Probleem met mijn t3pk zender

Discussie in 'Algemeen auto's' gestart door 19peter69, 27 jan 2018.

  1. 19peter69

    19peter69

    Lid geworden:
    27 jan 2018
    Berichten:
    5
    Locatie:
    Nieuwegein
    Ik ben nieuw hier en heb een probleem met mijn t3pk zender ik kan namelijk niet meer in het menu komen weet misschien iemand wat er mis is met mijn zender of wat ik verkeerd doet
     
  2. Caretaker

    Caretaker

    Lid geworden:
    15 mei 2005
    Berichten:
    3.550
    Locatie:
    \m/ (-_-) \m/
    Het makkelijkst is meestal om de manual erbij te pakken.
    Heb je bepaalde opties veranderd waarna hij het niet meer doet?

    Wanneer en waardoor ging het mis?
     
  3. 19peter69

    19peter69

    Lid geworden:
    27 jan 2018
    Berichten:
    5
    Locatie:
    Nieuwegein
    De zender heeft ongeveer 6 jaar stil gestaan en nu wilde ik zo langzaam de hobby weer gaan oppakken Maar de zender doet niks meer na opladen heb niks vreemds gedaan
     
  4. Roelof

    Roelof Moderator Moderator team Forum veteraan

    Lid geworden:
    20 aug 2003
    Berichten:
    28.117
    Locatie:
    Sassenheim
    Helemaal niet in het menu of krijg je een beperkt menu? Dat is namelijk instelbaar.
     
  5. 19peter69

    19peter69

    Lid geworden:
    27 jan 2018
    Berichten:
    5
    Locatie:
    Nieuwegein
    Helemaal niks.
     
  6. Caretaker

    Caretaker

    Lid geworden:
    15 mei 2005
    Berichten:
    3.550
    Locatie:
    \m/ (-_-) \m/
    6 jaar stil gestaan? Met accu/batterij erin?

    Reset met knopje mogelijk? Zie manual ?
     
  7. 19peter69

    19peter69

    Lid geworden:
    27 jan 2018
    Berichten:
    5
    Locatie:
    Nieuwegein
    Ja met lege batterijen erin maar zoek me verloren om hem te resetten maar de knoppen onder het scherm werken geen van allen
     
  8. Rhelie

    Rhelie Forum veteraan

    Lid geworden:
    16 sep 2004
    Berichten:
    10.648
    Locatie:
    Nootdorp
    Werkt de zender wel ?? en je moet alle contactpunten van de batterijhouder flink schoonmaken.
     
  9. N.P.S.

    N.P.S. Forum veteraan

    Lid geworden:
    17 jun 2007
    Berichten:
    8.528
    Zitten er nu goede accu's in de zender?

    Zonder spanning zie je niets op het display.
     
  10. 19peter69

    19peter69

    Lid geworden:
    27 jan 2018
    Berichten:
    5
    Locatie:
    Nieuwegein
    De zender gaat wel aan en ik heb 10.4 volt on de batterijen zitten en model 1 fg monster geeft hij aan en als ik op de knopjes van het stuurwiel drukt dan veranderen de gegevens maar alleen de knoppen onder het scherm werken niet
     
  11. N.P.S.

    N.P.S. Forum veteraan

    Lid geworden:
    17 jun 2007
    Berichten:
    8.528
    Zenders hebben veelal geen reset button.

    De servicedienst van onder meer Futaba (Jan) is actief op het forum onder de gebruikersnaam " Corrien". Voor deskundig herstel kan je contactmet hem opnemen.
     

Deel Deze Pagina