Janssen

  Rob Janssen

  Lid geworden:
  5 feb 2006
  Berichten:
  581
  Locatie:
  Apeldoorn
  We hoeven niet geheimzinnig te doen en namen achterwege te laten. Voordat er wederom wilde verhalen komen, ja, ik heb John gevraagd waar die 6 tiende per ronde verschil uit voort komt (NK/ETS training vs. ETS). Veel mensen wijzen in de richting van toprijders, en in dit geval specifiek naar John. Het 1e NK hebben we inderdaad z'n motor open gehad, net als mijn motor, en die van andere rijders. De keuring, inclusief mijzelf, heeft niks kunnen constateren, bij niemand. Ongetwijfeld is dat komend weekend ook het geval, en kan ik dus vasthouden aan mijn conclusie dat iedereen braaf binnen de regels rondrijd en 'er niks aan de hand is'.

  Echter probeer ik vanuit mijn positie als Nomac vertegenwoordiger wel zo veel mogelijk informatie te verzamelen, en alle wilde verhalen te checken, en daarom in dit geval John specifiek gevraagd heb of hij een verklaring heeft voor dat verschil. Als dit resulteert in een hevige aanval en het in twijfel trekken van de Nomac en vertegenwoordigers, prima, ben ondertussen wel wat gewend. Ik beschuldig niemand, ik wil alleen graag alles checken voor een eerlijke competitie.

  Wordt ik er moe van ? Ja, ook ik wordt er moe van. Helaas voel ik mij vanuit mijn positie wel verplicht dergelijke wilde verhalen te checken. Uberhaupt de NK's organiseren en daar het voortouw in WILLEN nemen kost al veel tijd, geld en energie. En dan van alle kanten horen dat er niks van deugt en er niks goed aan is als er bijvoorbeeld links en rechts wat gevraagd en gecheckt wordt baal ik dan ook ontzettend van dat dat altijd op mijn bordje / het bordje van de Nomac terecht komt.

  Desondanks leg ik dat vrolijk naast me neer en ga ik vol goede moed en zin morgen naar alweer het 2e NK voor dit seizoen ! Moge wederom de beste stuurmannen bovenaan eindigen !

  En John, toch bewonderenswaardig en leuk dat je as. weekend wel meedoet, ondanks je negativiteit en teleurstelling met betrekking tot de NK's ! Toch leuk genoeg om mee te doen ? ;)
   
 15. M7H

  M7H Forum veteraan

  Lid geworden:
  4 mei 2004
  Berichten:
  6.582
  Locatie:
  Wormerveer
  Plausibel. :p
  Maar ik kan me heel goed voorstellen dat John het verkeerd heeft opgevat, wellicht had je het wat voorzichtiger moeten vragen. :D (weet ik niet, was er niet bij natuurlijk)
   
 16. Rob Janssen

  Rob Janssen

  Lid geworden:
  5 feb 2006
  Berichten:
  581
  Locatie:
  Apeldoorn
  Voor de volgende keer :p
   
 17. vasco

  vasco

  Lid geworden:
  21 feb 2004
  Berichten:
  491
  Locatie:
  woerden
  Je afvragen waar 6 tiende verschil in zit tussen de ETS en NK tijden is natuurlijk appels met peren vergelijken, dat zou een NOMAC afgevaardigde toch moeten weten! Baan condities, temperatuur, motor endbell/stator etc. zorgen er al snel voor deze significante afwijking!

  Wanneer men zich dusdanige dingen afvraagt, staan naar mijn weten de meeste rijders altijd open om tekst en uitleg te geven. Iets langer over de vraagstelling nadenken had wellicht een hoop frustratie kunnen besparen.
   
 18. JBruins

  JBruins

  Lid geworden:
  24 mei 2013
  Berichten:
  2
  Waarom zou je als Nomac, organiserende club of wedstrijdleiding ingaan op onjuiste, op lucht gebakken aantuigingen van rijders die lopen te klagen jegens anderen omdat ze het zelf niet bij kunnen benen?? Cheaten of valsspelen is een gevoliege kwestie, met name in de stock klasse. Door op deze onzin in te gaan maak je slapende honden wakker terwijl het helemaal niet nodig is. Alles is tijdens en na het evenement gecontroleerd en goedgekeurd, toch? Hoe moeilijk kan het zijn om dit als antwoord te gebruiken richting de mensen die met de vingers wijzen.... Naast het feit dat je niet alleen mij hiermee aanvalt breng je ook de desbetreffende vrijwilligers van de keuring en de wijze waarop dit gedaan wordt in diskrediet.

  Just a piece of my mind......
   
 19. Rob Janssen

  Rob Janssen

  Lid geworden:
  5 feb 2006
  Berichten:
  581
  Locatie:
  Apeldoorn
  Haha niks geen aanvallen van mijn kant. Just checking of die op lucht gebakken verhalen inderdaad alleen maar lucht gebakken is, en niet echt. En dat doe ik prive, omdat, wat je nu dus eigenlijk zelf doet, ik geen slapende honden wil wakker maken. Ik zie geen probleem daarin, wat er nu wel van gemaakt wordt. Je antwoord die je me prive al gegeven hebt is voor mij genoeg informatie.
   
 20. Rob Janssen

  Rob Janssen

  Lid geworden:
  5 feb 2006
  Berichten:
  581
  Locatie:
  Apeldoorn
  En John. Ik probeer ook de lucht gebakken verhalen de wereld uit te helpen. Volgensmij staan we daarmee dan toch aan dezelfde kant in dit verhaal. Ik snap het verweer en het probleem niet ?!
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina