robbe power peak twin 1000w update probleem

Discussie in 'Accu & laad techniek' gestart door derosa, 7 apr 2014.

  1. derosa

    derosa

    Lid geworden:
    18 jul 2005
    Berichten:
    522
    Locatie:
    Tongeren-belgie
    hallo, ik heb 2 robbe power peak twin 1000w laders. ze zijn nog voorzien van de software 1.02. nogthans zijn ze nieuw( paar maanden oud) .i heb geprobeerd deze laders te updaten naat 1.04 maar lukt niet. krijg telkens deze mending :found not target device !
    kan iemand mij helpen aub
     
  2. derosa

    derosa

    Lid geworden:
    18 jul 2005
    Berichten:
    522
    Locatie:
    Tongeren-belgie
    niemand ??
     
  3. MicropropSport

    MicropropSport Vriend van modelbouwforum.nl Forum veteraan

    Lid geworden:
    17 aug 2004
    Berichten:
    9.535
    Locatie:
    Odoorn, Drenthe
    Hoi Derosa?

    Natuurlijk is hier informatie over! Even goed zoeken via de Google functie bovenin het site-veld!

    nieuwe-lader-kapot-robbepower-twin-1000w-2
    Had ook dit probleem, lukte voor geen meter (eenmalig heb je zoiets, daarna ben je er niet meer mee bezig...)
    [post18]

    Lees ook hier over de stroefheid, Duitsers goed op de hoogte:
    Vanaf bv reactie? #558
    robbe Power Peak Twin 1000W EQ-BID - Seite 38

    Laat even weten of het lukt? Anders nog even aanhaken bij eerder genoemde mbf draadje... anders RC-Network?

    Gr Bas
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 25 nov 2015
  4. derosa

    derosa

    Lid geworden:
    18 jul 2005
    Berichten:
    522
    Locatie:
    Tongeren-belgie
    lukt nog altijd niet
    krijg altijd de melding found not target device
    @ dorien, weet u de oplossing niet aub
    heb al alles geprobeerd
     
  5. ik ben een vliegtuig.nl

    ik ben een vliegtuig.nl

    Lid geworden:
    25 nov 2009
    Berichten:
    538
    Als je de update wil er op zetten start je eerst de programma en dan steek je pas de lader in , als het dan goed is vindt hij hem wel , het kan niet als de lader al actief is , hij moet uit zijn getrokken van de voeding..

    En wordt de usb aansluiting herkend in de apparaatheheer in de pc.
    Er moet dan ook een compoort aangegeven worden ..

    Ik heb ff snel een film uitleg van gemaakt...



    geroet ....
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 13 nov 2015
  6. KweetNiet

    KweetNiet

    Lid geworden:
    22 feb 2008
    Berichten:
    341
    1 - drivers installeren (programma CP210x_VCP_Win7 starten)
    2 - lader aansluiten aan computer (NOG NIET AANZETTEN!!! - - zie punt 8 )
    3 - Wachten tot lader geïnstalleerd is
    4 - firmware utility starten
    5 - Juiste poort zoeken, druk op search
    6 - firmware bestand kiezen
    7 - druk op program
    8 - Nu pas de lader onder stroom zetten
    9 - Sluit firmware utility af met exit

    Wanneer je nu je lader opnieuw opstart zul je onderin zien dat de nieuwe firmware erin zit.
     
  7. nspierbundel

    nspierbundel

    Lid geworden:
    27 sep 2004
    Berichten:
    1.234
    Wat gaat de update voor extras bieden?
    Maw is het de moeite waard?
     
  8. derosa

    derosa

    Lid geworden:
    18 jul 2005
    Berichten:
    522
    Locatie:
    Tongeren-belgie
    hartelij bedankt, het is gelukt dankzij het filmpje !!!!
     
  9. ik ben een vliegtuig.nl

    ik ben een vliegtuig.nl

    Lid geworden:
    25 nov 2009
    Berichten:
    538
    Kijk , dat is mooi...

    geroet ;)
     
  10. nspierbundel

    nspierbundel

    Lid geworden:
    27 sep 2004
    Berichten:
    1.234
    Heb het gevonden,
    De update doet een aanpassing aan user bid menu, zou eenvoudiger moeten worden.
    Laat m voor nu schieten, voor mij niet de moeite waard.
     
  11. KweetNiet

    KweetNiet

    Lid geworden:
    22 feb 2008
    Berichten:
    341
    Update V1.04 für Power Peak Twin Lader. Vereinfacht die Bedienung zum Laden, durch geringere Anzahl von Klicks.

    Geen extra's, maar eenvoudigere bediening.
     
  12. Alexzzz

    Alexzzz Moderator Moderator team Forum veteraan

    Lid geworden:
    5 mei 2004
    Berichten:
    23.302
    Locatie:
    Spijkenisse
    Iemand enig idee waar je vandaag de dag software voor deze lader kunt vinden? Heb me suf gegoogled, zonder resultaat.
     
  13. MicropropSport

    MicropropSport Vriend van modelbouwforum.nl Forum veteraan

    Lid geworden:
    17 aug 2004
    Berichten:
    9.535
    Locatie:
    Odoorn, Drenthe
    Is die niet naar Multiplex verhuisd?
     
  14. N.P.S.

    N.P.S. Forum veteraan

    Lid geworden:
    17 jun 2007
    Berichten:
    8.535
    MicropropSport vindt dit leuk.
  15. N.P.S.

    N.P.S. Forum veteraan

    Lid geworden:
    17 jun 2007
    Berichten:
    8.535
    Nog iets aan m'n bovenstaande link gehad???
     

Deel Deze Pagina