Shift-window-S werkt niet meer om afbeeldingen te kopiëren/plaatsen.

Discussie in 'Helpdesk' gestart door Vale Ouwe, 30 apr 2022.

  1. Vale Ouwe

    Vale Ouwe Vriend van modelbouwforum.nl Forum veteraan

    Lid geworden:
    5 feb 2004
    Berichten:
    6.102
    Locatie:
    Hell
    Met de toetsen combinatie "Shift - window-s" kan ik nu geen afbeeldingen meer knippen en plakken in berichten.
    Dit is een heel handige en eenvoudige methode om schermafbeeldingen in een bericht (forum, mailberichten) te plaatsen, maar op dit moment werkt het niet meer op het forum.
     
  2. hobbyist

    hobbyist

    Lid geworden:
    10 mrt 2009
    Berichten:
    4.675
    Locatie:
    Noord Brabant
    Hier werkt dat wel met een windoos pc (W10 pro versie 10.0.19044 Build 19044).
    Probleem zal wel in je kompjoeter zitten.
    upload_2022-4-30_20-17-41.png
     
  3. Roelof

    Roelof Moderator Moderator team Forum veteraan

    Lid geworden:
    20 aug 2003
    Berichten:
    28.934
    Locatie:
    Sassenheim
  4. Vale Ouwe

    Vale Ouwe Vriend van modelbouwforum.nl Forum veteraan

    Lid geworden:
    5 feb 2004
    Berichten:
    6.102
    Locatie:
    Hell
    Check !

    upload_2022-5-3_19-55-40.png

    Dat moet één van onze lieve Siamezen geweest zijn.
    Die lopen te pas en te onpas over de toetsenborden en weten steeds iets te vernachelen.

    Ik geef ze ook vaak de schuld als er weer eens een dure aankoop bezorgt wordt. :D
     
  5. Vale Ouwe

    Vale Ouwe Vriend van modelbouwforum.nl Forum veteraan

    Lid geworden:
    5 feb 2004
    Berichten:
    6.102
    Locatie:
    Hell
    Vreemd werkt in PB (conversaties) niet.

    Hier wel.

    upload_2022-5-3_20-32-51.png
     

Deel Deze Pagina